Arkadaşlar merhaba. Asus K55VD- SX671D laptop kullanıyorum. Win7 professional kurulu. Sorunum şu ki 1 haftadır sinir krizleri geçirtiyor. Herhangi bir program açık değilken ( antivirüs dahil) wi-fi bağlantısı kopuyor. Bağlantıyı kesip yeniden bağlandığımda kullanmaya devam edebiliyorum. Sorun ttnette diye düşündüm başta ama daha sonra benden de kaynaklanabileceğini anladım. Bilgisayarın güç ayarlarıyla oynamadım, daha doğrusu kablosuz bağlantı ayarları maksimum düzeyde yani hiç kesilmemesi gerekiyor prizde değilken bile. Uzun lafın kısası yardıma ihtiyacım var neden olabilir bu problem?
Bu çileyi zamanında bende çok çektim bende pc'yi yeniden başlatmadığın sürece gelmiyordu wifi ağı.. uzun uğraşlar sonucu wifi sürücüsünün sıkıntılı olduğunu anladım netten driverin en son güncel versiyonunu bulup güncelledim sonra bir sıkıntı olmadı.. Bir olasılık daha var wifi ağını kaç kişi kullanıyorsunuz ona göre yazıcam?
driver güncellemesi hiç aklıma gelmedi yapmadım bak ondan olabilir. 2 kişi kullanıyoruz 2 pc 2 telefon 4 cihaz bağlı oluyor genelde. 1 ay öncesine kadar hiçbir sıkıntım yoktu.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme