Şimdi Ara

BAHAR AYINDA YURT DIŞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bahar ayında yurt dışına stres atmaya gitmeyi düşünüyorum,vize alırken fazla problem çıkarmayan yemyeşil köylerin bulunduğu hangi ülkeye gidilir

• yemyeşil arıyorsun ve yurtdışı istiyorsun öylemi antalyada güzel bir otele yerleş tatilvitrini.com yada gezisitesi.net den bak fiyatlarda uygun erken rezervasyon yaptır trabzon yeşili seviyorsan yada karadeniz çok güzel ama ben MISIR hastasıyım kesinlikle durumun varsa git gör derim tabi TÜRKİYE gibisi asla olamaz ama gezmek için 1. tercih mısır olmalı ...
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • ingiltereye git, vizede amerika kadar sorun çıkarmazlar hem yemyeşil. İlginç bir yer. Okyanus ile yemyeşil çayırların birleştiği başka bir ada yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MuRaT

yemyeşil arıyorsun ve yurtdışı istiyorsun öylemi antalyada güzel bir otele yerleş tatilvitrini.com yada gezisitesi.net den bak fiyatlarda uygun erken rezervasyon yaptır trabzon yeşili seviyorsan yada karadeniz çok güzel ama ben MISIR hastasıyım kesinlikle durumun varsa git gör derim tabi TÜRKİYE gibisi asla olamaz ama gezmek için 1. tercih mısır olmalı ...

biliyorum Türkiyenin güzekliklerini ama ege ve karadenizin heryerini gezdim biraz farklı kültür olsun istiyorum
  • takılıyorum ben :) tabiki gezceksin heryeri bence tur şirketlerine bi baksan yada yurt dışında nerelere gidilir diye başlığı değiştirebilirsin daha çok fikir sahibi olursun ...
  • Geçenlerde forumda bir arkadaş II. Kiev seferi için asker topluyordu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Burak[Alper]

Geçenlerde forumda bir arkadaş II. Kiev seferi için asker topluyordu.

adamım Tuverna
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    YURT DIŞI KREDİLER HAKKINDA
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kontejyanımız hala açıktır. İlgilenenlere duyrulur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Kontejyanımız hala açıktır. İlgilenenlere duyrulur.

Ukrayna var diyorsun yani.
    Yazın gitmeyi düşünüyorum yaş sınırı varmı yurtdışı çıkışı i
    çin?
  • 18 üzeri olanlara yetişkin pasaport veriliyor bildiğim kadarıyla. Ama 18 altında olunca ebeveyn olmadan tanıdık vasıtasıyla gidilebilmesi lazım. Geçen yalta seferinde kafilede 17 lik arkadaş vardı. Çok çalıştı garibim.
    Şubat Ayı ortası gibi uçağımız kalkacak. Şimdilik düşüncede ama grup kararı şubat ayı diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 27 Ocak 2008; 1:01:33 >
  • ne lazımdır pasaport var başka ne lazım?
  • Sadece pasaport ve 2 resimle tur acentasına gideceğiz. 3 günlük seyahat için tahminim herşey dahil 700$ isterler.
    Parayı verdikten sonra tüm ıvır zıvırı tur şirketi hallediyor. Güvenilir bir firma. Reklam olmaması için ismini vermiyorum. PM atanlara söylerim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuVNeRa

Sadece pasaport ve 2 resimle tur acentasına gideceğiz. 3 günlük seyahat için tahminim herşey dahil 700$ isterler.
    Parayı verdikten sonra tüm ıvır zıvırı tur şirketi hallediyor. Güvenilir bir firma. Reklam olmaması için ismini vermiyorum. PM atanlara söylerim.

bende gelebilirim,ayirca ne zman bende yeşil pasaport war wize istemiyor diye biliyorum ukrayna,3 gun için 700 usd fazla gibi geldi bana :S?
  • Haftaya Perşembe Moskova
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.