arkadaşlar adsl bağlantım var hiç bir sayfayı açmıyor.sayfa görüntülenemiyor diyor.ancak icq programım ve download programım calışıyor.lütfen yardıımm
yav yokmu yardım edecek
arkadaşım upload edeb bir virüs var onun girmiş olma ihtimali var biraz daha açarsan daha local yaklaşabilirim
dün gece msn deydim pc kendi kebdine kapandı bi kere. sonra actım bi sorun yok tu. sabah pc yi actığımda internete girmedi işte. sabah açtım hiç bi siteyi acmadı.bide sayfa görüntülenemiyor dedikten sonra yukarıdaki araclar secenegine basıyorum .bazı kısıtlamalar nedeniyle engellendi diyo.beashare dovnload programım var onu acıyorum o calısıyor yani istediğim seyi dovnload ediyor.icq da calısıyor.ama hiç bi sayfayı acmıyor
ya yok mu bi bilen
download programını kaldır bi öle dene dene yanılma yöntemiyle bulabilirsin programı tamamen kaldır sen dowload ederken bi yandanda upload ediyondur dolayısı ile senin yolunu kapatıyordur upload sayfalara bagalanman için gerkli uploadı yapamaya bilirsin bi dene bakalım durumuda yaz buraya çözüm üretmeye çalışalım
senden haber cıkmayınca internet cafeden bi oğlan getirdim eve halletti.dostum ilgilendiğin için tesekürler
neymiş problem
kullanıcı adınız zarar görmüş falan dedi.biraz sallıyo gibi geldi bana .documates settings e administrator diye bi klasör actı. ondan sonra internet klasörüne girdi. install internet exploreri tıkladı bişeyler kuruldu. düzeldi .valla hiç bişey anlamadım. gelirken suratı sirke satıyodu zaten bende fazla sormadım artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme