Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Tugi-uA

geçtim tarifeye haberdar edene teşekkürler.

Rica ederim. Eğer uzamazsa son geçiş tarihi 31/05/2016 olarak görünüyormuş. Geçmek isteyenlerin bilgisine...
  • Uzatıyorlar genelde paketlerin sürelerini.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tezekos

Uzatıyorlar genelde paketlerin sürelerini.

Bende uzatılır diye düşünüyorum ama belli de olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Uzatıyorlar genelde paketlerin sürelerini.

Bende uzatılır diye düşünüyorum ama belli de olmaz.

Kampanya yeni daha sıkıntı olmaz :)

• quote:

Vodafone'un Mayıs ayına özel 2GB kampanyasına karşı çıkartmışlar. İki kampanya da mayıs ayına özel diye geçiyor. Eğer Vodafone devam ederse bu kampanyada devam eder.
  • quote:

quote:

Vodafone'un Mayıs ayına özel 2GB kampanyasına karşı çıkartmışlar. İki kampanya da mayıs ayına özel diye geçiyor. Eğer Vodafone devam ederse bu kampanyada devam eder.

Müşteri çekme politikası o hocam :) gelsin müşteriler diye mayıs ayına özel derler hazirana özel derler..

• quote:

Müşteri çekme politikası o hocam :) gelsin müşteriler diye mayıs ayına özel derler hazirana özel derler..

Haklısınız ne diyeyim. İnşallah mayıs sonunda da devam eder.
  • quote:

quote:

Haklısınız ne diyeyim. İnşallah mayıs sonunda da devam eder.

İlerleyen zamanlarda daha iyi kampanyalar çıkacak bunun için faturalı paketlere geçipte 1 yıl kullanım sözü vermek mantıklı değil.

• quote:

İlerleyen zamanlarda daha iyi kampanyalar çıkacak bunun için faturalı paketlere geçipte 1 yıl kullanım sözü vermek mantıklı değil.

Bu 3 GB paketi faturasız ve taahhüt vermek gerekmiyor. Bu fiyata en fazla 5 GB verirler daha fazlası zor.
  • quote:

quote:

Bu 3 GB paketi faturasız ve taahhüt vermek gerekmiyor. Bu fiyata en fazla 5 GB verirler daha fazlası zor.

Dikkatli okursanız faturalı paketlere geçip dedim. Bende biliyorum bu paketin faturasız olduğunu.

• quote:

Dikkatli okursanız faturalı paketlere geçip dedim. Bende biliyorum bu paketin faturasız olduğunu.

Ben yanlış anladım herhalde, kusuruma bakmayın. Uzun dönem taahhüt vermekte dikkatli olunması gerektiği fikrinize bende katılıyorum fakat kısa vadede 19 liraya en fazla 5 GB vereceklerini düşünüyorum. Bundan daha fazla vermeye kalkarlarsa bu sefer evde internet kullanıcılarını etkileyeceklerdir. Evdeki internet bağlantısını da zaten Vodafone, Turkcell ve Türk Telekom satıyor.
  • Dun numarami tasidim tt'ye. 2-6 gun acilir dediler fakat insallah kampanya bitmez 2-6gune

Bu arada ayni paketin, gece +3gb hediye eden versiyonuda var. Woopslulara. Fakat 30tl yuklemek gerekiyor her ay. Paket yine 19tl.

Acaba numaram tasininca woopsa da mi gecsem, bazi aylar 30 yuklerim.

Son olarak tt tl ne kadar yuklenebiliyor. 10-15-20 gibi rakamlar mevcut mu?

• 31.05.2016 son tarih diye nerede yaziyor hocam?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

31.05.2016 son tarih diye nerede yaziyor hocam?

Sitesinde yazmıyor. Benim arkadaşım var sistemde son tarih ne girilmiş diye soruyorum ve cevabı forumda paylaşıyorum. Büyük ihtimalle bahar kampanyası (woopslu olanda dahil) haziran ayında da devam edecekmiş.
  • quote:

Dun numarami tasidim tt'ye. 2-6 gun acilir dediler fakat insallah kampanya bitmez 2-6gune

Bu arada ayni paketin, gece +3gb hediye eden versiyonuda var. Woopslulara. Fakat 30tl yuklemek gerekiyor her ay. Paket yine 19tl.

Kampanya bitmez size yetişir.

Woops olan paketi de biliyorum o da açık durumda, yaş uygunsa ona geçebilirsiniz.

Yükleme rakamları arasında 10 lira yok en düşük 15 liradan başlıyor. Lira seçeneklerine bağlantıdan bakabilirsiniz.

http://www.avea.com.tr/web/Destek/Lira-Yukleme-ve-Faturasiz-Hat-Islemleri/Lira-Yukleme-Ile-Ilgili-Sorulariniz/OnlineIslemlereGirmedenTLyukleme

• Hat babamin uzerine. Turk telekom hattim acildiktan sonra kendi uzerime tasiyip woopsa geceyim o zaman. Hat devir islemlerinde yine babamla mi gitmem gerekiyor. Kendi uzerime gecirmek icin?

• quote:

quote:

Dun numarami tasidim tt'ye. 2-6 gun acilir dediler fakat insallah kampanya bitmez 2-6gune

Kampanya bitmez size yetişir.

Woops olan paketi de biliyorum o da açık durumda, yaş uygunsa ona geçebilirsiniz.

Yükleme rakamları arasında 10 lira yok en düşük 15 liradan başlıyor. Lira seçeneklerine bağlantıdan bakabilirsiniz.

http://www.avea.com.tr/web/Destek/Lira-Yukleme-ve-Faturasiz-Hat-Islemleri/Lira-Yukleme-Ile-Ilgili-Sorulariniz/OnlineIslemlereGirmedenTLyukleme

Bildiğim kadarıyla +3 GB geceleri olan internet paketini 30 TL yüklenirse veriyor, diğerleri için böyle bir şart yok, mevcut bakiye yeterli ise paket yenileniyor..

• bi 5 lira daha düşselermiş mevcut müşteriler için, yeni gelenlere de 2-3 lira daha düşseymiş sıcak olurmuş. 3GB 22.5(vergi dahil) devam o zaman.
  • Firaristt F kullanıcısına yanıt
    İlk ay 30 falan yukleyip diger 3-4 ay 20yuklerim.cidden bu vergi can sıkıyor.

• Sizce neden tarife değil de paket çıkarıyor ?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.