Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Orijinalden alıntı: Germiyanlı
    Ramazanda daha avantajlı paketler çıkar mı üstad? Ben de fatutalıya gecmeyi düşünmekteyim

Ramazan için çalışma yapıyorlarmış. Faturalıya geçerseniz aynı fiyata ek 1 GB ve 750 dakika değil 1000 dakika olacak gibi duruyor. Belki ek 1 GB daha verebilirler.

Bekliyim o zaman
    Çok teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu paketin üzerine ek dakika alınabilir mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Play Maker

bu paketin üzerine ek dakika alınabilir mi ?

Bunu bende merak ediyorum, sanırım bana 750 dakika yetmeyecek, ücretlendirme periyodu 60 saniye olunca, anlik kısa görüşmelerde zarardayiz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladığım kadarı ile 4 GB mı olacak yani hocam?
    3 GB aynı fiyata faturalı olursa yine geçerim ama 2 GB olursa geçmem.

• Bende yeni gectim bir arkadasta kod vardi Bahar tarifesini soyle kullanbiliyorum.

1000 DK
    1000 SMS
    4 GB int
    Her gece 3 gb internet
    Ayda 1 kere bir haftalik 1 gb internet

25 TL :) ama canimi sıkan birsey var faturasiz oldugundan volte Teknolojisini kullanmiyorum S7de

+7TL ye 2gb int alabiliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi !!-Origin-!! -- 30 Mayıs 2016; 23:38:23 >
  • quote:

Bekliyim o zaman
    Çok teşekkür ederim

Rica ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Play Maker

bu paketin üzerine ek dakika alınabilir mi ?

Türk Telekom faturasız hatlarda artık sadece dakika paketi satmadığı için alamıyorsunuz. Eğer faturasız ek dakika paketi çıkarsa almanızda herhangi bir engel yok ancak şu an paket ve tarife üzerine alınabilen ek dakika paketi satılmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

Anladığım kadarı ile 4 GB mı olacak yani hocam?
    3 GB aynı fiyata faturalı olursa yine geçerim ama 2 GB olursa geçmem.

Aynı fiyata 4 GB oluyor. Sistemde sanırım yine aktif etmişler.

Faturasıza geçiş yaptıktan sonra faturalı yazıp 1265'e SMS gönderirseniz 1000 dakika, 1000 sms ve 4 GB 12 ay taahhüt ile ayda 19 TL oluyor. Herkese vermiyorlar ama şansınızı deneyebilirsiniz. Geçiş talebi alındı mesajı gelirse geçişiniz oluyor ondan sonra SOZ yazıp 5555'e sms gönderiyorsunuz.

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene)

Bu hakkı size verip vermeyecekleri belli olmuyor. Woops olanların genelde tamamına veriyorlar.

• Şu an Pttcelldeyim hocam. Yakında Avea'ya geçmeyi düşünüyorum. Denemek lazım teşekkürler

• quote:

Şu an Pttcelldeyim hocam. Yakında Avea'ya geçmeyi düşünüyorum. Denemek lazım teşekkürler

Şu an Pttcell kullanıyorsanız Türk Telekom'a geçtiğinizde hiçbir tarifeyi indirimli fiyatta kullanamazsınız. (45 TL olan 10 GB tarifesi hariç) Çünkü şu anda zaten Türk Telekom abonesi sayılıyorsunuz, Pttcell, Bimcell, Pocell ve Teknosa Mobil başka operatör değil Türk Telekom için gelir paylaşım ortaklığı tarifeleri olarak sayılıyor. Bu sebeple o hatlardan Türk Telekom'un standart hatlarına dönüldüğünde indirimli ve yeni abonelere verilen haklardan yararlanamıyorsunuz.

• Bildirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Yarın geçiş yapacaktım az daha.

Vodafone geçiş yapsam daha sonra Türk Telekom'a geçiş yapmak için 3 ay beklemek mi gerekiyor?

• quote:

Bildirdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Yarın geçiş yapacaktım az daha.

Vodafone geçiş yapsam daha sonra Türk Telekom'a geçiş yapmak için 3 ay beklemek mi gerekiyor?

Rica ederim.

Evet. Türk Telekom standart hatlarından veya gelir paylaşım ortaklığı tarifelerinden (Bimcell, Pttcell v.b.) diğer operatörlere geçiş yaparsanız tekrar avantajlı tarifelerden yararlanabilmek için 90 gün beklemeniz gerekiyor.
  • Perşembe günü vodafoneden geçiş yapacağım. 3gb li bi tarife daha vardı geceleride +3gb veriyordu 6gb oluyordu o tarife bitti mi acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://forum.donanimhaber.com/m_117293328/tm.htm

Mağduriyet yaşanmaması adına ve daha önce yapan olmadığı için foruma düzgün bir açıklama ekledim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrecan1907

Perşembe günü vodafoneden geçiş yapacağım. 3gb li bi tarife daha vardı geceleride +3gb veriyordu 6gb oluyordu o tarife bitti mi acaba?

25 yaş ve altı için hala devam ediyor.

http://www.woops.com.tr/her-an-yeni-bir-woops/BaharFirsati3GBPaketiYeniMusteri
  • Bende bugün Türkcell'den 500dk 4gb 39tl ye yaptım. Bu başlığıda bi an Turkcel sandım noluyoruz dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Mortuuus

Bende bugün Türkcell'den 500dk 4gb 39tl ye yaptım. Bu başlığıda bi an Turkcel sandım noluyoruz dedim

Turkcell'de bu fiyat zor ama inşallah olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

6s ve 5 olan cihazlar yurt dışı, avea yaziyor. 4s an cihaz yurt ici onda ise Türk telekom yaziyor. Demek ki sorun bununla alakali.

Aynen dediğiniz gibi hocam
    Şimdi Türk Telekoma geçtim
    Yurtdışı İphone 4s telefonumda da AVEA yazıyor
    Şaşkınlık içindeyim

Edit
    ve Çekiminde gelişme var
    Evin içinde,eskiden 1 çubuk çeken yerde şimdi 4 diş çekiyor
    1 ay sonra kesin Faturalıya atlıycam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Germiyanlı -- 31 Mayıs 2016; 8:23:36 >
  • Sabahtan beri Avea yazıyordu
    Azönce Telefonun şarjı bitti,şarja taktım açıldı
    Şimdi de "Turk Telekom" yazıyor :)

• quote:

Sabahtan beri Avea yazıyordu
    Azönce Telefonun şarjı bitti,şarja taktım açıldı
    Şimdi de "Turk Telekom" yazıyor :)

Bende daha önce bir kac kere kaptip actim gitmedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.