Şimdi Ara

BAGAJ HACİMLERİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
6.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi herkes kendi arabasının bagaj hacmini ve resmini koymasını rica ediyorum bakalım en büyük bagaj kimde (merak ediyorum)
    ilk bizim sahip olduğumuz araçların bagajlarının resimlerini koyuyorum

Corolla GLİ: 420 LT (Tabi bagajda 60lt lik devasa bir lpg tankı vardı sıkıntı oluyordu
    Avensis 2006 model: 520 lt gerçekten güzel bir bagaj hacmi tüp bile koydursak baya yer var.
    Audi 80 1983 model: galiba 430 lt dedemin arabası ve almanyadan ilk aldığından beri kullanıyor(0 km almış)şuanda 400.000 kmde 1.6d bu arabanın bagaj hacmi yani ne kadar derin bir bagajı var bundan daha derin bir bagaj yoktur belkide.

BAGAJ HACİMLERİ BAGAJ HACİMLERİ BAGAJ HACİMLERİ BAGAJ HACİMLERİ

• En büyük bagaj kimdedir bilmiyorum ama VW bagaj konusunda çok iddaalı
  • Geely Emgrand ec7 nin bagajı 680lt
  • bende duymuştum gelly 680lt diye ama bir resim falan bulamadım bana pek inandırıcı gelmemişti bu arada gerçekten vw bagajda iddialı elinde resmi olan paylaşırsa sevinirim.Bu konuya arkadaşlardan destek bekliyorum
  • Bagaj kapağı arka camla beraber açılmayan Sedan araçların bagaj hacmi pek de bir anlam ifade etmiyor bana.

Yükleme alanı dar.. kapağı tutan kollar bazen sıkıntılı. . Bagaj içi gereksiz derin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • B5.5 passatlarin bagaji hacminin kaç litre olduğunu yada bu bilgiye nereden ulaşabileceğimi bilen var mi?

• hyundai accent admire
    375 l
     BAGAJ HACİMLERİ
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Toyota Avensis Lastik Ebatları
    5 yıl önce açıldı
    YPS Plastik ve bagaj havuzu
    17 yıl önce açıldı
    Doblo Bagaj Ölçüleri (cm)
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mühim olan bagaj kapasitesi değil yükleme alanı genişliği ve ergonomidir.Sonuçta su veya kum doldurmuyoruz bagaja.Bazı araçları yapmış adamlar bir sürü şasi çıkıntısı,bagaj kapağı kolu bilmem ne dahil olunca,arka koltuklar çok yatık olunca bir sürü ölü bölge oluyor.Bu konuda en iyileri SW ve MPV'ler dışında lifbackler.
  • Hb kasa mondeo, kapak camla açıldığı için yükleme çok rahat. Çamaşır makinası sığdırmıştım.
  • Octavia ve Suberb, octaviada 560 litre, liftback olduğu için yükleme eşiği çok geniş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

B5.5 passatlarin bagaji hacminin kaç litre olduğunu yada bu bilgiye nereden ulaşabileceğimi bilen var mi?

b5.5 passatların bagaj hacmi 475lt dir.
  • Fabia II
    300 lt
     BAGAJ HACİMLERİ
  • Superb yi tek geçerim yeminle 5 kişi yanyana uzanır yatar heralde
  • Polo classic 455 litre. Liftback olsaydı süper olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Barracud@

Polo classic 455 litre. Liftback olsaydı süper olurdu.

polo classic bagajını görmüştüm aracın uzunluğu ve genişliğine göre çok ideal bir bagaj hacmi var
  • quote:

B5.5 passatlarin bagaji hacminin kaç litre olduğunu yada bu bilgiye nereden ulaşabileceğimi bilen var mi?

485 lt

Benim Cordoba'nın da aynı oradan biliyorum
  • Bizde 2 sene oncede 2004 passat vardı bende ordan biliyorum demek istediğiniz galiba b6 kasa çünkü onların ki 485lt

• B5.5 kasadan bahsediyorum.İnanmazsanız broşüründe teknik özellikler kısmının resmini çekip koyayım.

B6 kasaların bagajı da 565lt bu arada.
  • Eski kasa hyundai i30, 350 litre bagaj hacmi var.
    4 tane lastik(195 65 R15) ve bir top bagaja sığabiliyor...

BAGAJ HACİMLERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ncrdbl -- 13 Ağustos 2013; 21:34:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TSForever

quote:

485 lt

Benim Cordoba'nın da aynı oradan biliyorum

Cordoba

BAGAJ HACİMLERİ
    Buda benim düldül...Mondeoya terfi etmeyi düşünüyorumda o dar ağızlı bagaj hiç hoşuma gitmiyor napcam acep..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfSpirit -- 13 Ağustos 2013; 22:16:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.