Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türk Telekom Yeni Yıl Tarifeleri yerine Bahar Fırsatları ile karşınızda.

Bahar Fırsatı 3GB Paketi ile tam 3GB Cepten İnternet, Her Yöne 750 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 19 TL!

Pakete geçmek için BAHAR3GB yazıp 5555'e göndermek gerekiyor. Paket faturasız hatlar için geçerlidir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/bahar-firsati-3gb.aspx

Faturasız hat kullanan ve taahhüt vermek istemeyenler için en ideal tarife.

Tarifeyi 4 GB olarak kullanmak isterseniz onunda ücreti 25 TL

Bahar Fırsatı 4GB Paketi ile tam 4GB Cepten İnternet, Her Yöne 750 DK ve Her Yöne 1000 SMS sadece 25 TL!

Pakete geçmek için BAHAR4GB yazıp 5555'e göndermek gerekiyor. Paket faturasız hatlar için geçerlidir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/bahar-firsati-4gb.aspx

+ Bahar Fırsatı 3GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 19 TL'dir
    + Bahar Fırsatı 4GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 25 TL'dir.
    + Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil haricindeki bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Özelden sorulduğu için tarife şartlarını paylaşıyorum.

quote:

+ Bahar Fırsatı 3GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 19 TL, mevcut müşteriler için aylık 25 TL'dir.
    + Bahar Fırsatı 4GB Paketi’nin fiyatı, son 30 gün içinde yeni hat alarak veya numara taşıyarak gelen müşteriler için aylık 25 TL, mevcut müşteriler için aylık 29 TL'dir.
    + Paket, 30 gün içinde birden fazla kez alınabilir. Bu durumda paket, en son alınan paketi takip eden 30. günde yenilenecektir.
    + BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinden Türk Telekom faturasız mobil tarifelerine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Bahar Fırsatı 3GB Paketi'nden aylık 25 TL'ye yararlanabilirler.
    + BİMcell, POCELL, Pttcell ve Teknosa Mobil tarifelerinden Türk Telekom faturasız mobil tarifelerine gelerek pakete kayıt olmak isteyen müşteriler Bahar Fırsatı 4GB Paketi'nden aylık 29 TL'ye yararlanabilirler.
    + Pakete kayıt SMS ile veya Müşteri Hizmetleri aracılığıyla yapılabilir.
    + Paket kapsamındaki faydaların geçerlilik süresi 30 gündür, kullanılmayan faydalar bu süre sonunda silinecektir.
    + Paket, 30 gün sonunda otomatik olarak yenilenecektir. Paket alım sırasında yeterli bakiyesi olmayan müşterilere, 29 gün içinde yeterli bakiyesi olması durumunda paket tanımlanır. Paket iptal başvurusunda bulunulmadığı müddetçe müşterinin bakiyesi yeterli seviyeye ulaştığında paket tutarı müşterinin bakiyesinden düşülerek paket yüklemesi gerçekleştirilecektir. Paket iptali için seçtiğiniz pakete göre IPTAL BAHAR3GB veya IPTAL BAHAR4GB yazılarak 5555’e gönderilmesi gereklidir. İptal durumunda ücretsiz verilen faydalar silinmeyecektir. Kullanım süresi sonuna kadar geçerli olacaktır.
    + Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Türk Telekom mobil numarası ise, numaranın tekrar Türk Telekom mobil tarifelerin taşındığı tarih ile numaranın Türk Telekom mobil tarifelerinden taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.
    + Faydaların 3. şahıslara transferi mümkün değildir.
    + Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart, BIMCELL, POCELL, PTTCELL, Teknosa Mobil haricindeki bireysel faturasız tarifelerindeki müşteriler ve taraftar hat sahibi müşteriler yararlanabilir.
    + Her yöne dakikaların ücretlendirme periyodu 60 saniyedir.
    + Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. paket fiyatında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    + Fiyatlara KDV, ÖİV dahildir.
    + Müşterilerimiz pakete kaydolarak yurtiçi 4.5G servisinin kullanımının açılmasına da onay verirler. Müşterilerimiz; BTK yetkilendirmesi sonucunda herhangi bir ek işlem yapmadan uygun SIM Kart ve Cihaz kullandıkları sürece yurtiçinde 4.5G servisini kullanacaklardır. Müşterilerimiz isterlerse servisi iptal edebilecektir.
    + Paket kapsamında sunulan dakika, SMS ve veri kullanım hakları sadece yurt içi kullanımda geçerlidir.
    + Paket kapsamındaki internet kullanım hakkı tüketildiğinde 2KR/100KB ile ücretlendirme yapılacaktır.
    + Söz konusu haklar, KKTC ve yurt dışı kullanımları kapsamamaktadır. Paket kapsamındaki ücretsiz görüşme süreleri 444 ile başlayan ve 1 ile başlayan 3 haneli aramaları ve görüntülü görüşmeleri kapsamaktadır. Paket aşımı durumunda yapılan arama ve SMS gönderimleri her abonenin kendi tarifesi üzerinden ücretlendirilecektir.
    + Kampanya kapsamındaki internet haklarının ücretlendirme periyodu faturasız tarafta 100 KB’dır. İnternet hakkının sona ermesinin ardından, müşterinin üzerinde başka paket yoksa mevcut tarifesi üzerinden ücretlendirilir.
    + Avea İletişim Hizmetleri A.Ş. tarafından sağlanan mobil telekomünikasyon hizmetleri bundan sonra Türk Telekom® markası altında devam edecektir.

• 4gb 19 tl olsa daha sicak bir tarife olurdu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAHAR3GB yazdim 25 tl istiyor

• cimbomm04 C kullanıcısına yanıt
    Numara taşımayla gelmenizden itibaren maximum 30 gün geçmesi gerekiyor, aksi halde 25TL'den ücretlendirilirsiniz
  • tarife özelliklerine göre ücret iyi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cimbomm04

BAHAR3GB yazdim 25 tl istiyor

Numara taşıdıktan veya yeni hat aldıktan sonra 30 gün geçmeden SMS göndermeniz gerekiyor. Aksi halde tarifenin normal ücretini ister.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

tarife özelliklerine göre ücret iyi.

Evet iyi fiyata iyi tarife.

Bu tarife faturasız ancak faturalılar içinde benzer teklifler gelecekmiş. Ramazan bayramında faturasızdan faturalıya geçip 24 ay taahhüt verenlere aynı fiyata 5 GB, Türk Telekom ev telefonu veya Türk Telekom evde İnternet hizmeti olana ek 1 GB ile 6 GB teklifininde gelme ihtimali varmış. Yine fiyat 19 TL.

Yeni tarifeler çıkarsa resmi sitesine koyulmadan ve duyurusu yapılmadan yine foruma eklerim.

• Sove sove kullandigkm kontorlu vodayi agustosa kadar mecburi kullnacagim aveanin hem daha bol gb li paketlerjni beklicem hemde sinirsiz paketlerini

• quote:

Orijinalden alıntı: djcool

Yani yılbaşında yeni yıl tarifesine geçmiştik, 19 lira 1000 dk. 1000 sms 2gb internet kullanıyoruz. 1000dk. fazla, bu tarifeye geçemiyoruz anlaşılan. Ya da kıyıda duran kullanmadığım standart tarifede olan bir faturasız hattım var Telekomda, onu da sanırım geçiremiyorum. İlla yeni geçiş. Bu kullanmadığım hattı Vodafone'a taşıyayım bari de böyle kampanyalar olunca yararlanayım TTelekom'da.

Evet yeni geçiş veya yeni hat istiyor.
  • Telekom'un bu tarifeleri karşısında Turkcell geride kalıyor. Vodafone'u hiç saymıyorum bile. Zamanında altyapıya fiber getirmede ikiside çok gecikti. Turkcell çalışmalara bu ara hız verdi, özellikle superonline fiber altyapıyı yeni yerlerde yaygınlaştırmaya çalışıyorlar. Vodafone'da uzatmalar bitmeden yarışa dahil olma gayretinde, bunu başaramazsa diskalifiye olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Telekom'un bu tarifeleri karşısında Turkcell geride kalıyor. Vodafone'u hiç saymıyorum bile. Zamanında altyapıya fiber getirmede ikiside çok gecikti. Turkcell çalışmalara bu ara hız verdi, özellikle superonline fiber altyapıyı yeni yerlerde yaygınlaştırmaya çalışıyorlar. Vodafone'da uzatmalar bitmeden yarışa dahil olma gayretinde, bunu başaramazsa diskalifiye olacak.

Turkcell alt yapısı iyi durumda. Fiber hatlarda Türk Telekom açık ara önde ama Turkcell'de radyolink kullanarak işi çözüyor. Abonesi çok fazla olduğu için fazla indirim yapmaya gerek görmüyor. Türk Telekom bu 4.5G ihalesi öncesi kapsama açısından çok gerideydi fakat 900 MHz'nin kullanım hakkı verilince rahatladı. Şu an Turkcell ve Vodafone'un yaptığı gibi zor ulaşımı olan yerlere düşük bant geniş kapsama alanı politikasını uyguluyor.

Vodafone'un işi kolay değil. Ülkeye geldiklerinde bir enkaz devir aldılar. Abone sayısı arttı ama yüksek harcama yapan kitleyi kendilerine seçemediler ve yarışta Turkcell ile değil Türk Telekom ile yarışmak zorunda kaldılar. Şimdi de Türk Telekom elindeki bana göre yetersiz olan fakat Türkiye'nin en geniş fiber alt yapısını mobil istasyonları ile birleştirince ve 800 - 900 MHz bantları kullanmaya başlayınca Vodafone zor durumda kaldı.

2G kullanmak zorunda olan abone için hala Vodafone daha iyi bir seçenek fakat 3G ve özellikle 4.5G kullanacak müşteriler Türk Telekom'a kayacaktır. Sadece 2G kullanan abonede genelde orta yaş ve üstü oluyor bunlarında gelir kalemi çok düşük oluyor. Bu tip aboneler 3 ayda bir faturasız hatlarına 15-20 lira yüklüyor çok lazım oldukça telefon kullanıyor. Bu tip abonelerin operatöre sayı bazındaki görünüm dışında hiçbir faydası bulunmuyor.

• Vodafone 4.5G ile birlikte son şikayet biletini kullanıyor. Artık Telsim'den kalan altyapıdan 5G gelene kadar kurtulamazsa daha şikayet etmeye hakkı yok. 2019-2020'ye kadar şebekeyi sorunsuz hale getiremezlerse bunun adı yönetim başarısızlığıdır.

Vodafone'un yapacağı en önemli 4 iş kolu var.

1-Sorunsuz ve güçlü bir mobil altyapı kuracak. Bahane üretmekten vazgeçecekler.

2-Müşteri hizmetleri çok vasat, ve kalifiye olmayan bir çalışma şekilleri var. Müşteri memnuniyeti yerlerde, bunun düzeltilmesi gerek.

3-Bayi kanallarını iyice bir elekten geçirmeli ve standart altı kalan bayileri iptal edip, daha iyi hizmet standartına sahip bayi kanalları oluşturmaları. Bazı bayilerine vasat demek bile fazla gelir.

4-Kablolu networkü güçlendirmeliler. Ülke çapında fiber omurga ve baz istasyonlarına kadar fiber işine çok öncelik vermeliler. Son zamanlarda kayda değer yatırıma ufak ufak başladılar. Ama halen rakiplerin kapasite anlamında çok gerisindeler. Bu sabit kablolu altyapı kapasiteleri ileri ki 5 yıllık süreçte operatörlerin kaderini belirleyecek.

Turkcell ve Türk Telekom'un genel anlamda durumları iyi. 4.5G servislerde olsun, tarifeler ve abone tarafında olsun pek sorun yaşamazlar. Burda en kritik durumda olan Vodafone. En son açıkladıkları senelik raporda pembe bir tablo çizmişler. Fakat rapor 31 Mart sonrasını kapsamıyor tabiki. 1 Nisan'dan sonra çok şey değişti ve değişiyor. Seneye ak-kara net şekilde belli olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Logic_Man -- 19 Mayıs 2016; 11:18:09 >

• Yazdıklarınıza katılıyorum. Kısa vadede bunların olması zor ama Vodafone gibi büyük bir şirketin bunları yapması gerekiyor.
  • Geçtim teşekkürler.

4G'de fiyatlar 3G'ye göre daha çabuk düştü. Yanılmıyorsam 3G ilk başladığında 1 Gb paketler 29 liradan başlıyordu ve fiyatların düşmesi zaman almıştı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rtsbora

Geçtim teşekkürler.

4G'de fiyatlar 3G'ye göre daha çabuk düştü. Yanılmıyorsam 3G ilk başladığında 1 Gb paketler 29 liradan başlıyordu ve fiyatların düşmesi zaman almıştı.

Rica ederim. Fiyatlar 3G'de göre daha hızlı düştü çünkü mobil internet kullanımı çok yükseldi. Artık birçok insan sadece internet kullanımı için paket alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferhatunal66

Sove sove kullandigkm kontorlu vodayi agustosa kadar mecburi kullnacagim aveanin hem daha bol gb li paketlerjni beklicem hemde sinirsiz paketlerini

Bu fiyat aralığına faturasız olarak kısa vadede çok daha fazla GB'lı paketlerini beklemeyin derim. En fazla 3 GB 4 GB olarak güncellenir.
  • Vodafone bayiisinden afedersiniz bir kere kazık yedim ilk abone olunumunda bir yere göndermem gereken kısa mesaj var mı diye sormama rağmen hayır denip daha sonra almak istediğim paketten kampanyadan yararlanamamistim. Tabi bu diğerlerinde de olabilir ama yaşanmışlık sonuçta bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepBlue_

Vodafone bayiisinden afedersiniz bir kere kazık yedim ilk abone olunumunda bir yere göndermem gereken kısa mesaj var mı diye sormama rağmen hayır denip daha sonra almak istediğim paketten kampanyadan yararlanamamistim. Tabi bu diğerlerinde de olabilir ama yaşanmışlık sonuçta bu.

Hepsinde oluyor böyle şeyler. 3 operatöründe bayi çalışanları kalifiye eleman değiller, elemanlar en az ücrete çalışan ve kısa süre eğitim alan kişilerden oluşuyor. Sıkıntılarında asıl kaynağı bu oluyor. Haklısınız, Vodafone'da maalesef biraz daha fazla oluyor.
  • geçtim tarifeye haberdar edene teşekkürler.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.