Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Teşekkürler, dediğiniz gibi bende 4.5 g kullanan bir arkadaşta denedim, onda da olmadı.

Rica ederim. 4.5G destekli cihaz gerekiyor denmesinin sebebi şöyle; müşteri hizmetleri paketi neden alamadığınızı göremiyorsa başından gönderebilmek için otomatik olarak 4.5G destekli cihaz gerekiyor diyor. Müşteri hizmetlerindekiler ekranlarında ne varsa onu söyleyebiliyorlar, böyle ekstrem bir durumda doğal olarak kitlenip kalıyorlar.

Ben bunu aktif olarak çalışan arkadaşıma da yazdım. Eğer istediğiniz pakete alınabilecek bahar tarife kodu eklenirse size haber veririm.
  • Çok iyi olur, genelde internet paketlerine yazın İstanbul dışında ihtiyaç oluyor. O yüzden paketi alınca denedim. İlginize teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada, Türk Telekom Bakırköy, Bahçelievler ve bağcılarda oldukça iyileşmiş, 2 yıl önce çekim sorularından dolayı operatörü değiştirmiştim. Şu anda çekim ve hız olarak en iyisi diyebilirim. (Daha çok bu ilçelerde bulunmaktayım fakat bildiğiniz gibi sokaktan sokağa bile çekim gücü farklılık gösterebilir.) Türk Telekoma geçmeyi düşünenlere denemelerini tavsiye ederim.

• İnternet ücretlendirme periyodu 100 KB. ben de hattı taşımak için başvurdum ama keşke bu ayrıntıya baksaydım diyorum önceden. kullananlar internet tüketimi nasıl acaba bir fikir verebilirler mi ? hızlı azalıyor mu ?
  • quote:

Çok iyi olur, genelde internet paketlerine yazın İstanbul dışında ihtiyaç oluyor. O yüzden paketi alınca denedim. İlginize teşekkürler.

Yok eklenmeyecekmiş. Onlar Avea zamanından kalan paketlermiş Avea zamanındaki tarife paketleri ile birlikte çalışıyormuş. Yeni ek paketler gelmeye devam edecekmiş, arkadaşım mevcut paketlerden yararlanmanızı veya daha sonra yenilecek paketleri takip etmenizi önerdi. İyi bir haber veremediğim için kusura bakmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marxx

İnternet ücretlendirme periyodu 100 KB. ben de hattı taşımak için başvurdum ama keşke bu ayrıntıya baksaydım diyorum önceden. kullananlar internet tüketimi nasıl acaba bir fikir verebilirler mi ? hızlı azalıyor mu ?

Periyot 100 KB ama Türk Telekom bu konuda kıyak geçiyor. 5 defa bağlantı kesip tekrar bağlandığınızda 500 KB düşmesi gerekiyor ama genelde 200 - 300 KB düşürdükleri için daha uzun gidiyor. Turkcell hattımda var ve Turkcell'e göre daha uzun gittiğini söyleyebilirim. Hattınızın taşındıktan sonra zaten kendiniz deneyimleyebilirsiniz. Memnun kalmazsanız 1 ay sonra Turkcell'e geri dönebilirsiniz ve Turkcell'de geri dönme süresi 30 gün olduğu için yeni Turkcell kampanyalarından da yararlanabilirsiniz.
  • Sağolun, en azından net bir cevap verdiniz. Diğer türlü uğraşıp duracaktım. Paketi yeni alacak arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar.Ben açıkçası uygun ek paketler olduğu içinde tercih etmiştim.

• quote:

Sağolun, en azından net bir cevap verdiniz. Diğer türlü uğraşıp duracaktım. Paketi yeni alacak arkadaşlarda bilgi sahibi olurlar.Ben açıkçası uygun ek paketler olduğu içinde tercih etmiştim.

7 liraya +2 GB paketini almaktan başka çare yok gibi duruyor. Ben yine de arkadaşa söyledim ve konuyu ilgili birimlerine yazmasını rica ettim. Belki bu düşünceden vazgeçip eski Avea paketlerini tekrar kullanılabilir duruma getirirler.
  • +2 GB alabiliyorsak yeterli olur. Ben onuda alamayız diye düşünmüştüm.

• quote:

+2 GB alabiliyorsak yeterli olur. Ben onuda alamayız diye düşünmüştüm.

Onu alabilmeniz lazım çünkü bahar fırsatının tarife kodları ile yeni yıl fırsatının tarife kodları aynı seriden gidiyor. Ayrıca +2 GB olayı oldukça yeni çıktı yani Türk Telekom zamanından. Hattınızda 7 TL varsa ve paket lazımsa isterseniz bir SMS atıp deneyin. Eğer olmazsa durumu arkadaşa ileteyim.
  • 4gb 25 tl bu paketten daha iyisi var mı?

• +2GB için deneme yaptım,(7 ve 10 TL olanlar) sonuç değişmedi, yine paketi alamadım.

"Degerli musterimiz, paketimizden sadece mobil hattinda 1GB ve uzeri internet paketi tanimli musterilerimiz yararlanabilir. Cok avantajli tekliflerimiz icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz."

Şimdiye kadar denediğim ek internet paketlerinin hepsinden yukarıdaki yanıtı alıyorum.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/ek-internet-paketleri.aspx

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/pakete-ek-aylik-internet-paketleri.aspx

Yukarıdaki adreslerdeki neredeyse tüm paketleri denedim.

• Arkadaşlar merhaba, size bi sorum olacak ben normalde 19 tl ye yeni yıl 2 gb paketini kullanıyorum ama az önce bahar 3 gb paketi için mesaj attım ve 30 günlük taşıma süresini geçtiği için hattımda 25 tl olduğu zaman paketin yükleneceğiyle ilgili mesaj geldi ve bende iptal mesajı gönderdim 19 tl ye olmadığı için, şimdi sorum şu acaba yeni yıl 2 gb paketini kullanmaya devam edebilirmiyim yani bahar paketi için mesaj gönderdiğim için yeni yıl paketi iptal olmuşmudur bilgisi olan arkadaşlarlar mesajımı alıntı yapıp cevap verirse memnun olurum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu başlığı hep yukarılarda görüyorum.
    Demekki mecburen TT seçen insanlarımız çok.
    ve
    TT kullanan arkadaşların sabrını alkışlıyorum
    Faturalı Avea kullanırken,mesajın gec gitmesinden tutun da,görüşmelerdeki ses kesintilerine kadar binbir çile çekmiştim.
    Turkcell e geçince rahat bir nefes aldım.

• Sonsuzartıbir, ben bahar paketi kullanmıyorum ancak kullanan bir arkadaşıma denettim ve sorunsuz şekilde hattına tanımlama yapıldı. Sizin hattınız için normal olmayan bir durum söz konusu bu sebeple müşteri hizmetleri ile görüşmenizi tavsiye ediyorum. Konuyu sordum ve 4.5G ile alakası yok yani müşteri hizmetleri 4.5G derse ona inanmayın ve Tüketici Şikayetleri bölümünden yazılı olarak bildirin.http://www.avea.com.tr/web/hakkimizda/TuketiciSikayetleri

Paket bahar paketi ama acaba tarife olarak hangi tarifeyi kullanıyorsunuz? Mobil Ofis, Faturasız Bayi, Katlayan, Standart tarifelerde olanlara ek paketleri vermiyor. Sistemde yazmıyor ama eski Mobil Avea ve Mobil Öğrenci tarifelerinde olanlara da ek paketleri vermiyor. Eğer bu tarifelerden birindeyseniz hiçbir kısıtı olmayan Kral tarifeye geçmenizi öneririm. KRAL yazıp 5555'e SMS gönderirseniz kral tarifeye geçişiniz gerçekleşir ve bu durum paketinizi etkilemez.

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy0067

Arkadaşlar merhaba, size bi sorum olacak ben normalde 19 tl ye yeni yıl 2 gb paketini kullanıyorum ama az önce bahar 3 gb paketi için mesaj attım ve 30 günlük taşıma süresini geçtiği için hattımda 25 tl olduğu zaman paketin yükleneceğiyle ilgili mesaj geldi ve bende iptal mesajı gönderdim 19 tl ye olmadığı için, şimdi sorum şu acaba yeni yıl 2 gb paketini kullanmaya devam edebilirmiyim yani bahar paketi için mesaj gönderdiğim için yeni yıl paketi iptal olmuşmudur bilgisi olan arkadaşlarlar mesajımı alıntı yapıp cevap verirse memnun olurum

Sizin paket değişmiştir ve yeni yıl tarifesi iptal olmuştur. SMS attığınız anda yeni pakete geçiyorsunuz. Yeni abone olmadığınız içinde 25 liradan yararlanıyorsunuz. Keşke SMS atmadan önce bize sorsaydınız. Vakit kaybetmeden müşteri hizmetleri ile görüşün ve bir hata yaptığınızı, 19 liraya yeni yıl 2 GB paketinden yararlanmaya devam etmek istediğinizi söyleyin. Olmaz derlerse numaramı o zaman taşımak zorunda kalacağım deyin hallederler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Bu başlığı hep yukarılarda görüyorum.
    Demekki mecburen TT seçen insanlarımız çok.
    ve
    TT kullanan arkadaşların sabrını alkışlıyorum
    Faturalı Avea kullanırken,mesajın gec gitmesinden tutun da,görüşmelerdeki ses kesintilerine kadar binbir çile çekmiştim.
    Turkcell e geçince rahat bir nefes aldım.

Yok kimse mecbur değil. Aynı fiyata Vodafone'da da benzer tarife var, 3 lira üstüne benzer tarife Turkcell'de de var.

Vodafone tarifesi (19 TL)http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler/vodafoneluyum-faturasiz/bittikce-dolan-2gb
    Turkcell tarifesi (22 TL)http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-2-gb-paketi

3 lira fazla veremeyip Turkcell'e geçemeyen aynı fiyata Vodafone'a geçebilir.

• Verdiğiniz bağlantıdan, şikayet ilettim. Birde şu kral tarifeyle deneyim.

• Maalesef tarifede değişmiyor.

Mobil hattiniza tanimli Tarifenizi degistirebilmeniz icin son tarife degisikliginizden itibaren en az 30 gun gecmis olmasi gerekmektedir.

Şimdilik beklemekten başka yapacak birşey yok sanırım.

İlginizden dolayı çok teşekkür ederim.

• Sonsuzartıbir, paketleri alamıyor oluşunuzun sebebi anlaşıldı. Öğrenci tarifesi kullandığınız için vermiyor. Normalde tarife değişim izni vermesi lazım çünkü siz zaten hattı öğrenci tarifesi ile açtırmadınız mı? Öğrenci tarifesi ile açtırdıysanız 1 seferlik izin vermesi gerekiyordu. Eğer başka tarife ile açtırıp sonra öğrenci tarifesine geçtiyseniz o zaman 30 gün bekletmesi doğal.

Rica ederim. İnşallah sıkıntınız en kısa sürde çözülür. Mobil öğrenci tarifesinden çıkabilirseniz paketleri almada sorun olmayacağını düşünüyorum. Geçmiş olsun.
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.