Şimdi Ara

Bağırarak çay istedin kavgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bacağından tabancayla vuruluyor. Yetmiyor. Üzerine de darp.

Çayı bağırarak istemiş.

Bağırarak çay istedin kavgasıyoutube
    Beyaz Ana Haber, Türkiye'de ve Dünya'da yaşanan gelişmeler, hayatın içinden haberler, doğru ve tarafsız bakış açısıyla hafta içi her gün Dinç Tunçel'in sunum...
    https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=tvqTbPR_UkM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srp1953 -- 15 Haziran 2024; 22:28:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Türkiye ezik cennetidir. millet birbirine çağırarak, ya da canım cicim diyerek ego kasıyo.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün bende traktörle yolu tıkayan adama çek şunu kenara işimiz gücümüz var diye bağırdım. Ancak benimki sesimi duyurma maksatlıydı neticede motorlar çalışıyor ses fazla. Ne bağırıyon lan sen dedi. İndim arabadan sesimi duy diye kardeşim sıkıntımı var dedim. Baktı boyu belime geliyor tamam abi dedi kenara çekti. Yanında silah olsa vurup öldürecek galiba.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Türkiye dünyanın en sinirli ülkeleri sıralamasında 2. sıradaydı diye hatırlıyorum.

• Böyle ruh hastalarının dışarda olmaması lazım.

• Çay yok bok için falan dese nolcak kim bilir Bağırarak çay istedin kavgası 

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mesele sadece bağırarak çay istemesi değilmiş.

Cadde üstünde bir pastede olmuş olay. Ve şahıs bağırarak garsondan bir şeyler istiyor. Adamda orada müşteri ve çok bağırıyorsun başka müşteriler var rahatsız oluyoruz diyor. Adam dahada bağırmaya başlıyor ve küfürler ediyor.

Sen misin küfür eden diye adam çıkarıyor silahı bu bağıran artislik yapan kaçmaya başlıyor. Ve mezarlıkta yakalayınca bacağından vuruyor ve hem küfür edip hem kaçıyorsun deyip birazda dövmüş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.