Şimdi Ara

Ttnet portları mı engelliyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Counter strike icin 27015 tcp udp portlarini ve rat icin 7718 tcp portunu acmaya calisiyorum.Modemim ttnet in verdigi airties modem 205v4tt mi 206v4tt mi neydi.modem ve windows uzerinden firewall kapali oldugu halde portu test ettigimde kapali gozukuyor ayrica eski huawei hg521 ilede bir sonuc alamadim.Acaba ttnet belirli portlar haric digep portlari engelliyor mu ? sorun ne olabilir ?
    Teşekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 27015 veya 7718 gibi portları engelleyeceklerini sanmıyorum, SMTP, SSH,FTP,SIP gibi bazı protokolleri engelliyorlar ama sizin durum firewall veya nat ayarlarından kaynaklanıyor muhtemelen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diablo

27015 veya 7718 gibi portları engelleyeceklerini sanmıyorum, SMTP, SSH,FTP,SIP gibi bazı protokolleri engelliyorlar ama sizin durum firewall veya nat ayarlarından kaynaklanıyor muhtemelen.

İnanın 2 modemde de kurcalamadığım yer kalmadı geçen sene huawei modemde sorunsuz 27015 portunu açmıştım şimdi ise olmuyor.

• quote:

27015 veya 7718 gibi portları engelleyeceklerini sanmıyorum, SMTP, SSH,FTP,SIP gibi bazı protokolleri engelliyorlar ama sizin durum firewall veya nat ayarlarından kaynaklanıyor muhtemelen.

Yuh protokol engelliyolar mıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evezok

quote:

Yuh protokol engelliyolar mıydı

Bildiğim kadari ile bu protokoller tek yonlu olarak sadece gelen paketler engelleniyor.

• Yani ftp server kuramıyoruz bu durumda öyle mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: SysEdit

Yani ftp server kuramıyoruz bu durumda öyle mi?

Kesin olarak bilmemek ile birlikte evet.Zaten kurabilsek bile 800 kbps upload ile kesin çözümü bulmuşlar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • portlar kapalı gözükmesine rağmen açık oluyor zamanında denemediğim şey kalmamıştı meğersem port kapalı gözüksede açık oluyormuş.
  • 0,64 kbps server kurmak zaten imkansız gibi bişey
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostweb

portlar kapalı gözükmesine rağmen açık oluyor zamanında denemediğim şey kalmamıştı meğersem port kapalı gözüksede açık oluyormuş.

http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/
    Bunun gibi siteler yanıltır mı yani ?
  • Dosya sunmayı Http üzerinden asla engelleyemeyecekleri 80 nolu port üzerinden yapıyor millet. 25 nolu Smtp portu dışında bildiğim engelli port yok.

• Portları açtıktan sonra modemi kapat aç yap aktif olur.
  • Arkadaşlar bende telekomun verdiği huawei hg655b vdsl modemde 80 no lu portu açamıyorum hata veriyor,xbox live da nat hep moderate yani kapalı,firewall tamamen kapalı,dmz etkin,nasıl açarız yolu var mıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kelli felli

Arkadaşlar bende telekomun verdiği huawei hg655b vdsl modemde 80 no lu portu açamıyorum hata veriyor,xbox live da nat hep moderate yani kapalı,firewall tamamen kapalı,dmz etkin,nasıl açarız yolu var mıdır?

80 mi? Bir yanlışın var. 80 nolu port kapalı olsa nete çıkamazsın, sayfa açamazsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

quote:

portlar kapalı gözükmesine rağmen açık oluyor zamanında denemediğim şey kalmamıştı meğersem port kapalı gözüksede açık oluyormuş.

evet aynen o sitelerde kapalı gözükmesine rağmen açık oluyor. bunu çözmek için 2 gün aralıksız uğraşmıştım diyebilirim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Virinom

quote:

evet aynen o sitelerde kapalı gözükmesine rağmen açık oluyor. bunu çözmek için 2 gün aralıksız uğraşmıştım diyebilirim.

Allah onların belalarını versin ben haftalardır uğraşıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Arkadaşlar bende telekomun verdiği huawei hg655b vdsl modemde 80 no lu portu açamıyorum hata veriyor,xbox live da nat hep moderate yani kapalı,firewall tamamen kapalı,dmz etkin,nasıl açarız yolu var mıdır?

80 mi? Bir yanlışın var. 80 nolu port kapalı olsa nete çıkamazsın, sayfa açamazsın.

80 portu modemde sürekli aktif modem adresi 192.168.2.1 bu ttnetle modem arasında.
    Ama modemde upnp + nat aktif edip port yönlendirmeden yeni kural olusuturup 80 portunu aktif edip modemi kapat aç yapıp , peşine herhangi bir web server programı ( xampp vb ) kurup 80 portuna yönlendirip localde calıstırabilirsin. Ama 80 portunun başka program kullanmadıgından emin ol yoksa cakışır.

• quote:

quote:

Giden bağlantı ile gelen bağlantılar birbirinden farklı. Giden 80 portunu zaten engellemezler ama gelen :80'i engelleyerek sizin HTTP sunucusu açmanızı engelleyebilirler.
  • quote:

quote:

quote:

Giden bağlantı ile gelen bağlantılar birbirinden farklı. Giden 80 portunu zaten engellemezler ama gelen :80'i engelleyerek sizin HTTP sunucusu açmanızı engelleyebilirler.

TTNET müdahale etmiyor.Belirli 3 port açıktır modemde TTNET ile MODEM arasında.

Modem.

Buda benim local için gerekli açtıgım portlar ( 80 IIS kullanıyor normalde 10 15 tane açık port olur tam calısma moduna geçirdiğimde , mail gönderme vb yazılımlarımı test ettiğim için )

• quote:

quote:

quote:

Evet lakin şu an incoming yani gelen 80 portu açık. Zaten 80 nolu port sadece web server için değil uzak (Wan) modem erişimi, Güvenlik sistemleri, medya yayın amaçları içinde açık kalmak zorunda.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.