Baya bir konu açılmış olabilir bu problem ile ilgili fakat benimki biraz farklı olarak kabul ediyorum ve sorunumu paylaşmak istedim çünki hala bir çözüm bulabilmiş değilim.
Sorunuma gelince
Yf ile oyuna girdiğinizde gayet güzel 160 70 lerde olan bir ping ile oynuyorsunuz çok güzel. Fakat 25 man raidlere girdiğinizde trash larda değilde boss fighta girince birden kitleniyorsunuz ve yaklaşık 10 sn geriden oyunu takip ediyorsunuz bu birincisi
Normal ttnet bağlantısı ile bağlandığım zaman oda ortalama 200 250 ms ile oynuyorum, tabi herzaman değil tt net ile girdiğim zaman ona girer girmez bir kitlenme meydana geliyor wowdan ping bile goremiyorum hemen dc oluyorum o derece. Fakat arada o problem olmuyor ama 25 man raide alınınca direk kitleniyorum bundada . Bu sorunlar için format atım wowu repair etim addonları yeniledim fakat hala devam etmekte sorun herhangi bir düşüncesi olupta sorunu çözebileceğim arkadaşlardan yardım bekliyorum . Şimdiden teşekkürler
basic paket aldıysan wow için yetersiz. 256/256 bağlantı veriyor ki dün şehirde hiç kıpırdamadan bekledim ve enchanted paketle yf yi izledim 30-35 kb downloadlara ulaştı. 256 bağlantı kısıtlaması yüzünden oluyordur bir ihtimal.
bağlantı 1024
Hirbag'in belirttiği üzere free yf'de böyle bir problem var. Ücretli abone olarak bu sorunu çzebilirsin.
Bendede bi sorun var wowa girmek için pass ve acc ismini yazıyorum enter basıyorum 20sn takılıyo sonra Unable to Connect diyo...Çıldırıcam ya okuldan geliyorum 2 saat zaman oda bununla uğraşırken geçip gidiyo
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme