Şimdi Ara

Bagajınızda hangi ekipmanlar var(SSli)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
52
Cevap
1
Favori
2.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben başlayayım:

Battaniye

Trafik seti

Kompresor

Alışveriş torbaları

Takoz

Koli bandı

Yedek ampul

Görünmeyenlerin haricinde cam bezleri ve deniz şortu bulunmakta,yaklaşık 5-6 senedir bunlar sürekli bagajımda.

Not:araç skoda roomster

Bagaj fotoğraflarınızı sizden de beklioyorum,saygılarBagajınızda hangi ekipmanlar var(SSli) Bagajınızda hangi ekipmanlar var(SSli) 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zibidi Gonzales -- 28 Şubat 2021; 20:49:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bağ makası, çizme ve bağ için eski bir ayakkabı koyduğum plastik bir kasa. İçinde ayrıca bilumum ıvır zıvır. Kusura bakma aşağıya inip foto çekemem akşam akşam...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Antifriz,fren hidroliği,direksiyon kutusu hidroliği,cam suyu,cam sil,bezler,kışın ön cama sermek için bozulmuş elektrikli battaniye,oto şampuanı,trafik seti,Çakmaklıktan güç alan kompresör,alışveriş poşetleri,lpg tankı stepnenin yerinde olduğu için stepnede bagajın içinde ayrıca,içinde pense,maket bıçağı,tornavidalar vs olan küçük bir takım kutusu,2 adet piknik sandalyesi

Özetle kedi yavrusunu içinde kaybeder,o derece karışık bir bagaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mendieta58 -- 28 Şubat 2021; 20:20:32 >
  • trafik seti 2 adet yangın tüpü cam suyu 3 adet katlanabilir sandalye 1 masa 3-5 ıvır zıvır bagaj doluyo zaten Bagajınızda hangi ekipmanlar var(SSli) 

• Geçen stepnenin etrafını temizleyeyim dedim 1 pet şişeyi dolduracak barbunya çıktı nasıl olduysa

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çift katlı bagaj sayesinde bagajda bir at yok, kapağı açınca da bomboş bir bagaj karşılıyor.

• Sadece ilk yardım çantası ve yangın tüpü var.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lokma takımı, küçük işkence, cam çekeceği, fren hidroliği, yedek ampuller, kapı, trim klipsleri, çekiç, torx anahtar seti, trim sökme aparat seti, avometre, lastik ölçme kalemi, bez bant, yedek iç kapı açma kolu, yedek koltuk yatırma kolu, ince yağlı boya fırçası, ayak altı süpürme için fırça-faraş, tel fırça, zımpara, çift taraflı bant, toz alıcı, sünger, üstübü, 18 adet farklı boylarda bez, ilkyardım seti, şampuan, silikon sprey, lastik parlatıcı, kontak sprey, sıvı gres, balata spreyi, motor temizleyici sprey, camsil, konsantre cam suyu, hızlı cila, ayak pompası, bez çanta, yedek oto kokusu, katlanır sandalye, yangın tüpü

dipnot: bagaj 151 litre

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 28 Şubat 2021; 20:39:42 >
  • Bende istepne bile yok millet te neler neler varmış yaww
  • Kayınvalide ve kayınpeder oluyor genelde (araç 7 kişilik)

• Orta boy katlanır masa , 4 tabure (quechua)
    2 Adet kamp sandalyesi (quechua)
    1 Adet Şemsiye (Plaj)
    1Adet Trafik Seti Ucuz olanlardan
    Sağlık Kiti (Kendim topladım; Flaster, hidrofil pamuk, oto turnike, makas vs)
    1 Adet Pilli Fener ile Alkalin Pil 2 4 adet
    Araç için Huni mikrofiber bez oto sünger gün ışığı yansıtıcı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Antifriz,fren hidroliği,direksiyon kutusu hidroliği,cam suyu,cam sil,bezler,kışın ön cama sermek için bozulmuş elektrikli battaniye,oto şampuanı,trafik seti,Çakmaklıktan güç alan kompresör,alışveriş poşetleri,lpg tankı stepnenin yerinde olduğu için stepnede bagajın içinde ayrıca,içinde pense,maket bıçağı,tornavidalar vs olan küçük bir takım kutusu,2 adet piknik sandalyesi

Özetle kedi yavrusunu içinde kaybeder,o derece karışık bir bagaj

hocam bunların çoğu gereksiz gibi gözükse de olur olmadık yerlerde çok işe yarıyorlarBagajınızda hangi ekipmanlar var(SSli) 

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

lokma takımı, küçük işkence, cam çekeceği, fren hidroliği, yedek ampuller, kapı, trim klipsleri, çekiç, torx anahtar seti, trim sökme aparat seti, avometre, lastik ölçme kalemi, bez bant, yedek iç kapı açma kolu, yedek koltuk yatırma kolu, ince yağlı boya fırçası, ayak altı süpürme için fırça-faraş, tel fırça, zımpara, çift taraflı bant, toz alıcı, sünger, üstübü, 18 adet farklı boylarda bez, ilkyardım seti, şampuan, silikon sprey, lastik parlatıcı, kontak sprey, sıvı gres, balata spreyi, motor temizleyici sprey, camsil, konsantre cam suyu, hızlı cila, ayak pompası, bez çanta, yedek oto kokusu, katlanır sandalye, yangın tüpü

hocam maşallah olasi bir zombi salgınında araçta bulunması gereken herşey varBagajınızda hangi ekipmanlar var(SSli) 

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    beni bu hale getiren zombi değil yamyam sanayi ustalarıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Storm Raider

Orta boy katlanır masa , 4 tabure (quechua)
    2 Adet kamp sandalyesi (quechua)
    1 Adet Şemsiye (Plaj)
    1Adet Trafik Seti Ucuz olanlardan
    Sağlık Kiti (Kendim topladım; Flaster, hidrofil pamuk, oto turnike, makas vs)
    1 Adet Pilli Fener ile Alkalin Pil 2 4 adet
    Araç için Huni mikrofiber bez oto sünger gün ışığı yansıtıcı

hocam quechua masadan memnun musunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: EnderGelişenOsasunaAtağı

lokma takımı, küçük işkence, cam çekeceği, fren hidroliği, yedek ampuller, kapı, trim klipsleri, çekiç, torx anahtar seti, trim sökme aparat seti, avometre, lastik ölçme kalemi, bez bant, yedek iç kapı açma kolu, yedek koltuk yatırma kolu, ince yağlı boya fırçası, ayak altı süpürme için fırça-faraş, tel fırça, zımpara, çift taraflı bant, toz alıcı, sünger, üstübü, 18 adet farklı boylarda bez, ilkyardım seti, şampuan, silikon sprey, lastik parlatıcı, kontak sprey, sıvı gres, balata spreyi, motor temizleyici sprey, camsil, konsantre cam suyu, hızlı cila, ayak pompası, bez çanta, yedek oto kokusu, katlanır sandalye, yangın tüpü

151 litter bagajli araba ne hocam. 2 kisilik spor araba falan herhalde.

• Hemican kullanıcısına yanıt

Renault Twingo. normalde 151 litre, koltuklar yatarsa 1093 lt olması lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EnderGelişenOsasunaAtağı -- 28 Şubat 2021; 21:5:46 >
  • 1 - lastik tamir kiti

2 - ilk yardım ve yangın söndürme ekipmanları

3 - çanta içerisinde temizlik malzemeleri

4 - termal çanta (yaz günleri iyi iş yapıyor)

5 - ön lip(yıllardır taktıramadım gitti)

• 5 litre antifrizli cam suyu

2 spor ayakkabı

12 li 0.5 litre su

yedek far, t10 park ampulleri

basket topu

10 lu selpak

termos çanta

kaza tutanağı

belki tekrar başlarım diye sigara makaronu, neyse ki elimi sürmedim 1 yıldır

• Storm Raider kullanıcısına yanıt

Ben ne ara bu konuya mesaj yazdım diye düşündüm sizin listeyi okuyunca😀 bende ekstradan bir semaver ve bir tane de döküm tava var😀

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.