Şimdi Ara

Bağcılarda oturuyorum 4 senedir 8mps devam

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • abi neden yaa istanbul merkezinde oturuyorum ya ne sucumuz var 8mps kullanıyoruz.4 senedir doping adsl kullanıyorum tüm altyapılar sorguluyorum bitane vdsl olmaz mı ikinci evim hadımköy kiptaş konutları taa dagın bası tt ve superonline fiber cekmiş burada yok.nisanda turknete gececim bakalım 16mps vericez diyorlar upluad lazım oluyor bazen oda yok kaldım arada

• Bağcılar nasıl İstanbul'un merkezi oluyor ahaha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    istanbul en cok nüfusu olan bir yer fakir bir ilçe oldugu için belediye bile yardım yapmıyor
  • Bağcılar İstanbul un göbeği

Hem tramvay hem metro gider

Nüfusu aşırı kalabalıktır.

Sürekli yatırım da yapılır. Ama Türk Telekom şu an superonline ile rekabet ettiği için fiber kabloları superonline nin çektiği evlere çekiyor. Bağcılara adsl zor verirken şehrin dışındaki kıptas konutlarında iki farklı fiber alt yapı oluyor bu yüzden.

Aynı vergiyi veren, iki farkli vatandaşın biri iki farklı fiber arasında seçim yaparken bağcılardaki vatandas vdsl gelse öpüp başına koyacak. Bir de işin garibi 8 mbps yi bile doğru düzgün vermediği vatandaştan 60 lira para alırken diğerine 24 mbps verip ondan da 2-3 lira temsili fazla para almasi.

Ondan sonra şirket doğrulmaz tabi. Zengin adamla gariban adamdan aynı parayı alıp da aynı hizmeti veremediğin zaman sağlam beddua yersin. Beddua a tutar. Doğrulamazsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcrew kullanıcısına yanıt
    Cok dogru konustun, hocam bizde mecburuz köle gibi ne verseler kabul ediyoruz

Çıkıp birde fiber reklamları oynatıyolar sanarsın Ülkenin %70 i falan adsl değil de fiber kullanıyor. Böyle Hep para para , rezil, Dolandırıcı başta telekom olmak üzere iss sağlayıcılarımız var.. 5 mb. veremediğin akn'li adsl 50 tl.

35 mb.fiber 55 tl. yazıklar olsun böyle Adaletsiz düzene

• cadavaros kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • internet aldığına dua et sen. biz büyükçekmecede internet alamıyoruz.
    en gülünç olanıda bu zaten 60 tlye adsl alabiliyosun 60 tlye fiberde alabiliyorsun şirketin saçmalığı burda başlıyor birbirleri ile rekabet içinde olucaklarına çekilecek yerleri bölüşsünler 2 apartmana türk telekom 2 sine superonline hat çeksin veya biri çeksin diğeride başka bi apartmana çeker hattını şu aynı apartmanda 3-4 tane iss altyapı sağlıyor ya o insani çileden çıkartıyor biz 1 tanesini bulamıyoruz adamlara hem türk telekom hem turkcell hem türksat hem uydunet hem türknet çekiyorlar para israf oluyor başka hiçbirşey değil rekabet yapacaklarına şu altyapının olan yerlere değilde olmayan yerlere çekselerdi şimdi ülkenin yarısından fazlası fiber kullanıyordu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.