Şimdi Ara

Baglanti Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba bilgisayarimdan internette video izlerken veya oyun oynarken internet bi anda kesiliyor oyundan disconnect yiyorum veya video dolmayi birakiyor aga hala bagli gozukmesine ragmen. wifi agina disconnect yapip sonra tekrar connect yapinca yeniden baglanti kuruyor ve internete giriyor fakat bu sorun her bi 5-10 dakkada tekrarliyor son gunlerde cok yapmaya basladi ve cok sinir bozucu bi durum cozumunu bilen varsa yardimci olabilirmi bilgisayardan mi yoksa modemden kaynakli bi durummu bilemiyorum.(Not: Modemle pc arasinda 10-15cmlik bi mesafe var)

Modem : NetMaster CBW-383Z4
    Pc: Macbook air mid 2013

• quote:

Orijinalden alıntı: CanerAlpaslan

Merhaba bilgisayarimdan internette video izlerken veya oyun oynarken internet bi anda kesiliyor oyundan disconnect yiyorum veya video dolmayi birakiyor aga hala bagli gozukmesine ragmen. wifi agina disconnect yapip sonra tekrar connect yapinca yeniden baglanti kuruyor ve internete giriyor fakat bu sorun her bi 5-10 dakkada tekrarliyor son gunlerde cok yapmaya basladi ve cok sinir bozucu bi durum cozumunu bilen varsa yardimci olabilirmi bilgisayardan mi yoksa modemden kaynakli bi durummu bilemiyorum.(Not: Modemle pc arasinda 10-15cmlik bi mesafe var)

Modem : NetMaster CBW-383Z4
    Pc: Macbook air mid 2013

Sayın Kullanıcımız,

Bilgisayarınız modeme bağlı görünmesine rağmen bağlantı kesiliyorsa, hat üzerinde yoğun veri kaybı yaşanıyor olabilir ya da kablosuz kart hatası alınıyor olabilir. Mümkünse farklı bir bilgisayarla daha test ettikten sonra cihazın yanındayken 0216 366 66 96 numaralı destek hattımızı ararsanız danışmanlarımız gerekli kontrolleri gerçekleştireceklerdir.

Saygılarımızla,
    NetMASTER

• CanerAlpaslan kullanıcısına yanıt
    dostum verdikleri modemin kablosuz sistemi 5 para etmez 70 80 liraya bi router alıp problemi ortadan kaldırabilirsin. ben öyle yaptım gayet memnunum o modem 2 metre uzağı göremiyo malesef.
  • CanerAlpaslan kullanıcısına yanıt
    Kablo çek en ucuzu yöntem olarak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hiz kaybi problemim
    4 yıl önce açıldı
    USB Bağlantı Kopma Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.