Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    VoLTE nin aman aman bir şeyi yok aradığın kişide telekomlu değilse ullanamıyorsun galiba
  • Siz ve diğer arkadaşların geri dönerek verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

O zaman başlıktaki woops tarifesi yerine baharfırsatı tarifesine gireyim
  • soru 1- bahar firsati paketi icin hangi tarifelere numara tasiyabiliyoruz, 19 tl paket ucreti disinda tarife ucreti olacak mi?
    soru 2- taahhutten bahsedilmemis, 19 tl fiyat ne kadar sure ile sabit kalacak? 3 ay sonra kalkip 30 lira yaptik demesinler?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    1. Benim hattı mobil öğrenci tarifesine taşımışlar ama bana sormadılar.

2. Ne zaman biteceğini sordum, "genelde yıl sonuna kadar sürüyor" dedi bayi çalışanı.

• Bu kampanya için numaramı ttelekoma taşısam bu fiyattan 1 senemi faydalanacağım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 13ATMACA

Siz ve diğer arkadaşların geri dönerek verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim.

O zaman başlıktaki woops tarifesi yerine baharfırsatı tarifesine gireyim

Rica ederim. Bahar Fırsatı tarifesine geçebilirsiniz, ondan sonra dilerseniz WOOPS yazıp 4545'e SMS göndererek üye olabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

soru 1- bahar firsati paketi icin hangi tarifelere numara tasiyabiliyoruz, 19 tl paket ucreti disinda tarife ucreti olacak mi?
    soru 2- taahhutten bahsedilmemis, 19 tl fiyat ne kadar sure ile sabit kalacak? 3 ay sonra kalkip 30 lira yaptik demesinler?

Cevap1:
    Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart tarifeler hariç dilediğiniz tarifeye taşıyabilirsiniz. Ben genelde Kral tarifeye taşınmasını öneriyorum

Cevap2:
    Taahhüt yok ancak paket fiyatı 12 ay boyunca geçerli. Türk Telekom bugüne kadar bu özelliğini hep korudu ve 12 ay dolmadan zam yapmadı. Bahsettiğiniz olay Vodafone'da oluyor ve bende yaşadım ancak Turkcell ve Türk Telekom bugüne kadar 12 ay veya 12 paket dönemi bitmeden hiç zam yapmadılar. %100 zam olmaz diye garanti veremem ancak %90 bir sorun olmayacaktır. Yaparlarsa da kendileri kaybederler ve müşterinin gözünde değer yitirirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

1. Benim hattı mobil öğrenci tarifesine taşımışlar ama bana sormadılar.

2. Ne zaman biteceğini sordum, "genelde yıl sonuna kadar sürüyor" dedi bayi çalışanı.

Mobil öğrencide olsa bahar fırsatından yararlanabilirsiniz. Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart tarifeler hariç tüm tarifedekiler bu paketi alabiliyor. Türk Telekom'da paketler genelde 12 ay boyunca aynı fiyattan devam ediyor ve sorun olmuyor.

quote:

Orijinalden alıntı: blackforreal

Bu kampanya için numaramı ttelekoma taşısam bu fiyattan 1 senemi faydalanacağım?

Evet Türk Telekom'da paketler genelde 12 aylık oluyor ve ondan sonra değişiyor. Bu fiyattan 12 ay yararlanabilirsiniz sonra zam gelebilir. Paket 2016 Mayıs ayında başladı ve bu fiyattan en azından 2017 Mayıs ayına kadar devam eder. Ondan sonra da atıyorum 3 ay sonra tarife şu fiyattan devam edecektir diye mesaj gelir.

• Cevaplar için teşekkürler. Bir sorum daha olacak, bu paketle ek internet paketlerinden alamıyorum. Müşteri hizmetlerine bildirdim, bir kayıt açtılar ama henüz dönüş yapmadılar.

• quote:

Cevaplar için teşekkürler. Bir sorum daha olacak, bu paketle ek internet paketlerinden alamıyorum. Müşteri hizmetlerine bildirdim, bir kayıt açtılar ama henüz dönüş yapmadılar.

Hangi ek paketi almak istiyorsunuz? Her ek paket her normal tarife paketiyle birlikte alınamıyor.

7 TL olan ek 2 GB paketini almak için 2GB EK yazıp 5555'e göndermek gerekiyor.

Türk Telekom herkese bu fiyattan vermiyor. 7 TL'ye vermiyorsa 10 TL olanı deneyiniz.

10 TL olan ek 2 GB paketini almak için EK2GB yazıp 5555'e göndermek gerekiyor.
  • bend cevaplar icin tesekkur ederim, son olarak ne zamana kadar basvurabiliyoruz onuda ogrenirsem cok makbule gecer. yanlis gormediysem sayfasinda bu bilgi yoktu, olan bir seyi soruyorsam kusura bakmayin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Germiyanlı kullanıcısına yanıt
    Dostum bende telefon acikken takdim direk avea yazdi resetledim cihazi duzeldi suan Turk Telekom birazdan TL yukelyip dakika internetleri alip 4g test atip sonuclaei aktarirm

• suicide kullanıcısına yanıt
    Haziran sonuna kadar

• 3GUN 1GB ben bunu denedim, olmadı. Bu paketle alınamaz diye bir koşul yok büyük ihtimalle yeni bir paket olduğundan sistemdeki bir sorundan kaynaklı. Tekrardan teşekkürler.

• Vodafone 4g rezaletinden kurtulduk
    Bu mesaja eklenen görseller:

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene)

• quote:

3GUN 1GB ben bunu denedim, olmadı. Bu paketle alınamaz diye bir koşul yok büyük ihtimalle yeni bir paket olduğundan sistemdeki bir sorundan kaynaklı. Tekrardan teşekkürler.

O konuda bilgim yok. Bahar fırsatı tarifesinin tarife kodu yeni yıl tarifeleri ile aynı seridenmiş. Bu sebeple yeni yıl ile tarifeleri ile alınabiliyorsa bunda da alınması lazım.

3GUN 1GB'a baktım 1 GB ve üzeri paketi olan herkes alabilir yazıyor. İsterseniz müşteri hizmetlerine bir yazın, belki farklı bir sorun sebebiyle alım yapamıyorsunuzdur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Vodafone 4g rezaletinden kurtulduk

Hayırlı olsun.
  • Müşteri hizmetleri ile görüştüm, 3GUN 1GB paketini 4.5 g destekli telefonları olanlar alabiliyormuş.

• quote:

Müşteri hizmetleri ile görüştüm, 3GUN 1GB paketini 4.5 g destekli telefonları olanlar alabiliyormuş.

Yanlış bilgi vermişler bende sordurdum bunu ve paketin 4.5G ile alakası yok. 3G kullananlarda kullanabiliyorlar. Sanırım paketin kodunu sisteme tanımlamamışlar. Bu sebeple aktif çalışan arkadaşlarıma durumu aktardım.

4.5G İZİN ve 4.5G yazıp sırasıyla 5555'e gönderin 4.5G hizmeti aktif olacaktır. Ondan sonra da deneyebilirsiniz.
  • Teşekkürler, dediğiniz gibi aynı paketi olan ve 4.5 g kullanan bir arkadaşta denedim, onda da olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonsuzartıbir -- 3 Haziran 2016; 20:48:32 >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.