Şimdi Ara

Bağcılar'da okullara yılbaşı tebliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bağcılar okullarına şube müdüründen tebligat gönderilmiş , geleneğimize kültürümüze inancımıza uymayan süsleme ve kutlama

Dünyada global takvim kullanıyoruz tüm ülkeler gibi ve her ülkenin yeni yıla girdiği tarihte aynı zaten saat farkı dışında

Yılbaşı kutlaması Filipinlerden Çin'den Japonya'da başlıyor Rusya'da Amerika'da Kore'de Brezilya'da Hindistan'da Afrika'da Türki ülkelerde dünyada her ülkede kutlanan global bir kutlama

Bu ülkelerin hepsi Hristiyan mı? Tüm dünya kutlarken Herşeye düşman herşeye karşı garabet bir zihniyet ...

Yılbaşının Hristiyanlık ile alakası yok kaldı ki olsa ne olur? Türkler binlerce yıl öncede yılbaşı kutlar ağaçlara çaput bağlardı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Destekliyorum, ne demek Bağcılar’da yılbaşı kutlaması.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • NTV haberinde "Noelin kutlanmaması tebliğ edildi" dedi...

• noel 25 aralık

yeni yıl 1 ocak

• Bağcılar orası normaldir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hz isa da peygamber değil mi.
    Dua okuyun sizde.

İşinize gelmez de mi

• Yılbaşı kutlamak günah ama faiz helal :) Yarasın

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • okulda hiç bir kutlama olmamalı zaten milli bayramlar dışında.

kendi dini bayramlarında konfetimi patlatıyon sanki.

yılbaşı kutlama genelde sosyete özel okullarda vardı zaten öncesindede yoktu.

31 aralıkta öğrencilerine iyi yıllar iyi seneler de ona karışan yok okulda partyyyy dance moduna geçme diyorlar sana kendi evinde istersen içip düz duvara çık karışan yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 20 Aralık 2024; 12:17:52 >
  • Biz anormal oluyoruz ama kırmız don giyip sabaha kadar içenler ve bacadan tombalak bir dede bekleyenler normal oluyor. İşte sizlerin bu topraklarda artık hüküm sürememenizin nedenlerinden biri.

• "Biz kimseye karışmıyoruz" diyenler burada karışmalarını savunmaya gelmeye başlamışlar. Bunların özgürlük anlayışının başkalarına karışmak olduğunu çok iyi biliyorlar.

• Her sene aynı tartışma. Her ramazan sakız orucu bozar mı diye sorulması gibi. Her sene baştan öğretilen birşeyi anlamayan insanları hayatınızdan çıkarın.

• İsa' da içiyordu!  

• Yahu ne saçma işler.. İsa peygamber de içerdi. İçki içerek kutlama yapmak niye tuhaf? Arkadaş biraz okuyun araştırın!

• buradan bir taytlı geçti kullanıcısına yanıt

Ayrımsız tüm peygamberlerimizin (124 bin olduğu biliniyor)

doğum günleri okullarda bir program dahilinde kutlanabilir diye düşünüyorum.

• Ulan kim sever Bağcılar’ı 😂😂😂😂😂😂😂😂

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Kutlama yaparken sanamı sorucaklar :D olsa bile

Okulda konfeti patlatığıldığını görmedim olm ben özel okulda okudum hiçbir sene konfeti patlatmadık neyin kafasını yaşıyorsun

doğan koleji istek vakfi doğa koleji hiçbirinde yoktu hani sosyete dediğin okullarda 

Acilen o saçma Türk dizilerini bırak çok kafanı böyle şeylerle dolduruyorsun

yaşadığın güngörende insanlar dinden çıkıyorsa onların sorunu  

Bi kreşte vardı zamanıda noel baba kostumu giyen birisi gelmişti ne olucak kimse dinden çıkmadı herkes birbirine hediyeler verdi moda ilköğretim okulunun kreşiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Aralık 2024; 0:52:52 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

zaten yok dedim genelde ingiliz ve fransız kökenli özel okullarda var özellikle yabancı kadro hocaları olan okullarda var.

zaten onları uyarılıyorlarda zaten genelde okulda kutlanmayan bir şeyi kutlanıyormuş gibi göstermeleri biraz showda neyse dindar vatandaşlara show yapıyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 21 Aralık 2024; 1:11:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.