Yeni Duster Fiyatları Nasıl Sizce? Ssli
-
-
Up
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ek olarak ncap sonucu rezalet. orta ölçekli kazada ölüm garantili
-
kafayı sıyırıp theologist gibi bisikletle tr yi gezicem bu fiyat ne abi
40k dolara peynir tenekesi dip kalite suvcuk alıyorsun alma kardeşim alma
-
Harbiden tenekeden mi yapiyorlar bu arabalari
Boşa yaşıyoruz
Su birim muhabbeti kadar sacma bir sey yok. Alım gucu onemli. Bir suru matematiksel hesap yapman lazım o birimi dogru olarak kıyaslayabilmek icin.. Turkiye'de arac almak cok zor tabii ki. Bu gercek.
Bu arada fiyatlar tabii ki pahalı. Hem vergi cok hem Dacia asırı ucuz arac olarak cıktı. Yıllarca imaj olusturud. Kendini gelistirdi. Simdi de saglam kar... Gercek bir ticari zeka. Skoda da boyleydi zamanında vs. vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi F1SECO -- 24 Temmuz 2024; 14:47:50 > -
Ford ranger raptor kasa alırım ama üzülmem.
Fazla yakıyor ama olsun derim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 24 Temmuz 2024; 21:35:12 > -
hocam forumda her araca çöp derler. ama memlekette bakıyorum kullanan sürüyle insan var. Reno, Egea bunlara forumda hep çöp denir ama herkes kullanıyor bunları yani.
Abi kango bile 4 yildiz omg ncapde
Ben de almam omg
Fiat ve renault genelde F/P arabalar.
Sanayide çok uğraştırmıyor.
Dacia'da renault'un ama bu araba harbi çöp. Elektrikli araçtan nefret ediyorum.
Hybrid olabilirde bu yine sorun demektir. Alacan toyota hilux dağ bayır gez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 24 Temmuz 2024; 21:41:25 > -
abi kim bakıyo Euro Ncap'e? benim araba 5 yıldız valla haberim yoktu alana kadar. umrumda da değil. abi biz oturduğu ev depremde tepesine çöken ülkede yaşıyoruz yani.
ben mesela köyde yaşıyor olsam alırım Dacia mıdır nedir. umrumda olmaz tenekeymiş falan.
Dacia bizim köyde çok var. sanayide nasıldır bilmiyorum.
Struggle ScrewbyoutubeThank you for watching, if you are interested in my 'work' please like, share, etc. -Hazardous outhttps://www.youtube.com/watch?v=T1qQcRoS0rg
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-60DA53D0F -- 24 Temmuz 2024; 21:45:4 > -
Konu yanlış yerde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X