Şimdi Ara

BAFF HD 2000 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
141
Cevap
0
Favori
35.140
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazı 2 gün önce aldım. Mükemmel derecede HD kanalları çözüyor.
    cccam destekli 1.1.6 yeni yazılım yükledim.
    bu fiyata çok iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: OZCET

Cihazı 2 gün önce aldım. Mükemmel derecede HD kanalları çözüyor.
    cccam destekli 1.1.6 yeni yazılım yükledim.
    bu fiyata çok iyi

ccami desteklemesi cok iyi, hiremco x3turboyla bunun arasinda kaldim simdi, usbden mkv oynatma ve usbye kaydetme ozellikleri varmi acaba?
  • Baff ile görüşme yaptım.Yeni yazılımlar çıkacak dedi.Cihazın arkadasında çok duruyorlar.Hatta dediki clon die aldığınz ürünler adını vermiyor güya uyanık dm yi kastediyor :) en ucuz tuner en ucuz parçalardan imal ediliyor dedi.Ama bizim ürünümüzde tüm parçalar alman malıdır dedi. 2 yıl boyunca garanti veriyorsuz 1 e 1 değişim yapıyoruz dedi. Yani bütçe kısıtlaması olanlar kaçırmasın..
  • Arkadaşlar, server kullanabilmek için internetin cihaza 7/24 bağlı olması mı gerekir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hydesigner

Arkadaşlar, server kullanabilmek için internetin cihaza 7/24 bağlı olması mı gerekir?

Heralde Yani.Server int üzerinden iletişim sağlar.İnternet yoksa serverda olmaz.
  • Arkadaşlar 3-5 foto ekleyin bir zahmet.Almayalım karanbole.(Prestor karanbol böylemi yazılıyordu kardeş)
  • bir görüntü koyunda görelımm
  • hakikaten herkes kaç gündür bu cihazın sd görüntülerini bekliyor ama bir türlü gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DHinferno

Arkadaşlar 3-5 foto ekleyin bir zahmet.Almayalım karanbole.(Prestor karanbol böylemi yazılıyordu kardeş)

• Selam,
    Ben 2 gün önce aldım baff hd 200 cihazını,kart paylaşımında çok iyi değil görüntü çok geç geliyor şifreli kanallarda ve arada da donmalar oluyor.görüntü kalitesi de çok iyi değil.hd kanallar fena değil fakat sd ler çok kötü 106 ekranda.Daha önce bende turbo hd vardı onu upscala özelliğinden sd kanallar hd ye yakın bi görüntü veriyordu.Eğer cccam olsa satmayacaktım ve çok memnundum.Fakat cccam olmadığından astradaki ve hotbirtdeki kanalları seyredemiyordum o uydularda baya iyi hd kanallar var.Fakat baff taki bu orunların yazılımla düzeleceği kanısındayım fakat zamana ihtiyaç var gibi duruyor.Birde bu yazılımlarını bulmak problem bi sayfası bile yok Baff hd 2000 nin yada ben bulamadım.bu takılmalar yüzünden bunu bile değiştirebilirim zevksiz oluyor çünkü herhalde dm 800 alacam en stabil o gibi.
    Herkese iyi çalışmalar.
  • Sonunda elle tutulur bir açıklama.
    quote:

Orijinalden alıntı: vedoo

Selam,
    Ben 2 gün önce aldım baff hd 200 cihazını,kart paylaşımında çok iyi değil görüntü çok geç geliyor şifreli kanallarda ve arada da donmalar oluyor.görüntü kalitesi de çok iyi değil.hd kanallar fena değil fakat sd ler çok kötü 106 ekranda.Daha önce bende turbo hd vardı onu upscala özelliğinden sd kanallar hd ye yakın bi görüntü veriyordu.Eğer cccam olsa satmayacaktım ve çok memnundum.Fakat cccam olmadığından astradaki ve hotbirtdeki kanalları seyredemiyordum o uydularda baya iyi hd kanallar var.Fakat baff taki bu orunların yazılımla düzeleceği kanısındayım fakat zamana ihtiyaç var gibi duruyor.Birde bu yazılımlarını bulmak problem bi sayfası bile yok Baff hd 2000 nin yada ben bulamadım.bu takılmalar yüzünden bunu bile değiştirebilirim zevksiz oluyor çünkü herhalde dm 800 alacam en stabil o gibi.
    Herkese iyi çalışmalar.

• selam,
    dün yeni yazılımı 22 versiyonu çıktı.akşam yükledim ve cccam stabilitesi biraz daha iyi olmuş.sd şifreliler 2 saniyede açılıyor ve donma çok aza indi az karelenip düzeliyor görüntü ama yinede çok iyi değil tabiiki hd kanallar az daha geç geliyor ve donma (daha fazla kareleniyor görüntü gidip geliyor.)daha sık oluyor.upscala özelliği de varmış dün akşam gördüm ve sd kanallardaki görüntü daha ii duruyor.dm800 için az daha beklemeye karar verdim.çünkü her hafta yeni yazlım çıkıyor ve düzeliyor.sd ve hd kanal görüntüleri (upscaladan sonra sd ler) baya ii oldu renk kaliteside fena deil dm den iyi bile sayılır.
    cccam stabilitesi düzeldiğinde bu cihaz iş yapar.bir iki küçük donanımsal da sorun vardı servisi aradım not aldı fabrikayla görüşüp döneceğini ve tel ile olmazsa cihazı değiştirebileceğinide söyledi buda cihazın arkasında durduklarını gösterir.tabi bu sorunlar olmasa iyi olacaktı ama gördüğüm kadarıyla bütün markalarda yeni model cihazlar da bu sorunlar yaşanıyor tam test edilmeden piyasaya sürüp pay kapmaya çalışıyorlar anlaşılan.Ama cihaz fiyat /performansı bana göre çok iyi gibi.bir kaç yazılımdan sonrada (1 ay içinde ) bu sorunarında biteceği kanısındayım.Önemli olan bu paylaşımlarla minumum maliyetlere en iyiyi yakalıyabilmek bence.Saygılarımla...
    İyi çalışmalar dileğiyle.

• Arkadaşlar 3-5 foto ekleyin bir zahmet
  • Arkadaşlar sizlere işlemcisi daha iyi olan baff 1000 modelinnden çektiğim resimleri gönderiyorum,aldığım yerdeki adam 2000 deki görüntünün biraz daha bulanık olduğunu söylemişti.Bende cihazı dün aldım.Cryptoworks kart ile lig tv yi, modül ile dsmart ı izliyorum.Resimlerdeki amatörlüğün kusuruna bakmayın :) Umarım işinize yarar...

BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
     BAFF HD 2000
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şükür resim ekleyen oldu
  • arkadaşlar bu cihaz dreambox gibi kartsız yada bişe yapmadan hd kanalları çözüyomu yani lig tv d smart kanalları falan izleniyormu..ben bu konuşara yeniyimde
  • HD görüntüye gerek duymadım mükemmel.... SD kalitesi Full HD 40' Lcd de bana göre süper.(ki normalde rezalettir)Her kanalın kalitesi farklı olup yorumum sadece bana aittir.Ben cihazı baya beğendim.

BAFF HD 2000

BAFF HD 2000

BAFF HD 2000

BAFF HD 2000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHinferno -- 18 Nisan 2010; 20:16:23 >

• fotolar için tşkler elinize sağlık
  • Orijinalden alıntı: DHinferno

HD görüntüye gerek duymadım mükemmel.... SD kalitesi Full HD 40' Lcd de bana göre süper.(ki normalde rezalettir)Her kanalın kalitesi farklı olup yorumum sadece bana aittir.Ben cihazı baya beğendim.

Arkadaşa aynen katılıyorum daha önceki kullandığım uydu cihazımın sd görüntüsü çamur gibiydi nerdeyse,ama bu cihazın sd görüntüsü bile harika...
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalak

arkadaşlar bu cihaz dreambox gibi kartsız yada bişe yapmadan hd kanalları çözüyomu yani lig tv d smart kanalları falan izleniyormu..ben bu konuşara yeniyimde

Nihat1551 isimli kullanıcıdan alıntıdır.

dreambox uydu cihazı içinde linux sistemi olan eternetli mini bir pc diyebiliriz....

çözdüğü kanalları çözme şeklide şöyle :

cihaz int yardımı ile bir servera bağlanarak serverda takılı olan yasal üyelikli kartlardan şifreleri
    anlık olarak alıyor ve kanallar çözülüyor ...

serveri sana veren adamda bunu hayrına yapmıyor tabiki onun serverine bağlanman için bir adres veriyor sana
    sen bu adresi cihaza girdiğin zaman serverla bağlantı kuruyorsun ....
    bağlantı adresini sana kiralıyorlar ..
    şu anda çözdüğü kanlalra göre ve kalitelerine göre fiyatlar 6 aylık 100 ila 150 lira arasında değişiyor....

çözdüğü kanlalar arasında kiralanan servera göre yerli platformlar olabileceğinden dolayı
    bu durumun ülkemiz yasaları çerçevesinde suç olduğunu belirtmek isterim ...
    yerli platform kullanmazsanız sorun olmaz...
    illede yerli platform izlemek istiyorum diyorsanız yurtdışı çıkışlı server bulun ki başınız ağırmasın ...

Bu arada ne hikmetse resimlerde gördüğünüz samsung lcd nin,uydu cihazının bağlı olduğu hdmi girişi bugün itibarı ile çalışmıyor.Önce kablodan diye düşündüm ama kabloyu denediğimde diğer girişte çalıştı,servis çağırdım bekliyorum.3 tane giriş olduğu için birincisinde ps3 üçüncüye ise uyduyu taktım.Şimdi benim kafama takılan soru şu oldu yaklaşık 2.5 senedir ps3 oynuyorum ve hiçbir problem çıkmadı ama nedendir bu uydu alıcısı ile yoğun bir şekilde olarak hd kanalları 3 gün boyunca izledim ve hdmi girişi bouldu.Sizce bu tesadüfmü?Yoksa ilerde diğer hdmi girişi de mi bozulacak...Bekleyip göreceğiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sugarbaro -- 19 Nisan 2010; 12:37:00 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.