< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
bagajda bulunması gerekenler zorunlu/gerekli (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AtesHırsızıSen çok tavsiye kabul etmiyorsun ama bence yağı öyle bagaja atıp yaz kış bekletme
. Yağa bir şey olmaz ama kullanılan plastik salınım yapıp bozabilir. Bir de kompresör yerine mekanik ayak pompası (bagajda acil durum için taşıyorsan) her zaman daha güvenilirdir.
ayak pompası ile tamamen inmiş lastiği şişirmek zor olur mu?
şöyle bir ürün mesela:
urun.n11.com
Michelin MC12204 Basınç Göstergeli Ayak Pompası Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/kompresor-ve-hava-pompasi/michelin-mc12204-basinc-gostergeli-ayak-pompasi-P276389675
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Çayla Simit İyi Gider
+ mümkünse uzun demir boruben daha ziyade ağaç tercih ediyorum hocam olmaz mı
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F43B8C5E5ayak pompası ile tamamen inmiş lastiği şişirmek zor olur mu?
şöyle bir ürün mesela:
urun.n11.com
Michelin MC12204 Basınç Göstergeli Ayak Pompası Fiyatları ve Özelliklerihttps://urun.n11.com/kompresor-ve-hava-pompasi/michelin-mc12204-basinc-gostergeli-ayak-pompasi-P276389675
Alıntıları GösterÇift piston ile hiç zor değil bence, ama ben genç ve sürekli basketbol oynayan birisiyim 50 yaşında şişman bir memur abi için zor olabilir.
Aynı ürünün dijitalini aldım 4. kullanımda göstergesi komple bozuldu. İade ettim, senin attığını alayım dedim onda da aynı şikayet vardı bir sürü. Ben mur-cell diye bir markanın çift pistonlusunu aldım sonra arada gösterge sapıtıyor ama bir kaç aydır sıkıntısız devam.
-
bu yorumu kesinlikle dikkate alın radyatör fanından ecuya soğutma amaçlı giden plastik boru kopup fan motorunu yaktı. 3-5 liralık şey bazen 10-15 bin liralık motor masrafından kurtarıyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: AtesHırsızıÇift piston ile hiç zor değil bence, ama ben genç ve sürekli basketbol oynayan birisiyim 50 yaşında şişman bir memur abi için zor olabilir.
Aynı ürünün dijitalini aldım 4. kullanımda göstergesi komple bozuldu. İade ettim, senin attığını alayım dedim onda da aynı şikayet vardı bir sürü. Ben mur-cell diye bir markanın çift pistonlusunu aldım sonra arada gösterge sapıtıyor ama bir kaç aydır sıkıntısız devam.
Alıntıları GösterÜrün linkini atar mısın?
-
Nissan bijon anahtarını ben kullanmak durumunda kaldım, çok kısa kalıyor eğer havalı tabanca ile sıktılarsa açmak için ayağınızla da bassanız açamazsınız ama anahtarın malzemesi oldukça sağlam , ben bijon anahtarının arkasına demir boru takarak sökmeyi başarmıştım o zamandan beri de arabada demir boru taşırım. 50_60 cm demir boru olmazsa olmazımdır, zaten sabitleyecek yeri de buldum arabada hiç rahatsız etmiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-F43B8C5E5Ürün linkini atar mısın?
Alıntıları Gösterhttps://www.hepsiburada.com/mur-cell-j44b-01-cift-piston-ayak-hava-pompasi-p-HBV00001CDMKV?magaza=SCHUTZENGER
-
-
benim bagajda bir ak 47 seyyar dipçikli
5 adet şarjör
1 m 16 -6 dolu şarjörü ile
12 kalibre otomatik tüfek bol miktarda mermi ..
takım çantası diye giden bir liste var...
-
1 -ilk yardım çantası - yangın tüpü
2- lastik onarım kiti
3- xiaomi şarjlı lastik pompası
4- katlanır kamp sandalyesi ve masası
5- temizlik malzemelerim
6- bijon anahtarı
7- hanımın kıyafetleri
-
Bundan 5 yıl önce filan model uçağımın motoru fazla akım çektiğinden yanmaya başladı. Model uçak köpük olduğudan dolayı bir anda yanmaya başladı. Hemen bagajda ki tüpü çıkartıp sıktım. Fos fos etti bitti. Bu ne laa dedim. Basıncı filan yerindeydi. Neyse bir şekilde söndürdük ama tabi kullanılamaz hale gelmişti.
Daha sonra şirkette zorunlu yangın eğitimi vardı. Eğitmen uzun süre kullanılmayan tüplerde ki gerekli kimsayalların tüpün altında biriktiğini , kullanmadan önce çalkalanması gerektiğini söylemişti. O zaman öğrenmiştim niye işe yaramadığını.
Belki yanan ATV için bu dediğim olmayabilir ama aklıma geldiği için söylüyeyim dedim.
Yangın tüpleri, kullanmaya başlamandan önce çalkalanmalıdır.
-
+ Scooter, portatif çocuk tuvaleti, battaniye/örtü.
-
Bagajımda her zaman bulunan malzeme listesi (Evet bagaj 380 lt, evet bunlarla dolu halde geziyorum
)
1- Kamp Sandalyeleri
2- Katlanır Masa
3- Katlanır Mangal
4- Kilimler
5- Yastık-Minder
6- Şemsiye
7- Hamak
8- Uçurtma
9- İttirgit
10- Dikiş seti
11- Sünger, toz bezi, çöp torbası v.s.
12- Bulaşık deterjanı
13- El yıkama sabunu
14- Islak havlu
15- Kağıt Havlu
16- Yangın Söndürme Tüpü
17- Üçgen reflektör
18- İlk yardım kiti
19- Stepne ve sök/tak aparatları
20- Cam suyu
21- 1,5 lt normal su
22- Biskuvi-kraker v.s.
23- Tornavida-Pense, Fener, Pil v.s.
24- Çadır
Tatile giderken mecburen bagajı boşaltmak ve eve taşımak gerekiyor, 4 m² balkon doluyor bu malzemelerin çoğunluğuyla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MÜŞAVİR -- 20 Eylül 2021; 11:33:4 > -
Morel ELATECARBONPRO63 Hoparlör var. Başka da yer kalmıyor zaten.
zorunluların dişinda
izeltaş istavroz
lastik tamir spreyi 450 ml x2
(lastik tam olarak inik ise işe yarar ,piranha vardi 2 patlamada işe yaradı)
-
Valla araçla birlikte gelenler dışında kendim hiç çıkarmadığım 2 adet kamp sandalyem, 5 litre içme suyu, 2 adet lastik tamir köpüğüm var.
Çeki demiri önemli. Bagajimda bulamadigim icin arabayi cekerken salincaktan çektiler. Bence herkes ceki demiri olduğundan emin olsun. Hatta yolda kalirsaniz cekiciyi beklerken demiri baglayin. Çünkü umurlarinda olmuyor alttan kancayı atıp gidiyorlar. Gecenlerde bi yerde gördüm. Cekicinin biri adamin arabasinin aksina baglamis kancayı. Arac sahibi farketmiş de uyarmış neyse ki.
quote:
Orijinalden alıntı: MÜŞAVİRBagajımda her zaman bulunan malzeme listesi (Evet bagaj 380 lt, evet bunlarla dolu halde geziyorum
)
1- Kamp Sandalyeleri
2- Katlanır Masa
3- Katlanır Mangal
4- Kilimler
5- Yastık-Minder
6- Şemsiye
7- Hamak
8- Uçurtma
9- İttirgit
10- Dikiş seti
11- Sünger, toz bezi, çöp torbası v.s.
12- Bulaşık deterjanı
13- El yıkama sabunu
14- Islak havlu
15- Kağıt Havlu
16- Yangın Söndürme Tüpü
17- Üçgen reflektör
18- İlk yardım kiti
19- Stepne ve sök/tak aparatları
20- Cam suyu
21- 1,5 lt normal su
22- Biskuvi-kraker v.s.
23- Tornavida-Pense, Fener, Pil v.s.
24- Çadır
Tatile giderken mecburen bagajı boşaltmak ve eve taşımak gerekiyor, 4 m² balkon doluyor bu malzemelerin çoğunluğuyla.
Bu kadar malzemenin bulunması bir yana bu kadar maddeyi üşenmeden yazmanız da tebrik edilesi bir durum.
-
Özellikle yazdım, biraz dertleneyim diye. Binada koyabileceğim bir sığınak yok, evde de hanım istemiyor, yer yok diye. Mecburen bagajda gezip duruyorlar. 2 Tane çocuk olunca, otururken kafamıza esiyor ya da çocuklar istiyor, termosumuzu alıp parka atıyoruz kendimizi.
Zaten Ankara parklarını görseniz, her yer (özellikle Çankaya parkları) masa, sandalye, çay (İçecek v.s.) kapıp gelenlerle dolu oluyor. Haliyle her an hazır kıta duruyor malzemeler.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X