Bildirim
Bağımsız Oyunlar Topluluğu Ve Tavsiyeleri [ANA KONU] (12. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Hocam konunuzdaki oyunlara tek tek baktım 40 50 tanesi hoşuma gitti hepside 30 10 20 ₺ bandında indirimle 2 5 10 ₺ lere düşer parça parça alırım. Çok sağolun ben bu konunuz sayesinde favori oyun kategorimi buldum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İşinize yaradığına sevindim. :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Liste çok güzel. Ancak konsol gözetilmeden bir liste yapılıyorsa Muramasa Rebirth kesinlikle o listede olmalı. Benim yeni oynama şansım oldu. Ps vita sahiplerine öneriyorum.
PlayStationyoutubeMuramasa Rebirth on PS Vita Launch Trailerhttps://www.youtube.com/watch?v=fLrhfbJpp3o&feature=youtu.be
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Nerdeyse bütün platformları dahil etmeye çalıştım. Ama takdir edersiniz ki İndie oyunlar o kadar çok fazla ki bazen oynadığımız oyunları bile gözden kaçırabiliyoruz. Muramasa Rebirth benim de vitada en sevdiğim oyunlardan biriydi. Aynı firmanın Odin Sphere isimli oyununu öneririm. Muramasa Rebirt'den kat kat iyidir.
Sıkıntı yok dostum gözden kaçabilir ben hatırlatmış oldum ne mutlu bana. Destek görmeyen bir konsol sonuçta. Odin sphere için indirim bekliyorum. O derece güzel olduğunu bilmiyordum yalnız iyi oldu bu.
Odin Sphere oynadığım en iyi platformer oyunlardan biriydi. 50 saate yakın oynanış süresi, 5 farklı karakter, muhteşem boss dövüşleri ve akıcı oynanışıyla bir saniye bile sıkmadı. Zaten metacritic puanı da herşeyi anlatıyor. :) Vitada malum fazla oyun yok ama Odin Sphere alırsanız çok uzun süre oynarsınız. Aynı şekilde
The Binding of Isaac adlı oyun da saatlerce oynanır.
The Legend of Zelda oyunu Pc ye gelme ihtimali ne kadar? Birde nioh 2 ne zaman pc ye çıkar nioh 1 steamde var, 2. side gelir diye umut ediyorum.
Xbox kolu alsam sekiro gibi gta 5 gibi farcry serisi gibi oyunlarda ps4 gibi konsollarda oynama hissiyatını verir mi? 24.5” 1080p 144 yada 240hz monitör kullanacağım
Konuyu güncellemeyi düşünüyor musunuz? Takipteyim yeni oyunları buradan öğrenmek güzel olurdu. Son olrak bir oyunun metacritic puanına güvenebilir miyiz? İgn skoru için parayı basam firmaya yüksek puan veriyor çokda ciddiye alma vs diyorlar. Metacritic ne kadar güvenilir?
Konuyu zaten gelen yorumlarla güncel tutuyoruz, ilk mesaja gelince ona henüz vakit ayıramadım. En önemli indieleri sıraladım. İndie oyunlarda metacritic puanlarına güvenilir. Önceki 2 mesajınızda ki sorulara gelince onlara burda cevap alamazsınız. Birini monitör konusuna diğerini de Nioh 2 konusuna sormanız lazım.
Teşekkürler hocam. Parça parça aklıma geldi kusura bakmayın fazla yorum oldu konudaki yorumları okurum.
Zor günlerden geçiyoruz oyun oynama hevesimde kalmadı
Estağfurullah Zelda'nın yahut herhangi bir Nintendo özel oyununun Pc'ye gelme ihtimali tam olarak sıfırdır. Nioh 2'ye gelince en az 1 2 sene sonra çıkabilir. Pc'ye geleceğinin yahut gelmeyeceğini bilgisi sanırım paylaşılmadı. Öbür sorunuza gelince Xbox kolu oldukça iyi bir koldur. PS4 kolundan çok daha iyi performans verir.
lastwarriors hayat devam ediyor hocam. :) Oyunlar filmler kitaplar bir şekilde vakit geçirilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sine-FİL -- 17 Mart 2020; 2:46:23 >
Hocam, buyuk amme hizmeti olmus, eline saglik. PSN linklerini eklemen de cok kullanisli fiyata bakip kaciyorum hemen bazilarindan
Bu aralar sanat tasarimlari ve sinematografisi iyi oyunlar arayisi icindeyim, indie oyunlar da bu acidan baya zengin oluyor hep, bunun ozelinde onerebilecegin ayni zamanda da "iyi oyun" olan bir sey var midir? Tesekkur ettim simdiden. -
İstediğiniz nedenlere bağlı 2 tane nokta atışı önerim olabilir. Birincisi Gorogoa, diğeri de Gris adlı yapım. İkisini aldığınız takdirde pişman olmazsınız. İşin içine sanat yönetimi, sinematografi gibi alanlar girerse bu ikisinden daha iyi İndie bulmak biraz zordur.
Hocam sizinle tanışmak, steamden eklemek isterdim. Bundan sonraki çıkacak oyunları tartışıp almak ve müsait olursak beraber co op girip oyun oynamak isterim. Arkadaşlarım gta 5 den başka oyun oynadıkları yok. Hep önyargılılar. Tek kalıyorum, arkadaş olurduk bu sebeple sordum.
-
Hocam Steam yok bende , konsolları kullanıyorum. Psn ID:Sinefil_. Coop pek oyun oynamıyorum. Monster Hunter World var tek. :)
hocam siz iki konsoluda kullanmışsınız size danışayım dedim. Ben en başta size xbox kolu alacağım dememin sebebi arkadaşımda ps4 kolu varmış pc ye bağlarken çok sorun çıkartıyormuş. Bana xbox kolu al pişman olursun dedi içime tam sinmesede mantıklı bulmuştum. Sizde xbox da gayet iyidir deyince tam içime sindi. Ama almak için baktım kol 450tl wireles adaptörü 200tl kit olarak satan yerler var 800tl ye satıyor. Monsterın gamepadine baktım 200tl herşey dahil, gamepad xbox taklidi ama daha küçüğü performansı nasıldır malzeme kalitesi hariç çok fark varmıdır bilemediğimden ortada kaldım. Ben hep ps4 dualshock v2 almak istiyordum hep ps oynadım kafelerde hiç xbox deneyimim olmadı. Gözümede çok daha estetik geliyor dualshock. Fiyatına baktım 222tl. Aldığımda iyisini alıp kafam rahat kullanmak istiyorum bir kere alayım ikidebir arıza çıkartıp tadımı kaçırmasın en olmadı 3 4 ay geç alırım. Dualshock pc ye kablosuz olarak sorunsuz bağlanıyor mu? Şimdi bana ne önerirsiniz?quote:
Orijinalden alıntı: Sine-FİL
Estağfurullah Zelda'nın yahut herhangi bir Nintendo özel oyununun Pc'ye gelme ihtimali tam olarak sıfırdır. Nioh 2'ye gelince en az 1 2 sene sonra çıkabilir. Pc'ye geleceğinin yahut gelmeyeceğini bilgisi sanırım paylaşılmadı. Öbür sorunuza gelince Xbox kolu oldukça iyi bir koldur. PS4 kolundan çok daha iyi performans verir.
lastwarriors hayat devam ediyor hocam. :) Oyunlar filmler kitaplar bir şekilde vakit geçirilir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X