nette gezinirken biraz geç girmesi dışında bir problem yok ama msndeyken dakkada bir kopuyor ve geri geliyor.ethernet driverı güncel.kablo ve modemde sorun olmadığını biliyorum çünkü başka bilgisayarı taktığımda böyle bir sorun yok
nerde sorun kafayı yiyecem
yukarı
sırf msndemi yoksa nette gezinirkendemi kopuyor?
quote:
Orjinalden alıntı: askerdem
sırf msndemi yoksa nette gezinirkendemi kopuyor?
nette gezinirken kopup kopmadığından emin değilim.ama sayfalar biraz geç açılıyor.msndeyken ise 1 dakika online duruyor kupoyor ve 1 dakika içerisinde tekrar giriyor.bu sürekli tekrarlıyor kendini.sırf bu yüzden sisteme format atacam gibi
msn 7.5 yada 7.0 kurmayı denermisin?
Normal nettede bağlantın kopuyordur ama sen farkında olmuyorsundur.Nedeni ise bulunduğun şehirin telefon hattı olabilir.Veya senin telefon hattından olabilir TTNET ile iletişime geç sorun onlardan kaynaklanıyorsa düzeltirler.
Veya yeni hıza geçildiğinden beri bazı hatlarda sorun çıkabiliyor.
quote:
Orjinalden alıntı: askerdem
msn 7.5 yada 7.0 kurmayı denermisin?
bilgisayar işyerinde olduğu için yarın ilk yapacağım iş bu olacak.ama nette gezinirkende koptuğunu sandığım için değişiklik olacağını beklemiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: azbay1991tr
Normal nettede bağlantın kopuyordur ama sen farkında olmuyorsundur.Nedeni ise bulunduğun şehirin telefon hattı olabilir.Veya senin telefon hattından olabilir TTNET ile iletişime geç sorun onlardan kaynaklanıyorsa düzeltirler.
Veya yeni hıza geçildiğinden beri bazı hatlarda sorun çıkabiliyor.
yukarda söylediğim gibi başka bilgisayar ile denedim.aynı hat aynı kablolar aynı modem..başka bilgisayarda kopma olmuyor.sistemden kaynaklanıyor sorun ama nerde bulamadım.ethernet driverı güncel aygıt yöneticisinde de sorun gözükmüyor.. vistadan xpye döndüğümden beri bu sorun devem ediyor.driverarımı yanlış yükledim acaba anlamadım
nette bağlantı kopup kopmadığı dostan herhangi bir ip pine atarak deneyebilirsin örneğin pingwww.google.com -t gibi eğer bağlantıda hedef ana bilgisayar ulaşılamaz hatası alıyosan komple bağlantın kopuyor demektir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme