Şimdi Ara

Bağlantı kopması!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 ay önce evin önündeki saha dolabına ekip geldi ve ayarlamalr yaptı ve gitti. Ardından bağlantım da sürekli kopmalar yaşadım. Arıyorum port değişikliği mi var neden böyle diyorum yok hiç bir işlem yapılmamış. Derdimi anlatıyorum hop hızım yarıya düşürülüyor ve artık arıza kaydı da bırakamıyorum direk hızımı yarıya düşürüyorlar. Benim hattımın kalitesi iyi, sinyal zayıflama oranı iyi herşey iyi max veri oranı yüksek ama gel gör ki anlatamıyorum aradığım yere. Neyse bu arada arızayı söylemediğim yer kalmadı ve bugun bağlantım o kadar çok düştü ki sayamadım gittikçe kötüleşmekte ve artık karar verdim eğer 1 hafta daha böyle devam ederse kesinlikle kapattıracağım.

• Saha dolabı küçük telefon kutularından mı yoksa büyük DSLAM cihazı mı var arkasından fan sesleri gelen?
    Birilerine bir ayar çekerken sizin hattınızın bağlantılarını bozmuşlar, saha dolabına gelip bakmaları lazım. Bir bölgenizdeki telekom müdürlüğüne gidip sizin elemanlar saha dolabını kurcaladı, ondan sonra nete bağlanamaz oldum dediniz mi?
  • Büyük fanlı dolaplardan. Buradaki telekom müdürlüğünede gittim tanıdığım mühendis abi ve ablalar var hep beraber baktık değişiklik yok hızda problem yok yani hiç bir problem gözükmüyor. Dolaptada değişiklik yok, farklı modemlerle denedim aynı, artık ne olduysa.
  • port değişim talebi verdiniz mi ?
  • 10 gün sonra bugünde sabah benim Ip'mi uçurmuş şer...sizler. Modem ip alamama sorunu yıllar sonra gene nüksetti. Demek ki düzeltemiyorlar. İlk firsatta Uydunete

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.