Şimdi Ara

Bağlantı sıfırlandı hatası lütfen yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bağlantı sıfırlandı.
    Aşağıdakileri deneyin:
    Bağlantınızı kontrol etme
    Proxy'yi ve güvenlik duvarını kontrol etme
    Windows Ağ Teşhislerini Çalıştırma

Baya uzun süredir bu hatayı alıyorum.İnternetten çözümlerine baktım fakat hiç biri işe yaramadı.Sadece vpn indirince girebiliyorum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bağlantı Sıfırlandı Hatası: Nedenleri ve Çözümleri

"Bağlantı Sıfırlandı" hatası, bir web sitesine veya çevrimiçi hizmete erişmeye çalışırken karşılaşabileceğin yaygın bir sorundur. Bu hata, internet bağlantında veya web sitesinin kendisinde bir sorun olduğunu gösterebilir.

Nedenleri:

• Zayıf İnternet Bağlantısı: Bağlantın kesintiye uğrar veya çok zayıfsa bu hatayla karşılaşabilirsin.
    • Sunucu Sorunları: Erişmeye çalıştığın web sitesinin sunucuları bakımda olabilir veya kapasite sorunları yaşıyor olabilir.
    • Güvenlik Duvarı veya Antivirüs Yazılımı: Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımın, web sitesine erişimini engelliyor olabilir.
    • Çerezler veya Önbelleğe Alınmış Veriler: Eski veya bozuk çerezler veya önbelleğe alınmış veriler bağlantı sorunlarına neden olabilir.
    • DNS Sorunları: DNS sunucuları düzgün çalışmadığında web sitesinin IP adresini çözemeyebilir ve bu da "Bağlantı Sıfırlandı" hatasına yol açabilir.

Telefonlarda Bağlantı Sıfırlandı Hatası:

Bu hata, özellikle "PoMEM Bağlantı Sıfırlandı" hatası olarak telefonlarda da yaygındır. Bu hata genellikle mobil ağın zayıf sinyalinden veya cihazın kendisindeki sorunlardan kaynaklanır.

Çözümleri:

• İnternet bağlantını kontrol et ve gerekirse yeniden başlat.
    • Güvenlik duvarı veya antivirüs yazılımının ayarlarını kontrol et ve gerekirse web sitesine erişime izin ver.
    • Tarayıcının çerezlerini ve önbelleğe alınmış verilerini temizle.
    • DNS sunucularını değiştirmeyi dene.
    • Cihazını yeniden başlat.
    • Web sitesi sahibiyle iletişime geçerek sunucu sorunlarını kontrol et.

Bu çözümleri denedikten sonra hala "Bağlantı Sıfırlandı" hatasıyla karşılaşıyorsan, daha fazla yardım için teknik destek uzmanlarına veya ağ sağlayıcına danışabilirsin.

Önemli Not: Bu metin, teknik olmayan kitle için bilgilendirme amacıyla yazılmıştır. Belirli cihazlar veya yazılımlar için özel çözümler, değişiklik gösterebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • çözüm nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Çözüme kavuşmadı :D Zaten bilgisayarımı değiştirdim
  • narsess kullanıcısına yanıt
    Yerel bağlantı ayarlarınız bir proxy adredine ayarlanmış.

Vpn ile girebiliyorsanız sorun kesin bu.

İnternet seçenekleri bağlantılar sekmesinde yerel ağ bağlantısına girip otomatiğe alacaksınız.

Farklı browserdede benzer ayarlar var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • haduuu H kullanıcısına yanıt
    Evet VPN ile giriliyodu fakat dediğim gibi bilgisayar değişti Teşekkürler yinede
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.