Şimdi Ara

BAĞLANTIM ÇÖKTÜ YİNE Bİ BAKIN LÜTFEN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar pikatel modemi 2 kişi kullanıyoruz ..modem 4 port..ayarları yapıyorum baglanıyorum...durup dururken özellikle modeme yüklendiğim zaman download veya upload da modem çöküyor.otomatik olarak makineleri görmüyor.modeme erisim nosundan modeme giremiyorum..ip nolarını elle yapılandırıyorum (tcip) ozaman modeme baglı görünüyor fakat yine modem ip sinden modeme ulasılamıyor..reset atıyorum duzeliyor..
    bu nedir deli olmak uzereyim arkadaslar..lütfen bilen arkadalar bildiklerini esirgemesin..
    modem arkadasın evinde ben kapatıp acamıyorum...çok sık oluyor..okadar dedim ona pikatel alma diye ama aldı..zoomda da aynı sorunu yasayanlar varmıs..
    ne yapabilirim yardım lütfen..

• BİR CEVAP ARKADASLAR BAGLANTI YİNE GİDEBİLİR..SADECE BUSAYFA AÇIK BEKLİYORUM
  • bende de öyle bi sorun vardı durup dururken modemin
    ayarları sıfırlanıyordu hatırlarsam mask time diye bi
    ayar vardı yani zaman aşımı onu 0 yaptığımızda düzeliyordu
  • mahir baktım bulamadım öyle bir ayar..baska bir adı varmıdır..neyle ilgili ayar hangi menüde...bi bakarmısın..
  • arkadaslar yokmu adsl modemden networktan anlayan biri..eskidende boyle mesajlar acılmıs cevap yazılmamış..
  • pikatel servisini aradım sorunu söyledim..bana yeni bir yazılım verdi...modemin msnd e sesli gorusme sırasında hata verdiği için yeni fw cıktıgını soyledi fw yi kurdum...ancak sorun duzelir gibi oldu ancak biraz önce ethernet yine gitti..modeme erisemiyorum..baglantı sınırlı hatası veriyo..ip leri elle giriyorum.modem bağlı diyor ancak modem ip nolsunu girince modeme ulasılmıyor..

YOKMU BU SORUNU YASAYAN...NE YAPACAM ŞASIRDIM..
    modemi resetleyince düzeliyor ama modem diğer arkadasın evinde ...
    network kablosu üzerinden modemi resetleyebilecek bir yol varmı....veya olayın dogru bir çözümü..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokmenmani -- 1 Mart 2006; 22:16:31 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.