Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öğrenci tarifesi ile açtırdım, ama geçişe izin verilmiyor. Tarife değişikliği ile çözülürse sıkıntı yok. 20 sonra tarife geçişi yaparım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Öğrenci tarifesi ile açtırdım, ama geçişe izin verilmiyor. Tarife değişikliği ile çözülürse sıkıntı yok. 20 sonra tarife geçişi yaparım.

Normalde geçişe izin vermeliydi. Açılan tarife, tarife değişiminden sayılmadığı için normalde geçişe izin veriyor. Birçok kez benzer şekilde tarife değiştirdim. Şikayet kaydı oluşturmuşsunuz zaten, ilgili birim okuduktan sonra size geri dönüş yaparlar.

Öğrenci tarifesinde olmamasının sebebi şu. Öğrenci tarifeli olanları sistem otomatik olarak Woops üyesi yapıyor. Woops üyeleri ek 2 GB olan paketi alabilmek için "İnternet Dolu Paketi" kullanmak zorunda.

Böyle bana göre saçma bir iş olduğu için Woops'lu görünenler ek 2 GB paketini alabilmek için Woops'un "İnternet Dolu Paketi" kullanmak zorunda. Diğer Woops tarifelerini kullananlar ek 2 GB paketinden yararlanamıyor.

Oysa ki Woops olmayanlarda böyle bir kısıtlama yok.

İsterseniz birde şöyle deneyin. IPTAL WOOPS yazıp 4545'e SMS gönderin. Ondan sonra 2 GB paketini almayı deneyin.

quote:

Şimdi Woops’lulara özel Woops’tan İnternet Dolu Paket’i alanlara aylık ek 2GB cepten internet sadece 7 TL!

Eğer Woops’tan İnternet Dolu Paket kullanıyorsan ve ek internet ihtiyacın varsa hemen DOLU2GB yazıp 4545’e gönder, sana özel bu fırsatı kaçırma!

Dolu 2GB Ek İnternet Paketi ile 30 gün boyunca geçerli 2 GB Cepten İnternet, sadece 7 TL!

Woops'da İnternet dolu paket şu:http://www.woops.com.tr/paketler/WoopstanInternetDoluPaket?ref=TurkTelekommobilhatliolmakistiyorum

Woops ek 2 GB:http://www.woops.com.tr/paketler/WoopsDolu2GBEkInternetPaketi?ref=TurkTelekommobilhatliolmakistiyorum

• Woops iptal mesajı attım, zaten üye değilsiniz diye mesaj geldi. Ben yinede belki olmuştur diye denedim. Ama yine olmadı.

Belki de sadece bende olmuyordur diyecem ama benimle beraber geçen arkadaşımda aynı durumda tabi onun tarifeside mobil öğrenci.

LTE sizde çok araştırdınız, uğraştınız. Müşteri hizmetleri sizin kadar uğraşmaz.

• quote:

Woops iptal mesajı attım, zaten üye değilsiniz diye mesaj geldi. Ben yinede belki olmuştur diye denedim. Ama yine olmadı.

Belki de sadece bende olmuyordur diyecem ama benimle beraber geçen arkadaşımda aynı durumda tabi onun tarifeside mobil öğrenci.

LTE sizde çok araştırdınız, uğraştınız. Müşteri hizmetleri sizin kadar uğraşmaz.

Benim çevremde de bu tarifeyi tavsiye ettiğim insanlar var ve onlar ek paketleri alabildikleri için bir şey diyemiyorum. Yalnız hepsinin tarifesi kral tarife, ben taşıma işlemi sırasında kral tarifeye geçmelerini öneriyorum. Dediğim gibi mobil öğrenci sıkıntı bu sebeple müşteri hizmetleri ile görüşüp tarifenizin değiştirilmesini rica edin.

Rica ederim. Elimden gelen bir şey olursa her zaman yardımcı olmaya çalışırım.

• Geçenlerde 1 haftalık Türk Telekom abonesi olduğum için 1 gb hediye internet verdiler. Ilk mesajlarda bu tarifeye geçtiğimi belirtmiştim. Gerçekten vodafone dan almadığım keyfi aldım. Türk telekoma geçmekte kararsız olanlar kesinlikle geçin.

• Hediye 1GB interneti bugün de bana verdiler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

Hediye 1GB interneti bugün de bana verdiler

Hediye için herhangi bir SMS attınız mı yoksa atmadan mı verdiler?
  • Bana da hediye geldi, eskiden avea hediye vermezdi. Böyle devam ederse çok iyi, çekim ve internet hızında iyileşmiş.

• quote:

Bana da hediye geldi, eskiden avea hediye vermezdi. Böyle devam ederse çok iyi, çekim ve internet hızında iyileşmiş.

Son 1 haftada epey eşi dostu taşıttım hiçbirine hediye GB gelmemiş. Arkadaşı sıkıştırmanın zamanı geldi sanırım.

Rica etsem hediye 1 GB mesajının bir ekran görüntüsünü koyar mısınız. Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Hediye 1GB interneti bugün de bana verdiler

Hediye için herhangi bir SMS attınız mı yoksa atmadan mı verdiler?

Türk telekom hediyeyi nasıl alacağınız hakkında sms atıyor. Sonra bi sms gönderince hatta tanımlanıyor. Tabi bu hediye 1 hafta geçerli. ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: erhanvb
    Türk telekom hediyeyi nasıl alacağınız hakkında sms atıyor. Sonra bi sms gönderince hatta tanımlanıyor. Tabi bu hediye 1 hafta geçerli. ;)

O SMS'in ekran görüntüsünü paylaşabilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

• < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende hediyeyi almak için mesaj atmadım, emin olamıyorum, ek internet olayından sonra...
    Bu mesaja eklenen görseller:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sonsuzartıbir -- 5 Haziran 2016; 22:20:52 >
  • Bana da 8. günde geldi, herhalde 7 gün dolduktan sonra gönderiyorlar.

• Ekran görüntüleri ve cevaplar için teşekkür ederim. Bu çok yeni çıktı herhalde, son zamanlarda tavsiyemle hat taşıyan hiçbir tanıdığa bu mesaj gelmedi.
  • Hocam, ben 3 tane hat taşıdım, 3'üne de geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Periyodun 100kb olması normal kullanımı etkiler mi? Mesela stabil 4g bağlantı olsa ve telefonu/mobil veriyi hiç açıp kapatmasak; periyodu 1byte olanlardan bir farkı olur mu?

@marxx @LTE

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim kadarıyla aç kapa yaparsan 100 kB gidiyor. İnternet tüketimi diğerlerine göre biraz az gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Periyodun 100kb olması normal kullanımı etkiler mi? Mesela stabil 4g bağlantı olsa ve telefonu/mobil veriyi hiç açıp kapatmasak; periyodu 1byte olanlardan bir farkı olur mu?

@marxx @LTE

Aç kapat yapmazsanız sorun olmaz. Türk Telekom'da 4.5G'de bağlantı kalitesi yüksek ve kopma çok az, ayrıca kopsa da Türk Telekom bunu tolere ediyor.
  • quote:

Hocam, ben 3 tane hat taşıdım, 3'üne de geldi.

Cevap için teşekkür ederim. Tanıtım mesajlarını alma işleminin açık olması gerekiyormuş, ben hat taşıttırınca önce mobil ödeme sonra ne varsa kapattırıyorum ondan SMS gelmiyormuş.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.