Şimdi Ara

bagajda bulunması gerekenler zorunlu/gerekli (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

hava kompresörü

lastik tamir kiti

bagaj 720 litre  

• quote:

Orijinalden alıntı: oky33

Bundan 5 yıl önce filan model uçağımın motoru fazla akım çektiğinden yanmaya başladı. Model uçak köpük olduğudan dolayı bir anda yanmaya başladı. Hemen bagajda ki tüpü çıkartıp sıktım. Fos fos etti bitti. Bu ne laa dedim. Basıncı filan yerindeydi. Neyse bir şekilde söndürdük ama tabi kullanılamaz hale gelmişti.

Daha sonra şirkette zorunlu yangın eğitimi vardı. Eğitmen uzun süre kullanılmayan tüplerde ki gerekli kimsayalların tüpün altında biriktiğini , kullanmadan önce çalkalanması gerektiğini söylemişti. O zaman öğrenmiştim niye işe yaramadığını.

Belki yanan ATV için bu dediğim olmayabilir ama aklıma geldiği için söylüyeyim dedim.

Yangın tüpleri, kullanmaya başlamandan önce çalkalanmalıdır.

Yangına müdahale ederken kullandığımız küçük yangın tüplerinde bu sıkıntı olmadı. Sadece bir tanesi hemen bitti. O da çok eski tarihli idi. Araçlarda taşıdığımız tüplerin kapasitesi sadece ilk parlama anında ancak işe yarar. Yangın biraz büyüdümü tek çözüm itfaiye. Bilgi için teşekkürler. Çok önemli konular aslında. Ancak başa gelince anlıyor insan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RoyWalsh -- 24 Eylül 2021; 23:19:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

benim bagajda bir ak 47 seyyar dipçikli

5 adet şarjör

1 m 16 -6 dolu şarjörü ile

12 kalibre otomatik tüfek bol miktarda mermi ..

takım çantası diye giden bir liste var...

bu sakıncalı bir drum hocam çevirmede sıkıntı yaşarsınız  

• quote:

Orijinalden alıntı: tonodias

Yol yardım ya da ekip aracı çağırırken bekleme zamanı esnasında oturup dinlenirsin 😀

aslında bi yandan da mantıklı gibi hocam neden olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: PatlıcanMusakka

1 -ilk yardım çantası - yangın tüpü

2- lastik onarım kiti

3- xiaomi şarjlı lastik pompası

4- katlanır kamp sandalyesi ve masası  

5- temizlik malzemelerim  

6- bijon anahtarı

7- hanımın kıyafetleri  

bunlarda fena sayılmaz hocam bulunsun tabi ki

• quote:

Orijinalden alıntı: Oh Long Johnson

Çeki demiri önemli. Bagajimda bulamadigim icin arabayi cekerken salincaktan çektiler. Bence herkes ceki demiri olduğundan emin olsun. Hatta yolda kalirsaniz cekiciyi beklerken demiri baglayin. Çünkü umurlarinda olmuyor alttan kancayı atıp gidiyorlar. Gecenlerde bi yerde gördüm. Cekicinin biri adamin arabasinin aksina baglamis kancayı. Arac sahibi farketmiş de uyarmış neyse ki.

var hocam çeki demiri olmadan asla olmaz benim orijinalinden 2 adet var hem ön hem arka en önemli detay aslında

• :D gidip mobilyacıda bölmeli tezgah yaptıralım anca öyle sığar buradaki tavsiyeler

Gönül ister tabi bagaj kapagını kaldırınca atlında burada yazılan 20 kalem şey olsa ama malesef öyle bir dünya yok :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jestercat

Morel ELATECARBONPRO63 Hoparlör var. Başka da yer kalmıyor zaten.

araç marka model nedir hocam

• izmir depreminden sonra. çadır, uyku tulumu. mat, kap mutfak aletleri, yedek kıyafet, bisküvi. 1 koli içme suyu, kamp masa sandalye.

• Lastiği kriko ile kaldırırsanız daha rahat şişer.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Araç bakım malzemelerinden diğer önemli eşyalara yer kalmıyor bagajda servet var o yüzden stepne ve bijon anahtarı var sadece

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.