132 de sub out var işte oraya bağla diger ucunuda suba bağlıycaksın
qutrendy sistemini hayırlı günlerde kullanmanı dilerim, sistemi 2700 tl ye aldığını yazmışsın ayak sayısı 2 mi yoksa 4 mü olarak aldın.ben de aynı sistemi almayı düşünüyorum.hkts 11 aldığımızda içinden hoparlör ayağı çıkıyormuAldığınız yeri bana söyleyebilirmisiniz?bu fiyata avr 255,hkts11 ve 2 ayakmı aldınız yoksa 4 ayakmı
biraz konun üstünden vakit epey geömiş ama ben bu sistemi (Harman Kardon AVR 255) 1700tl ye buldum bugün.almayı düşünüyorum ama
cihazdan halen çok memnunum aldığımdan beri cihaz hiç kapanmadan kullanılıyor hiçbir eksikliği yok gayet tatmin edici. 355 / 360 modelleri de incelenebilir. hoparlör olarak da hkts 16 veya 30 modellerine de bakabilirsin benim aldığım dönemde bulamamıştım ancak hkts11 den de gayet memnunum.
quote:
Orijinalden alıntı: AVD
yahuu bu alet beni deli edecek, dün gece digiturk ü bunun üzerinden seyrederken bugün ayar değişikliği yapmadığım halde seyredemiyorum. Kutusundan çıkan mikrofonla hoparlörleri ayarlamak için öndeki girişe mikrofonu taktım ve televizyonu menuyu görmek için açtım. Sonuççç görüntü yok. Kumandan dan source, info basıyorum çalışmıyor. Ön panelden basıyorum yine çalışmıyor var mıdır şu derdime bir derman çıldırmadan evvel :)
Benzer bir sorunu bende yaşadım AVR 255 değişecek.... siz nasıl hallettiniz acaba gerçi 2 yıl olmuş ama...:) bu sorun kronik bir sorun olabilirmi yeni gelecek olan da bunu yaparsa aklımı üşütebilirim...
Bende de yukarıdaki DVD playerdan var. Televizyonumda dvi girişi var ve ona vga adaptörü takıyorum. Adaptöre bir ucu vga bir ucu da sarı mavi kırmızı (video, Pb,Pr) olan kablo var onu onu takıyorum ve DVD'ye bağlıyorum fakat görüntü renksiz çıkıyor sebebini anlayamadım yardımcı olursanız sevinirim.
Birşey daha sormak istiyorum 2 gün önce tivibu bağlattım ve TV ye bağlamak istiyorum. Televizyonumda DVİ girişi var HDMI yok. Tivibu da HDMI var. Bende bir ucu dvi bir ucu hdmi olan bir kablo alıp görüntüyü aktarayım diyorum burada sorun yok. Fakat DVI dan ses gitmiyor bunun için tv de DVI girişinin yanın 3.5mm jack girişi koymuşlar. Tivibu da audio ses çıkışı yazan turuncu renkte ve tek ses çıkışı var, tahminim koaksiyel ses girişi. Bu durumda benim bir ucu 3.5mm jack bir ucu koaksiyel olan kabloya mı ihtiyacım var ve nereden bulabilirim?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme