Öncelikle herkese merhaba foruma yeni katıldım. Probleme gelecek olursak arkadaşlar 24 mb/s internet paketi kullanıyorum (ttnet hipernet).Fakat bu internet hızını hiçbir zaman göremiyorum.M.h. arıyorum hiçbir probleminiz yok diyorlar.Speedtest sonucum budur :
Bir video izlemeye kalktığımda ise sonuç bu :
Beyler problem ne birşey indirmeye çalışıyorum 400kbps yi geçmiyor.Akk sorunu yok.Modemde sorun yok.Bağlantılarda sorun yok.Ttnet m.h. sorun yok diyor. Birde not olarak cyberghost diye bi vpn programını önerdiler kurdum.İnternetim normale döndü ama 2 sebep yüzünden onuda kullanamıyorum : 1.Online derslerim var üni. erişime açılmıyor 2.Ping çok yüksek devamlılık yok. Yani bu sorun çok can sıkıcı ve çözümü ne bilmiyorum bilen arkadaşlar bir yardım lütfen
5 dakika bekleyin indirirken, hıza bakın. Sorun yok gibi görünüyor buradan bakınca...
kardeş zaten ben genellikle böyle dosya indirmiyorum benim en büyük sorunum video izlerken donmalar.youtube da 1080p yi geçtim 720p video açamıyorum.diğer sorun online derslerde takılmalar oluyor.
Kullandığınız indirme programında sıkıntı olabilir.. Bilgisayar virüs girmiş olabilir.. TTnet sorun yok diyorsa diyecek çokta bir şey yok..
5 dakika bekleyin indirirken, hıza bakın. Sorun yok gibi görünüyor buradan bakınca...
kardeş zaten ben genellikle böyle dosya indirmiyorum benim en büyük sorunum video izlerken donmalar.youtube da 1080p yi geçtim 720p video açamıyorum.diğer sorun online derslerde takılmalar oluyor.
Hız testinde çıkan hızı alıyor musunuz diye onaylatmak için dedim onu 5dakika indirin hıza bakın diye. Videolarda vs. takılma oluyorsa flash ile ilgili browser tabanlı sorun olabilir belki.
şu anda evimde değilim deneyemiyorum ama şöyle birşey daha söyleyebilirim.2 hafta önce kardeşime bi laptop aldık aynı sorun onda da var.youtube,dailymo... v.b. bütün video sitelerinde donma oluyor.tarayıcılarıda değiştirdik edge dahil hepsini kullandım.
quote:
Orijinalden alıntı: Seyrim
Kullandığınız indirme programında sıkıntı olabilir.. Bilgisayar virüs girmiş olabilir.. TTnet sorun yok diyorsa diyecek çokta bir şey yok..
peki virüs ihtimal falan ama vpn kullanarak normale dönmesi nasıl oluyo ?
burdaki dosyayı indirirken hızım 2.4 mb a kadar çıktı daha sonra 1.4 mb da sabitlendi
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme