Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim geçişde bu akşam 21:10'da, Saat şuan 20:15 Turkcell şebekesi halen kesilmedi, tam saatinde mi kesiliyor onuda bilmiyorum...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 adet hattımı taşıdım. Yalnız bir cihazda Turk Telekom diger 2 cihazda AVEA yaziyor. Ağ ayarlarini sıfırladım, cihazları yeniden başlattım, avea yazısı gitmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 28 Mayıs 2016; 21:35:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

3 adet hattımı taşıdım. Yalnız bir cihazda Turk Telekom diger 2 cihazda AVEA yaziyor. Ağ ayarlarini sıfırladım, cihazları yeniden başlattım, avea yazısı gitmedi.

Eğer aldığınız sim kart Türk Telekom sim kartıysa Türk Telekom yazar. Üzerinde Avea yazan eski sim kartlardan aldıysanız o zaman telefona göre yazar, telefon yeniyse ve akıllıysa Türk Telekom yazar, eski cihazsa Avea yazar.
  • Sim kartlarin hepsi Türk Telekom 4.5G

iPhone 4s - Turk Telekom
    iPhone 5 - Avea
    iPhone 6s - Avea

Yaziyor, cok önemli değil de kafama takıldı işte.

Bu arada evde ki durum baya iyi cikti, ilk sonuc turkcell ikinci sonuc Türk Telekom. Pazartesi iş yerinde de test ederim.

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene)

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kef14 -- 29 Mayıs 2016; 10:59:54 >

• kampanya son katılım tarihi ne zaman haziranda devam edermi şimdi numara taşısam en erken haziranda acılır ay sonu bitecekse gecmeyım beklıyım yani
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    Hocam o üstte avea nasıl yazıyor bir çok kişide türk telekom yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tezekos kullanıcısına yanıt
    Hocam valla bende anlamadim. Cihazi kapattim actim, ağ ayarlarini sıfırladım bi türlü gitmedi avea yazisi.

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

kampanya son katılım tarihi ne zaman haziranda devam edermi şimdi numara taşısam en erken haziranda acılır ay sonu bitecekse gecmeyım beklıyım yani

Son gün yazmıyor
    Tahminim yıl sonuna kadar devam eder

• quote:

Hocam valla bende anlamadim. Cihazi kapattim actim, ağ ayarlarini sıfırladım bi türlü gitmedi avea yazisi.

Bende avea yazsın istiyordum türk telekom yazısı uzun çok fazla avea yazması daha iyi hiç kurcalamayın bence yazsın avea daha iyi

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    4.gün oldu
    Bayiye gittim, sistemden kontrol ettiler. Numaraniz tasinmis fakat sistemde gozukmuyor yarin bilgi verecegiz dediler. Bekliyorum...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Sim kartlarin hepsi Türk Telekom 4.5G

iPhone 4s - Turk Telekom
    iPhone 5 - Avea
    iPhone 6s - Avea

Yaziyor, cok önemli değil de kafama takıldı işte.

Sim kartın kutusunda değil bizzat sim kartın üzerinde Türk Telekom yazıyorsa o sim kartlarda Avea yazmaz çünkü içindeki yazılıma Türk Telekom olarak eklenmiş. Nasıl ki Bimcell sim kart taktığınızda eski telefonlarda da Bimcell yazıyorsa bunda da aynı şekilde. Avea yazan sim kartlar ise baz istasyonundan kontrol edip yazıyor.

Eğer sim kısmında Türk Telekom 4.5G yazan sim karta sahipseniz ve yine Avea yazıyorsa durum oldukça ilginç. iPhone 6S kullanan arkadaşlarımın hepsinde Türk Telekom yazıyor. Acaba cihazlarınız yurt dışı cihaz mı?
  • Geçiş süresi hakkında bilgi alırım yarın kısa sure diyor şimdi geçip hat acilana kadar kampanya bitmesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Mayıs 2016; 22:30:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

kampanya son katılım tarihi ne zaman haziranda devam edermi şimdi numara taşısam en erken haziranda acılır ay sonu bitecekse gecmeyım beklıyım yani

Kampanya devam ediyor. Bayi sistemlerini 30/06/2016 olarak güncellemişler.
  • Teşekkürler

• quote:

Teşekkürler

Rica ederim. Ancak Ramazan ayı ile birlikte faturalı hatta geçiş ve faturalı hat kampanyaları başlayacağı için o tarafa kaydırmak adına bu pakete zam yapabilirler. Bu sebeple geçmeyi düşünüyorsanız elinizi çabuk tutun, Ramazan başlamadan işlemlerinizi tamamlayın.
  • Yarın işlemi yapmak 6hazirandan evvel açılır diye dusunuyorum

• quote:

Yarın işlemi yapmak 6hazirandan evvel açılır diye dusunuyorum

Yarın işlem yaparsanız ve bayi sorunsuz şekilde evrakları tarayıp aktivasyon merkezine yollarsa hattınız en geç 04/06/2016 Cumartesi 23:59'a kadar taşınmak zorunda. Bu yasal sürenin sonu ve bunu aşma ihtimalleri yok.

Not: Bazı bayiler evrakların üstüne tarih atmıyor, bu sebeple taşıma sırasında bireysel abonelik sözleşmesine ve taşıma evrakına mutlaka tarih atılmasını sağlayın. Tarih atarsanız tarih atıldığı gün işleme almak zorundalar. Bayi bayiler üşeniyor ve evrakları 2-3 günde bir sisteme giriyor. Üzerine tarih atın ve bireysel abonelik sözleşmesinin ilk sayfasındaki alt sol köşeye, son sayfasındaki alt sol köşeye adınızı yazarak mutlaka imza atın. Ayrıca 2. ve 3. sayfanın ortalarına da sadece imzanızı atın. Numara taşıma talep formuna da adınızı ve soyadınızı yazarak imzalayın. Böylece eksik imza şansı da kalmaz.

http://www.avea.com.tr/web/media/Files/bireysel/AVEA-Bireysel-Abonelik-Sozlesmesi.pdf

• Bilgiler için teşekkürler sizi bu konuda takdir ediyorum bilginiz tartışılmaz numara taşımaya gideceğim yer mersinin merkezi ve genel burger büyük sadece tt bayilerde önceki numarası takmak 4 yada 5gun durdu burada dikkat edeceğim uyarilariniza

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 29 Mayıs 2016; 23:01:40 >
  • 27 Mayıs cuma günü,bayiden taşıma başvurusu yaptım
    Şimdi mesaj geldi
    "31 Mayıs saat 07:40 ta simkartınızı takın" diyor
    Tahminimden daha hızlı oldu

• quote:

Bilgiler için teşekkürler sizi bu konuda takdir ediyorum bilginiz tartışılmaz numara taşımaya gideceğim yer mersinin merkezi ve genel burger büyük sadece tt bayilerde önceki numarası takmak 4 yada 5gun durdu burada dikkat edeceğim uyarilariniza

Rica ederim. Elimden geldiği kadarıyla herkese yardımcı olmaya çalışıyorum. Hiçbir operatöründe personeli olmadığım için rahatça yazabiliyorum. Yoksa benden çok daha bilgili arkadaşlarda foruma üyeler ancak operatörlerde çalışan oldukları için çoğu konularda bilgi paylaşımı yapamıyorlar. Çünkü sosyal medya ve forumlarda çalışanların kafalarına göre bilgi paylaşmaları yasak.

Listedeki bayilerden birine giderseniz sorun yaşamazsınız. Bu sayfada ismi yazmayan bayi ana bayi değildir, alt bayidir ve tali (tabela) bayisidir. Bu sebeple listedekiler dışında hem güvenliğiniz hemde işlemlerin hatasız olması açısından işlem yapmayınız.

https://www.turktelekom.com.tr/destek/sayfalar/ofis-ve-bayi-arama.aspx

Turkcell İletişim Merkezi - Mavi Nokta (Alt bayi) - Tali bayiler
    Türk Telekom Abone Merkezi - Hizmet Noktası (Alt bayi) - Tali bayiler
    Vodafone Cep Merkezi - Silver Bayi (Alt bayi) - Tali bayiler

Şimdi bayiliği olan arkadaşlar kızacak ama ben asla ana bayiler dışında işlem yapmam ve yapılmasını önermem.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.