Şimdi Ara

Bagaj Aydınlatma Lambası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
515
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkese merhaba. 2004 model opel meriva aracım var. kampa, pikniğe, sahile vs. gittiğimde bagaj kapısını gün boyu açık bırakıyorum.

bagaj içinde ufak bir iç aydınlatma lambası var. bu lambanın sürekli yanmasının aküyü bitireceğinden endişe ediyorum. kendi imkanlarımla bu lambayı iptal etmem gerekiyor.

ampülü söktüğümde aküden elektrik akımı kesilir mi? yani ampül olmadığında enerji tüketmeye devam eder mi akım yine de geleceği için?

elektrik konusuna vakıf olmadığım için sizlere sorma ihtiyacı duydum. cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Ampulü söktüğünüzde aküden elektrik kesilir yani aküden şarj yemez.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ampül olmadığı için herhangi bir tüketim olmaz doğal olarak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lamba sokmek yerine bagaj soketini bantlayin bagaji kapali algilasin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • M_aTRa_X kullanıcısına yanıt
    soketi bantlamak daha fazla soruna yol açmaz mı? bagaj sürekli kapalı algıladığında, örneğin bagaj açıkken aracı kilitlersem sokete kilit gitmiş olacak? böyle yapmak mantıklı mıdır?

diğer arkadaşlara teşekkür ediyorum. ampülü sökerek halledeceğim sorunu.
  • aracınızda akü koruması yok mu? yani belli bir süre bir lambanın açık kalması durumunda o süre dolduktan sonra otomatik kapatmıyor mu? çou araçta vardır bu özellik. kapılardan biri açıksa ve iç lamba yanıyorsa 20 dakika, yarım saat gibi değişen süre sonunda lamba araç tarafından söndürülür. bu özellik çoğu araçta çok uzun yıllardır var. aracınız çok eski model değil. sizde de olması gerekir...
  • aya kullanıcısına yanıt
    açıkçası hiç denk gelmedim kapandığına. 5-6 saat süreyle bagaj kapağını açık bıraktığım oldu, lamba sönmedi. muhtemelen o özellik yok bizimkinde.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    airbag ikaz lambası
    17 yıl önce açıldı
    Lpg Gösterge Işıkları
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 2 saat açık kaldığı için akü bitmişti takviye yapıp calıştırmıştık

• aküsü %60 olan arabanın bagaj lambasını 9 saat açık unutmuştum sorun olmadı

• Led ampuller cok az elektirik harcar, led ampulle degisim yaparsanız açık kalmasında sorun olmaz diye düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.