Merhaba arkadaşlar Bende 2005 kangoo var. Ancak aracımı ruhsatta kamyonet yazdığından dolayı değiştirmeyi düşünüyorum. Aracımı satıyorum ancak köye gidip damacanalara su doldurup getiriyorum.O yüzden kangoo tam ihtiyacımı karşılıyor aslında. Bu yüzden pek satmak gelmiyor içimden ama kamyonet olması canımı sıkıyor. O yüzden bagajı geniş araç tavsiyelerinizi bekliyorum.
-Fiyat olarak 18.000 TL ye kadar -Tercihen dizel ancak benzin&lpg de olabilir. -Kilometresi fazla olmayacak araçlar
stilo gerçekten güzelmiş. Stilo cepte :) Başka tavsiyelerinizi bekliyorum
O fiyata alınabilecek en geniş bagaj bildiğim kadarıyla benimde 4 yıldır kullandığım ve çok memnun olduğum Skoda Octavia. 528 lt bagaj hacmi var. 2000-2001 model octavia alabilirsiniz. Ama tavsiyem octavia alacaksanız elegance donanımını alın...
skoda roomstar. arka koltuk diz mesafesi baya güzel.
Geniş bagaj deyince iki araba yazıyorum. OKTAVİA ve FİAT LİNEA Bunların 18 bine temiz bulamıyorum derseniz ALBEA diyorum...Bu paraya bu üç araba en geniş bagaj hacmini veriyor..Binek değil koltuklu kamyonet olursa FORD CONNECT o paraya bulunur...Kolay gelsin..
ilanıma bak diyeceğim ama 18.000 e vermem :)
bir ihtimal opel meriva bulabilirsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme