Şimdi Ara

bağlantı hırsızlığına karşı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • us robotics 9110 wireless modem aldım yeni
    bağlantımın çalınmaması için password nasıl koyarım basamak basamak anlatabilirseniz çok makbule geçer!!

• hırsızlık değilde ortakçılık desen daha iyi olur olmayan bişey için bu cümleyi kullanma ha birisi yapar sende sezeresin ozaman hırsızlık cümlesini kullanabilirsin ayıp ayıp annen baban sana bölemi öğretti
  • yok mu arkadaşlar yardımcı olucak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: perkstone

hırsızlık değilde ortakçılık desen daha iyi olur olmayan bişey için bu cümleyi kullanma ha birisi yapar sende sezeresin ozaman hırsızlık cümlesini kullanabilirsin ayıp ayıp annen baban sana bölemi öğretti

Adam bi soru sormuş hemen geyiğe almışsın, bu konuşmanın yeri konu dışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ermanpac -- 13 Mart 2006; 17:42:51 >

• mac filitreleme kullanabilirsin wep/wap da kullanabilirsin mac kullan modemin içerisine gir oradan wirelessa gel acces control de oradan kendi mac adresini yaz kendi mac adresini
    cmd de ipconfig /all de orada senin fiziksel adresin gözükür bunu mac filtering table ekle, eklediğin mac adresi dışında ki kullanıcılar erişemezler hadi kolay gelsin
  • saolasın kardeşim yardımların için
  • denedim bu şekilde olmadı başka yol var mı?
  • Olur Olur yapamamişsindir ihtimallen, wireless modemin consolundada mac firtleme olmıcak değil ya? password de koymalısın. password koydunmu?
  • arkadaşlar hayatımda ilk defa bi wireless modemle muhattabım
    yardıma ihtiyacım var modem usr 9110
    nasıl password koyucam?
  • modemin sitesine bakıp gerekle dökümanları indirebilirsin
  • Dostum aynı modemden bende de var msn imi verdim ekle yardımcı olayım

serkankopuz@hotmail.com

Edit: ayrıca firmware ini de bulmuştum onu da yollarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 14 Mart 2006; 15:42:28 >
  • Şimdi ben sana nasıl yapacağını anlatayım sorun çıkarsa yardımcı olurum tekrar

Önce tarayıcına 192.168.2.1 yazıp enter la

çıkan sayfada password u boş bırak ve login de.açılan sayfadan wireless sekmesine ve sonra da wpa sekmesine tıkla

burada yapman gereken Authentication yazan yeri Pre-shared Key olarak işaretleyip resimde kırmızı kutu içinde olan yere bir şifre gir.Sayı ve harf kombinasyonu yapmanı öneririm..

en son olarak save settings yaparak ayarlarını kaydet ve çık

Bunu yaptıktan sonra Wireless bağlantını refresh yap ve bağlantını göreceksin listende.Bağlantını seç ve verdiğin şifreni girmeni isteyecek 2 kere girdikten sonra şifreni artık korumalı wireless bağlantın var demektir

Başkalarının bağlamnası için bu şifreyi girmesi gerekecek.

Sorun olursa MSN imi verdim yardımcı olurum

• spawn kardeş cevabı aldım daha iyi anlatım olamazdı sanırım ellerin dert görmesin saol.
  • sp@wn

ellerıne saglık guzel bı anlatım olmus aslında bu tıp ayarları ust konu yapmaları lazım
  • Rica ederim arkadaşlar.Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.

Bu modemi kullananlar için birde firmware ini taa amerikalardan üretici firmadan maille almıştım isterseniz buradaki linkten yükleyin.Resmi firmwaredir.Nasıl yapacağınız da özetlenmiş..

http://www.usr-emea.com/support/s-prod-template.asp?loc=trky&prod=9110

Yanlız uyarayım bunu yapınca modeminizi resetlemiş olacaksınız yani şifre ve port ayarlarınızı tekrar yapmanız gerekir..Eğer modeminizde şuan için sorun yoksa yapmanıza gerek yok ama yinede indirin ve arşivleyin belki ileride lazım olur..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sp@wn -- 15 Mart 2006; 11:23:44 >

• sorunun yeri burasımı bilmiyorum ama benimde USR 9110 wireless modemle bir sorunum var.
    Mac filtreleme ile güvenliğimi kurdum .Sorun yok .Ancak su an sistemde 6 makine var ve sadece bir tanesi wireless çalışıyor diğerlerini ethernet çıkışından kablo çekip swich e bagladım.yine sorunsuz çalıştı.Ancak bu sefer kablolu baglanan makineler USR 9110 açıkken birbirlerini görmüyorlar.Bu neden olabilir acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.