Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam eğer bilgisayarınızda Bluetooth adaptör varsa hem DS4 hem de Xbox kolunu sorunsuzca görür. Herhangi bir aparata gerek yok. Artık çoğu yeni nesil bilgisayarda dahili Bluetooth kendiliğinden mevcut. Kol seçimine gelince DS4 de artık resmi olarak oyunlarla uyumlu hale geldi. Ama eğer uzun süreli kullanacaksanız X-One kolu almanız daha iyi olur. Forumun ikinci el bölümünde uyguna bulabilirsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • sizi uğraştırıyorum ama " eğer uzun süreli kullanacaksanız X-One kolu almanız daha iyi olur " açar mısınız? Ne yönden iyi olur. Sizin tecrübelerinize fikirlerinize güvendiğimden soruyorum. Danışmak istiyorum. Dediğim gibi DS4 alacakken xbox kontrolcüsüne döndüm aklımda olmayan bir şeydi. Acele edip pişman olmak istemiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lSunTzu kullanıcısına yanıt
    Hocam Xbox kolu DS4'e kıyasla çok daha sağlam o yüzden onu tavsiye ettim. Ama DS4 de alsanız pişman olmazsınız. Sorun yok yardımcı olurum. :) Ama konu baltalanmasın. Siz soracağınız soruları özelden sorun yardımcı olurum.

• Geçtiğimiz ay daha önce Stasis'i çıkarmış olan The Brotherhood'un yeni Point&Click Macera oyunu Beautiful Desolution çıkış yaptı. Stasis'e kıyasla bu oyun kıyamet sonrası temasına sahip. Önceki oyunları Stasis gibi oynanış olarak birçok açıdan Sanitarium'u andırıyor ve başarılı bir oyun. Statis'e kıyasla daha dolu ve uzun soluklu bir oyun, şuan için sadece Steam'de satışta, ileride konsollara gelir mi muamma zira Stasis gelmemişti. Fiyat olarak 32 TL gibi gayet uygun bir fiyata sahip, yakın zamanda alıp oynamayı düşündüğüm oyunlardan.

Yukarıda da bahsettiğim Stasis'de önereceğim bir diğer Point&Click Macera oyunu, Sanitarium'dan ilham alınarak geliştirilmiş ve bilimkurgu temalı bir gerilim oyunu. Oyun, Cayne isimli bir şirketin deneylerini yürüttüğü uzay gemisinde geçmekte ve gemi tecrit edilmiş durumda olduğundan ıssız bir atmosfere sahip. Oyuna damdan düşmüş bir vaziyette başladığınız için bilinmezlik ve gerilim hissi hat safhada ve hikayesi ilerledikçe ilginç bir hal almakta. Beatiful Desolution gibi sadece Steam platformunda mevcut ve konsollara gelmesi pek olası değil. 31 TL gibi uygun bir fiyata satılmakta, indirimlerde ise fiyatı 7 TL'ye kadar düşmekte. Sanitarium tarzını seven, ilgi çekici bir gerilim, point&click macera oyunu arayanlara tavsiye edebilirim.

Yapımcının ayrıca Stasis ile bağlantılı olan ve ücretsiz olarak sunduğu Cayne isimli bir oyunu da bulunmakta, Stasis'i deneyip sevenler buna da bakabilir. Aynı şekilde sadece Steam için mevcut bu oyunda.

Geçenlerde gördüğüm Conscript'de takip listeme aldığım bir diğer oyun, özellikle Birinci Dünya savaşı döneminde geçmesi ve hayatta kalma korku mantığında bir oynanış sunmasıyla bir hayli dikkatimi ve ilgimi çekti. Yapımcısı oyunu 2.5 yıldır geliştiriyormuş, yakın zamanda Steam sayfasını açmak istediğini belirtiyor.

Geçtiğimiz günlerde çıkan The Longing'de dikkatimi çeken bir diğer oyun, oyunda yeraltında krallığı bulunan bir kralın son hizmetkarı Shade'i idare ediyorsunuz. Kral gücünün tükendiğini ve gücünün yerine gelmesi için 400 günlük bir uykuya ihtiyaç duyduğunu söylüyor ve uyumadan önce de ana karakter Shade'i krallığı terk edip yüzeye çıkmaması için tembihliyor. Kral uykuya daldığında Shade'in 400 günlük bekleyişi de başlamış oluyor, ilginç olan nokta ise bu süre zarfı gerçekten 400 gün, oyun bu süreyi hızlandırmıyor, gerçek hayatta 400 gün nasıl geçiyorsa oyunda da bu hızda geçiyor. Bu süre sadece siz oyundayken değil, oyundan çıkmışken hatta bilgisayarınızı kapatmışken bile ilerlemeye devam ediyor. Bu süre içerisinde ise oyunda yapabileceğiniz birçok aktivite var, krallığın sırlarını keşfetmek, yüzeye kaçış için yollar aramak hatta kitap okumak bile ki kitaplar öyle 3-4 sayfa değil gerçek uzunluğunda kitaplar. Konsept olarak ilginç ve farklı bir oyun olduğu kesin fakat 400 gün süren bir oyun nasıl biter orası da merak konusu. Şuan için sadece Steam'de satışta ve 25 TL gibi uygun bir fiyata satılıyor.

Vigil: The Longest Night'u da PAX East dönemi gösterildiğinde görmüştüm özellikle 2D Souls olarak atfedilen Salt and Sanctuary'e görünüm olarak çok benziyor, oynanış olarak da yine aynı mantıkta Souls-like bir oynanış sunmayı hedefliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 25 Mart 2020; 21:20:22 >

• CheKD kullanıcısına yanıt
    Vigil: The Longest Night'u takibe aldım. :)

Pc için kesinikle Xbox Controller almalısın. Steam DS4' e destek veriyor olsa bile çoğu oyun destek vermiyor. Sorunsuzca çalışır orda sıkıntı yok ama tuş simgeleri xbox kolu simgeleri olarak gözüküyor oyunlarda.
  • güzel bir puzzle oyunu robotumuz çok iyi düşünülmüş tepkileri ile güldürüyor :)

• byvolcan kullanıcısına yanıt
    Fez'i hatırlattı bana , eldekileri eritikten sonra alalım. :)

• Pc'den örnek vereyim ben de.. şu an erken erişim aşamasında Gold olunca PS4'e de gelecek
    PT nin halefi mirası Visage
    gerçekten son zamanlarda oynadığım en sağlam korku oyunu . korku oyunu dediğin böyle olur. Resident Evilmış bilmem neymiş koku oyunu diye pazarlıyorlar survival action oyunlarını Gerçek horror neymiş oynayın !
  • Bloodroots son zamanlarda oynadığım en eğlenceli İndie'ler den birisi oldu. Tarantino vari hikaye anlatımı, zengin oynanışı ve gaz verici müzikleriyle oldukça başarılı bir oyun olmuş. Hotline Miami, Katana Zero, Shank gibi oyunları sevenler bunu da sevecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 31 Mart 2020; 15:50:31 >
  • Dün başladım ben de, belirttiğin gibi eğlenceli bayağı. PC'de oynayacaklar için 12 is better than 6 oyununu da öneririm.
  • joof kullanıcısına yanıt
    anladım hocam cevabınız için çok teşekkür ederim Cengiz de çok yardımcı oldu sağolsun kararımı verdim. Sizce xbox one x çıkana kadar beklemek mantıklı olur mu? 2021 de çıkacak diye biliyorum. Beklememdeki sebepte controllerde yenilenir 7 sene önce çıkan konsol için yapılan kol ile 2021 de çıkacak kosol kolları arasında ciddi teknoloji farkı olur diye düşünüyorum. DS4 V2 de 1.000 mah olan batarya 2.500 e yükseltimiş tasarım daha estetik yapılmış vs vs. Xbox controllerininde aşağı kalacağını sanmıyorum. Sizin düşünceleriniz nedir?
  • Hocam sizin listeden beğendiğim 40 - 50 oyunu istek listeme ekledim demiştimya bunlarda aldıklarım sizce güzel tercihler yapmış mıyım?

Edit: Hob da var ama şuan gözükmüyor orada. İmkanlar ölçüsünde hızlıca dolduruyorum hesabı. Malum indirim dönemi sonra stoktan yiyeceğim Biped 4 gün önce çıktı yanlış bilmiyorsam harika bir şeye benziyor mutlaka bakın :D

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri  [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lSunTzu -- 2 Nisan 2020; 0:15:26 >

Hocam oldukça güzel oyunlar almışsın. Hepsini bitirmen nerden baksan 3 ayı geçer. :)

Hob gün içerisinde Epic Store'da ücretsiz olarak verilecek, alalı 2 hafta olmadıysa ve 2 saatten fazla oynamadıysanız iade edebilirsiniz. Epic her hafta 1-2 tane ücretsiz oyun veriyor, takip ederseniz o tarafta da kütüphanenizi genişletebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 2 Nisan 2020; 0:34:41 >
  • CheKD kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam aldıktan 9 gün sonra steamde iade ettim. Oradan ücretsiz almak için sonra durdum. Sebebi epicgames çoğunlukla indie oyun veriyor. Para verip aldığım şeyleri ücretsiz görüyorum. Yılbaşı indirimleri ile ac origins en dolu paketini 55tl ye satıldığını görünce keşfettim geçen aene 1400$ lık oyun dağıtmışlar neden haberim olmadı diye üzüldüm. Şimdi yılbaşından beri hiç kaçırmadım. Cevabınız için teşekkür ederim.

• Bugün çıkmış fiyatı epey yüksek fiyat indirime girdiğinde oynanır bu oyun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 2 Nisan 2020; 19:41:16 >
  • lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Pc kullanıcısıyım bu oyunu takipteyim hotline miami 2 de fenaa bakmanı öneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: lSunTzu

Pc kullanıcısıyım bu oyunu takipteyim hotline miami 2 de fenaa bakmanı öneririm
    Ps4 te mi o dediğiniz oyun?

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Hotline Miami serisi nerdeyse her konsolda var. Benim tavsiyem ilk oyunu almanız yönünde, ikinci oyunun ilkinin ucuz bir kopyası olmuş. İlk oyun ise muhteşemdir. Piksellerle sanat nasıl yapılır adeta ders verir.

My Friend Pedro ise oldukça geyik bir oyundur. 40 civarına düşünce almanızı tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 3 Nisan 2020; 16:29:25 >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.