Şimdi Ara

bağlantımı koparıyolar..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ınternette karsılastıgım bırısı baglantımı koparacagını soyledı ve gerçekten uçurabiliyo..
    ıkı uc gundur de sureklı benle ugrasıyo..

bunu yapan kısının cok bılgılı oldugunu sanmıyorum..
    herkesın elınde olan programlardan bırını kullanıyor sanırım..
    yada dos ortamından ip mi pinglıyorr..
    buna bı cozum bulabılırmıyım..
    bağlantımın o kısı tarafından yavaslatılması veya koparılmasını ıstemıyorum..
    tesekkurler

• selam
    eğer bu kişi ile msn de sohbet edip onun gönderdiği bi dosyayın aldınsa...
    senin ip numaranı öğrenmiş demektir...
    ip numaran statik değilse.....
    ip numaranı değiştir...bağlantı ayarlarını sıfırla....
    yada modemi resetle belki olur...
  • dedıklerını yapıyorum zaten..
    her seferınde ıp degıstırıp gırıyorum..
    ama msn de degıl sureklı gırdıgım zaman ip me ulasabılecek bı yerde..
    chat odalarından bırınde ve ıp mı ıstedıgı zaman gorebılıyo.
  • kardes virüs programı felan yukle
  • şunu söyleyeyim aslaa modemini hackliyemez imkansızzz şifreni bilmesi lazım sen ona söylemedikce bazı virusler netti yavaşlatır hatta koparır bile windows içini tara
    virus cıkarsa format atcaksın başka çağren yok

benimde birkere netim gitti 1 hafta boyunca düşündüm bilgisayarda hatta yoktu ama avast windowsun içinden bir dosya silmiş bende bunu fark edemedim ...
    araştırdım web.dll dosyası resmen silmiş ıp yoktu otomatik ıp diyordu bende bilgisayar format atmadım windows Xp cd'ni takıp bilgisayarı yeniden başlattım
    boot forum CD; den sonra bir tuşa basın diyordu bastım aslında format atıcaktım
    onar işaretini görünce onar dedim sonra net yeniden geldi

ilk aylarda bilgisayarıma hiç format çekmemiştim 6 tane virus geziniyordu resmen netti çoook yavaşlattı öyle yavaştıki diğer bilgisayarım normalken kendi bilgisayarı aşarı derecede yavaştı sorunları bir türlü çözemedim sonradan net gitti virus netti çökeltiyor biliyorsun değil mi

• saolun arkadaslar...
    ama benım sorunum vırusluk bısey degıl sanırım..
    cunku o bnm ip mi bılmedıgı surece bısey yapamıyo..
    su an o sohbet odasına gırmıyorum ama gırınce ip mi ogrenecek ve baglantımı koparacak sonradan duzelmıyecek bısey yapamıyacagını bende bılıyorum ama bı surelıgıne de olsa baglantımı koparabılıyo..

bunuda ping atarak yapıyo sanırım...

cozum ıcın bana gereken sey ya ping atmasını engellemek yada ip mi gızlemek..
    bunu nasıl halledebılırım..
    dosta dısardan seri ping akışını engelleyecek bi komut varmı :(
  • hide ıp plantıyum gizlemek ıp gizlemek için mükemmel

http://www.hemenpaylas.com/download/811699/Hide_ip.zip.html

seri ali içinde***> hemenpaylaş koyucaksın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Allen_ıverson -- 27 Mayıs 2006; 16:41:23 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ttnet portları mı engelliyor ?
    12 yıl önce açıldı
    Sürekli bağlantım kesiliyor !
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • saol program ıcın Allen_ıverson ...
    tam olarak napıyo bu program..
    ip numaramı gizleyıp baska bı ip mi gosterıyo yoksa bakmak ısteyen bırısıne mı engel oluyo..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Allen_ıverson

hide ıp plantıyum gizlemek ıp gizlemek için mükemmel

bunun pek yararlı olacagını sanmam

• Zonealarm firewall kurarsan eğer bilgisayarın dışardan atılan pinglere cevap vermez
    böylece karşındaki senin ip'ni öğrenemez, bunu dışında kullandığın modem adsl modemse ve sen modemin
    admin şifresini değiştirmediysen mutlaka modem ayarlarından admin şifresini değiştir,ayrıca bazı modemlerin yönetici konsoluna dışardan erişimi engelleyebiliyorsun bunu yaparsanda o kişi senin bağlantını koparamaz.Tahminimce şöyle bişey yapıyor o kendini akıllı sanan arkadaş, chat odasında sana ping atıp ip'ni öğreniyor sonrada internet explorerdan senin ip'ni yazıp modemine bağlanıyor , ve default yönetici şifresini girip modemin yönetici konsoluna girdikten sonra bağlantını sıfırlıyor.Olay bundan ibaret gibi gözüküyor , dediklerimden birini yaparsan birdaha hiçbişey yapamaz sana
    quote:

Orjinalden alıntı: faylis

saolun arkadaslar...
    su an o sohbet odasına gırmıyorum ama gırınce ip mi ogrenecek ve baglantımı koparacak sonradan duzelmıyecek bısey yapamıyacagını bende bılıyorum ama bı surelıgıne de olsa baglantımı koparabılıyo..

• modem kullanıcı sıfrem degısık zaten..
    şifreyı default olarak kullanmıyorum..
    zone alarmı dıkkate alıcam..
    modemıme gırıp reset attıgını hiç zannetmıyorum...

bi kere gormustum denemıstım hatta..

dosta bı komut arkasından karsı tarafın ip sını yazıyodunuz ve pc nın baglantısı yavaslayıp kesılebılıyodu..

sanırım karsımdakı kısıde boyle bısey yapıyo..
    ayrıca ping atmasına gerek yok sohbet odasında yonetıcı oldugu ıcın gıren tum herkesın ıpsıne ulasabılıyo :(
  • hmm walla eskiden dial-up modem zamanlarında +++ATH0 komutları vardı ordan modemin bağlantısı koparılıyordu ,ama adsl modemlerede işleyen böyle bir komut varmı bilmiyorum,
    sen o zaman zonealarm firewall kurwww.zonelabs.com büyük ihtimalle bu sorununu çözücektir.
    kolay gelsin
  • valla dial up zamanı degılde cok eskı olmayan bı zamanda gordum hatta denedım bı kere..
    sonucunu öğrenemedım cunku fazla ılgımı ceken seyler degıl..
    sımdı basıma gelınce bıseyler yapmak zorunda kaldım ve sızlere sorıyım ıstedım..
    zone alarmı ındırıp kuracam sımdı..
    bakalım o ıse yarayacakmı...

pc ımde f wındows sp2 kurulu.bu olaydan sonra guvenlık duvarını falan actım ama yınede etkilemedi karsı tarafı
    kaspersky antıvırus programı var..
    modemımde cok kalıtelı bısey degıl..
    suan bısey daa oldu ve modeme 10.0.0.2 de ulasamıyorum acaba hide ip programından dolayı olabılırmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: santacruz

Zonealarm firewall kurarsan eğer bilgisayarın dışardan atılan pinglere cevap vermez
    böylece karşındaki senin ip'ni öğrenemez, bunu dışında kullandığın modem adsl modemse ve sen modemin
    admin şifresini değiştirmediysen mutlaka modem ayarlarından admin şifresini değiştir,ayrıca bazı modemlerin yönetici konsoluna dışardan erişimi engelleyebiliyorsun bunu yaparsanda o kişi senin bağlantını koparamaz.Tahminimce şöyle bişey yapıyor o kendini akıllı sanan arkadaş, chat odasında sana ping atıp ip'ni öğreniyor sonrada internet explorerdan senin ip'ni yazıp modemine bağlanıyor , ve default yönetici şifresini girip modemin yönetici konsoluna girdikten sonra bağlantını sıfırlıyor.Olay bundan ibaret gibi gözüküyor , dediklerimden birini yaparsan birdaha hiçbişey yapamaz sana
    quote:

Orjinalden alıntı: faylis

saolun arkadaslar...

+1 sen en iyisi firewall kur arkadaşım

• saolun arkadaşlar sanırım istediğim şey olmuş...
    hide ip platınıum ip mı kostarıkan dıye gosterıyo..
    ılgılenen herkese tesekkur ederım bı sorun cıkarsa yenıden rahatsız ederım...
    kolay gelsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black_Dragon

quote:

Orjinalden alıntı: Allen_ıverson

hide ıp plantıyum gizlemek ıp gizlemek için mükemmel

bunun pek yararlı olacagını sanmam

neden ben 2,5 senedir kullanıyorum ıp den gelen virusleri başka ülkelere yöneltiyor tabi bilgisayarında casus program yoksa....

• kurulu bir güncel antivirüsün var mı?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.