Şimdi Ara

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
817
Cevap
98
Favori
40.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
39 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sine-FİL

Hotline Miami serisi nerdeyse her konsolda var. Benim tavsiyem ilk oyunu almanız yönünde, ikinci oyunun ilkinin ucuz bir kopyası olmuş. İlk oyun ise muhteşemdir. Piksellerle sanat nasıl yapılır adeta ders verir.

My Friend Pedro ise oldukça geyik bir oyundur. 40 civarına düşünce almanızı tavsiye ederim.
    Pedroyu alıcam dediğim gibi fiyat düşünce alıcam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatlar iyice uçtu 60-90 bandındaki oyunları 130 civarına çektiler

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    Güzel oyunmuş. Ashen'in ve Lara Croft GO'nun grafiklerine benziyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Venomstr

Güzel oyunmuş. Ashen'in ve Lara Croft GO'nun grafiklerine benziyor.
    Bugün çıkmış kısa süreliğine 114 tlye inmiş ama eskiden baba oyunları 160 a alırken nerdeyse çerezlik oyunlara o parayı vericez yazık

Konsolda daimi kardeşin yoksa bu fiyatlar çok yüksek geliyor. Gamepass sayesinde denemiştim, keyifli bir oyundur. 60 70 bandına düşünce tavsiye ederim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçtiğimiz gün West of Dead'in Steam ve Xbox'da açık betası başladı, bir saate yakın deneyim ettim ve memnun kaldığımı söyleyebilirim. Akıcı bir oynanışı var, tür olarak rogue-like türünde bir oyun, öldüğünüzde her şeyi sıfırlıyor fakat her ölümünüzde oyundaki içeriği ve hikayeyi biraz daha keşfediyorsunuz. Oyun bölümleri kendi yaratıyor yani her seferde farklı bölümlerde oynuyorsunuz. Karakter iki farklı silah ve iki farklı ekipman taşıyabiliyor. Ana karakteri Ron Perlman seslendiriyor, hafifte bir Ghost Rider havası var karakterin, diyalogları ve atmosferi gayet hoş. Kendine has bir grafik tarzı var ve genel olarak oynayanı memnun ediyor. Oyunun bu sene bahar ayları içerisinde çıkması bekleniyor.

Oyunun Tanıtım Yazısı:

Purgatory, Wyoming, 1888.
    Barut ve karanlığın, günah ve lanetin, wendigo ve cadıların mekânı. Oradan geçenlerin hatıra, kültür ve inanışlarına göre şekillenen değişken ve kaotik bir dünya. Ölü bir adam, zihninde yalnız karalara bürünmüş bir suretin anısıyla dirilir ve efsanevi sonuçlara neden olacak zincirleme bir olaylar silsilesini başlatır.

Kendinizi o ölünün, William Mason'ın (Seslendiren: Ron Perlman) yerine koyun ve iki taraflı kontrollerin akıcılığıyla taktiksel siper kullanımını bir araya getiren bu hızlı tempolu siper/nişancılık oyunu ile Purgatory'nin amansız, çetin dünyasına adım atın. Becerilerinizi test edin; duruma göre oluşan avlanma sahalarında siper alıp üstün nişancılığınızla rakiplerinizi alt etmeye çalışın. Vahşi Batı hiç bu kadar karanlık olmamıştı.

Unto the End'de bu sene gelmesi beklenen bir başka bağımsız yapımcı oyunu, oyunda ailesine ulaşmaya çalışan bir baba rolünü üstleniyorsunuz. Amansız bölgelerden geçip düşmanları alt ederek ailenize ulaşmanız ana hedefiniz. Oyunun yapımcısına göre oyunun dövüş mekanikleri oldukça gerçekçi ve tek darbede ölmek mümkün bu yüzden de oyunu olabildiğince dikkatli ve stratejik olarak oynamak gerekiyor. Oyunun Steam ve konsollara çıkması planlanıyor.

Raji: An Ancient Epic'de bu sene çıkacak olan oyunlar arasında yer alıyor. Oyun antik Hindistan döneminde geçiyor, tanrılar tarafından seçilen Raji isimli bir kızın şeytanlara karşı olan mücadelesini konu alıyor, Raji'nin amacı şeytan lordu Mahabalasura alt edip erkek kardeşini kurtarmak. Oyunda hint mitolojisi önemli bir yer ediyor. 2.5D tarzında bir aksiyon-macera oyunu, yakın dönemde çıkması bekleniyor. Aynı şekilde bu oyununda Steam ve konsollara çıkması planlanıyor.

Eastward'ında bu sene çıkması bekleniyor. Oyun kıyamet-sonrası temasını işliyor, oyunda John isimli bir madenci ve gizli bir yeraltı tesisinde keşfettiği Sam isimli kızın beraber yolculuğu işleniyor. Yapımcının deyimine göre oyun, 90'ların Japon animasyonlarından ilham alınarak yapılmış. Grafikleriyle ve dünyasıyla ilgi çekici görünen bir oyun, şuan için sadece PC ve Switch için geliştiriliyor.

Backbone ise diğerlerine kıyasla bu sene değil önümüzdeki sene çıkış yapacak. Oyun bir rol-yapma dedektiflik oyunu. Oyun hayvanların yaşadığı distopik Vancouver'da geçiyor, ana karakter ise Howard Lotor isimli bir rakun. Oynanış olarak point-click macera tarzında bir oynanış sunmayı hedefliyorlar ve oyunculara diyaloglar açısından zengin bir oyun sunmak istiyorlar. Oyunun giriş bölümü şu anda Steam'den indirilip oynanabiliyor. Oyun şu anda PC ve konsollar için geliştiriliyor.

Bunlara ek olarak Microsoft geçtiğimiz günlerde GDC'de yayınlanması planlanan fakat konferansın iptal olmasından dolayı yayınlanamayan bağımsız oyun tanıtımlarını 6 videoda derleyerek XBOX ID Youtube kanalından yayınlamış:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CheKD -- 7 Nisan 2020; 19:20:14 >

• Bilen varmı bilmiyorum ama benimde indi oyunlara bir katkım olsun.

Momodora: Reverie Under the Moonlight

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri  [ANA KONU]

Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri  [ANA KONU]

• Hayatta kalma oyunu stranded deep 89tlden ps4 e çıkmış alayım sevdiğim tarz tamda

Evet fiyatı da uygun, bende alıyorum.

• below oynayan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: console-master

below oynayan var mı?
    Listemde ama fiyatı yüksek düşmesini bekliyorum

• Stranded Deep' i 1 saat oynadım. Grafikler iyi, Craft menüsü detaylı ama kontroller feci hantal olmuş. Bir Subnautica akıcılığı yok. Bu türü seven varsa denesin ama çok da bir şey beklemesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 21 Nisan 2020; 17:13:26 >
  • quote:

Stranded Deep' i 1 saat oynadım. Grafikler iyi, Craft menüsü detaylı ama kontroller feci hantal olmuş. Bir Subnautica akıcılığı yok. Bu türü seven varsa denesin ama çok da bir şey beklemesin.
    Forestten kötümü kontroller?

Forest'i oynadığım için yorum yapamıyorum. Bunun kontrolleri Long Dark'a benziyor.

• Obey me

Çıkış tarihi: 21 Nisan 2020
    Geliştirici firma: Error 404 Game Studios S.A.
    Yayımcı: Blowfish Studios

PSN Fiyat ve Link: 79 /
    PS Deals
    Obey Me PS4 — buy online and track price - PS Deals Türkiye
    https://psdeals.net/tr-store/game/2017645/obey-me

Steam Fiyat ve Link: 32 /https://store.steampowered.com/app/1034890/Obey_Me/
    XBox Fiyat ve Link: 56,25 /
    Microsoft Store
    Obey Me Satın Al - Microsoft Store tr-TR
    https://www.microsoft.com/tr-tr/p/obey-me/9mvqw0k7lf50?activetab=pivot:overviewtab

Gameplay Link: Obey Me Gameplay

Not: Fiyat farkı nedeniyle ben steamden alıp oynarım, gamepad ile oynanır zaten.

• Hugo_Zero kullanıcısına yanıt
    İzometrik oyunları severim, bunu da listeye aldım. Belki Xbox'a alırım.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Birazdan Xbox'ı açtığımda indiricem. Gamepass ile bedava geldi.

• quote:

Birazdan Xbox'ı açtığımda indiricem. Gamepass ile bedava geldi.
    Bu ara çok yayınlandı bu tarz uzayda geçen

Buna benzer Moon Of Madness var. Lovecraft'dan ilham alınmış.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.