Buraya bu konu hakkında 3 4 kez konu bıraktım ama hiç kimse yardımcı olmadı ama sonunda sorunu anladım. .Bu sorun özellikle internete yüklendiğiniz veya online oyun oynarken ki anlık 2 3 sn lık wifi kopmaları ile oyundan kopmanız veya düşmeniz hatta takılmalara neden olur.. İnternette işte güç modu ayarları verilmiştir kapatın felan diye bunlar çözüm olmadıysa kesin çözümü söylüyorum. ÇÖZÜM; öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayıp yönet e tıklıyoruz Ardından aygıt yöneticisine geliyoruz ordan ağ bağdaştırıcılarına tıklıyoruz ve Wifi kartınızın sürücüsüne sağ tıklayıp özellikler e tıklıyoruz Gelişmiş kısmına geçiyoruz orda COUNTRY REGİON var ona tıklayın ve yan taraftaki sekmeden 1-13 (modeminiz neyi destekliyorsa onu seçin.) olanı seçiyoz ve kaydedip çıkıyoruz. daha sonra internet tarayıcınızdan Modemin arayüzüne ulaşıyoruz (192.168.2.1 yazarak aratın) kablosuz ağ ayarlarına geçiyoruz ve kanal seçimini otomatiğe alıyoruz. Çözüm bu kadar.. Nedeni ise bu kanal otomatikte olmuyor çoğu zaman ve tek bi kanaldan alıyor sinyalleri siz oyundayken modeme yüklenen başka bir kişi veya başka bi etmen bu sinyalleri engeller (duvar metal gibi) Otomatik te ise bu kopmaları yaratmıycak oto geçiş sağlanır. Başlı başına bi sorun olmuştur bu sorun bazen ve çözüme basit güç ayarları gibi şeyler ile çözüm bulamayanlar bunu deneyebilirler, BİZZAT DENEDİM VE SORUNUM ÇÖZÜLDÜ.. KOLAY GELSİN İYİ FORUMLAR :)