Arkadaşlar ACER Aspire 5740G bir notbook um var sorunum online oyunlarda bağlantımın gitmesi oyundan atmıyor 5 6 saniyeligine ekran donuyor ancak ekran kartı ram veya işlemci ile alakalı oldugunu düşünmüyorum oyundaki herkesin ekranında donmus bi şekilde görünüyorum zıpladıysam havada kalıyorum yani :D aırı sinir bozucu bi durum her an bilgisayarımı kırabilirim yaklasık 1 senedir bu sorun var donma süresi 1 2 saniyeden 5 6 saniyeye cıktı sorun nerde olabilir bana akıl verin bunu donanımsal bir sorun oldugunu düşünüyorum farklı işletim sistemlerindede denedim sonuç aynı garantisi devam ediyor ama onlarada ne dicem oyunda donuyor desem ciddiye almazlar geçiştirirler lütfen birisi bişey sölesin :D
Eger yakın zamanda bi herhangi bir yazılım yüklemediysen sorunun yazımsal olması düşük ihtimal, donanımsal olabilir ama bu kırık çatlak olarak değilde ısınmadan ötürü olabilir, eger elin yatkınsa aç bir temizle bilgisayarını termal macununu yenile. Birde internet hızını bir test et aşırı lagdan da kaynaklanıyor olabilir.
ben ögrenciyim evde iki arkadasım daha var birlikte wolfteam oynuyoruz onlarda böle bi sorun yok aynı modemden baglanıyoruz sonrun sadece bende var içini acıcam ama garanti dısına cıkıyor bir kac ay önce servise gönderip içini temizlettirdim macunda değişti aliminyum 20" fanlı sogutucuyla kullanıyorum ısınma problemim yok ama daha önce olmuştu o yüzden servise göndermiştim ama ısınma problemi yasamadıgım zamanlardada oluyordu bu donmalar hangi parcanın arızasından kaynaklanabilir servisi aramayı düşünüyorum sikayetimi tek bir parça üzerinde yapıcam derdimi onlara anlatmaya calısırsam oyunun serveri ile yada internet baglantından kaynaklanıyor derler bir yerden para falan bulsam bunu direk kırıcam paramparca edicem ama mecburen kullanıyorum :D