Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: suicide

tt ana bayilerinden birine gidip kral tarifeye tasimak istiyorum diyorsunuz. Sozlesme vs. imzalayip sim kartinizi veriyorlar. 3-5 gun sonra hat acilinca arkadasin dedigi gibi mesajinizi atip bahar firsati paketinizi aliyorsunuz.

Bayi beni mobil öğrenci pack diye bi şeye geçirmiş, ben bi şey demedim halbuki. Biz şimdi bu telsiz vergisinden kurtulmuş oluyor muyuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/faturasiz/tarifeler/mobil-ogrenci.aspx

detaylar kisminda yazdigina gore 2016 sonuna kadar telsiz hikayesi yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de hattı taşımak istiyorum, iki-üç yıl önce taşıdığımda tek tek bankaları gezmek zorunda kalmıştım. Şu an nasıl? Telefonla veya daha basit bir şekilde halledilebiliyor mu artık? (Vakıf ve Ziraat)

• Ben müşteri hizmetlerinden kolaylıkla hallettim. Ancak belirttiğiniz bankalarda da aynı şekilde mi bilmiyorum.

• yeni hat almak için türk telekom bayisine gitmek dışında yapabileceğimiz bir şey var mı?
    Birde hat açma ücreti alınıyorsa ne kadar?
  • kepenk K kullanıcısına yanıt
    sim degistigi icin sifre mesajlarinin gelmeme durumundan bahsediyorsunuz sanirim? eger oyle ise garanti,ing,ziraat ve vakifda tlf ile halledilebiliyor artik bu mevzu. diger bankalar hakkinda bilgim yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Ben de hattı taşımak istiyorum, iki-üç yıl önce taşıdığımda tek tek bankaları gezmek zorunda kalmıştım. Şu an nasıl? Telefonla veya daha basit bir şekilde halledilebiliyor mu artık? (Vakıf ve Ziraat)

İki banka içinde bankaya gitmenize gerek yok. BTK ile BDDK'nın 4.5G sebebiyle son görüşmesinde tüm bankaların sim kart değişikliği bloke kaldırma işlemini telefon veya ATM üzerinden de yapabilmeye olanak vermesi konusunda anlaşıldı.

Hatta bu konuda direten ve şubeye gelmeden, ıslak imza almadan sim blokesini kaldırmamakta direten Kuveyt Türk bile çağrı merkezine robot operatör koydu, aynı zamanda site üzerinden de sim bloke kaldırma özelliğini ekledi.

https://isube.kuveytturk.com.tr/Login/UnlockSIMBlock

Vakıfbank

quote:

İnternet ve mobil bankacılığa girişte SMS ile gönderilen tek kullanımlık şifrenin size iletilememesi durumunda, SIM kart blokenizin kaldırılması amacıyla Çağrı Merkezimizi (0 850 222 0 724) arayabilir veya en yakın Şubemizden destek alabilirsiniz.

http://www.vakifbank.com.tr/duyurular.aspx?pageID=831

Ziraat Bankası

quote:

SIM kartlarını, 4.5G ile uyumlu SIM kartlarla değiştiren müşterilerimizin internet ve mobil bankacılık kanallarına girişi aşamasında ve ATM’den yapılan kartsız işlemler esnasında SMS ile gönderilen tek kullanımlık şifrenin yasal düzenlemelere bağlı banka uygulamaları nedeniyle iletilememesi söz konusu olacaktır.

İnternet ve mobil bankacılığa girişte ve ATM’den yapılan kartsız işlemler esnasında SMS ile gönderilen tek kullanımlık şifrenin size iletilememesi durumunda;

0 850 220 00 00 Müşteri İletişim Merkezi’mizden
    ATM’lerimizden

SMS ile tek kullanımlık şifre iletilmesi için SIM kart blokesini kaldırabilirsiniz.

http://www.ziraatbank.com.tr/tr/Bankamiz/ZiraattenDuyurular/Pages/45GSIMKartDegisikligiHakkindaBilgilendirme.aspx

Tüm bankalar buna uymakla yükümlüdür.

• quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

yeni hat almak için türk telekom bayisine gitmek dışında yapabileceğimiz bir şey var mı?
    Birde hat açma ücreti alınıyorsa ne kadar?

Faturalı alacaksanız hat açma ücreti ücretsiz ancak 60-70 lira arası vergi gelir.

Faturasız hat alacaksanız faturasız hat ücreti bayisine ve içinde yüklü gelen TL miktarına göre 35 ile 50 TL arasında değişmektedir.

Faturalı Hat alacaklar veya hattını faturalı hatta taşıyacaklar için müşterinin bayiye gitmesi gerekmez. 3 operatörde faturalı hat almak isteyenlerin ayağına gitmektedir.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/Sayfalar/mobil-online-basvuru.aspx

• Yanıtladığınız için teşekkürler.
    @LTE detaylı anlatım için çok teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: kepenk

Yanıtladığınız için teşekkürler.
    @LTE detaylı anlatım için çok teşekkürler.

Ayrıca sizin gibi sorun yaşayanlar içinde bir sayfa hazırladım. Mutlaka ziyaret ediniz.

Rica ederim.

Ayrıca konu hakkında bilgi almak isteyenleri de etiketledim.

Tüm Bankalar İçin Bankaya Gitmeden SMS Bloke Kaldırma Yöntemi :http://forum.donanimhaber.com/m_117501193//tm.htm
  • On numara beş yıldız bir seçenek tebrikler türk telekom vodafone'dan geçiş yaptım ekonomik ve bir o kadar fiyat performans artışı var.bulunduğum bölgede üç operatörü test ederek kararımı türk Telekom olarak verdim.( hepsi 4.5g)

turkcell 6-14mb download 5-9mb upload
    Vodafone 5_11mb 1-4mb
    Ttelekom 50-68mb 5-28mb

şaka gibi ama gerçekler böyle telekom en azından erzurum da ezip geçmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkyorum -- 8 Haziran 2016; 3:34:59 >
  • İstanbul'da hız düştü maalesef. Benim çevremde 4.5G kullanıcısı epey arttı ve bu hızı olumsuz yönde etkiledi. Biraz önce aynı cihazda test yaptım.

Türk Telekom (kendi sunucusu seçil halde) 40 Mbps download - 25 Mbps upload
    Turkcell (kendi sunucusu seçili halde) 30 Mbps download - 22 Mbps upload

4.5G hizmeti ilk başladığında

Türk Telekom (kendi sunucusu seçil halde) 70 Mbps download - 40 Mbps upload
    Turkcell (kendi sunucusu seçili halde) 80 Mbps download - 45 Mbps upload

Bu hızları görüyordum.
  • pttcell den geçince oluyormu

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Orijinalden alıntı: Caferhan

Bu başlığı hep yukarılarda görüyorum.
    Demekki mecburen TT seçen insanlarımız çok.
    ve
    TT kullanan arkadaşların sabrını alkışlıyorum
    Faturalı Avea kullanırken,mesajın gec gitmesinden tutun da,görüşmelerdeki ses kesintilerine kadar binbir çile çekmiştim.
    Turkcell e geçince rahat bir nefes aldım.

Yok kimse mecbur değil. Aynı fiyata Vodafone'da da benzer tarife var, 3 lira üstüne benzer tarife Turkcell'de de var.

Vodafone tarifesi (19 TL)http://cepmerkezi.vodafone.com.tr/tarifeler-paketler/vodafoneluyum-faturasiz/bittikce-dolan-2gb
    Turkcell tarifesi (22 TL)http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-2-gb-paketi

3 lira fazla veremeyip Turkcell'e geçemeyen aynı fiyata Vodafone'a geçebilir.

üstad ben pttcell iyim bu Vodafone tarifesine 19 TL ye geçebilirmiyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Red_Devil33
    üstad ben pttcell iyim bu Vodafone tarifesine 19 TL ye geçebilirmiyim

Pttcell = Türk Telekom olduğu için Türk Telekom'dan Vodafone'a geçtiğinizde bu paketten yararlanabilirsiniz.

Eğer son 90 gün içinde Vodafone'a hattınızı taşıyıp sonra Pttcell'e geçtiyseniz 90 günü doldurmanız gerekiyor. En az 90 gündür Pttcell kullanıyorsanız sorunsuz şekilde Vodafone'a geçip bu tarifeden faydalanabilirsiniz.

quote:

* Bu tarife, Vodafone'a hattını son 30 gün içinde taşıyan ve son 90 gün içinde hattını Vodafone dan taşımamış olan veya yeni hat alan bireysel faturasız abonelikler için geçerlidir.

• Ek internet paketlerini alamadığım için Türk Telekoma yaptığım şikayetin cevabı,

Şirketimize ulaşan bildiriminize ilişkin gerekli incelemeler yapılmış ve inceleme sonucu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. Ek İnternet Paketlerine kayıt olabilmek için müşterilerin kayıt anında; 1GB ve üzerinde internet faydasına sahip herşey dahil paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmaları gerekmektedir. Hattınız üzerinden 03.06.2016 tarihinde aylık 1GB paket tanımlanıp, sonrasında Haftalık 1GB paketinizin tanımlandığı görülmektedir ( BU PAKETLERİ MÜŞTERİ HİZMETLERİ HATAYLA TANIMLADI.). Faturasız bireysel hatlara özel data içeren ek paket. 10 TL’ye 30 gün boyunca yurt içinde geçerli cepten 2 GB internet sunulmaktadır. Hattına aktif olarak 19 TL'lik Yıkılan Paket, Kamu Büyük Paket, Woops Süpersonik, Woops Süper Fırsat, Büyük Fırsat 1 GB, Büyük Fırsat 2 GB, Süper 3'lü, Woops Çok Net, Kolay 2GB, Woops Yaptım Oldu, Woops Fenomen, Woops Neden Olmasın, Bağlan 150, Süper 3'lü Büyük, Woops Efsane, 3'lü Fırsat Paketi, İkili 1000, 3'lü 1000, Woops Tam Benlik, 3 Ay Rahat, Süper İkili İnternet, Hediyeli, Bağlan 500 veya Yıl Boyu Rahatım Kampanyası Yıllık Her Yöne 1800 Dakika ve 4 GB Paketi olan Faturasız Bireysel müşteriler bu paketten yararlanabileceklerdir. Hattınız üzerinden Bahar kampanyasından yararlandığınızda bu internet paketlerinden yararlanamamaktasınız. Bilginize

1GB ve üzerinde internet faydasına sahip herşey dahil paketlerinden herhangi birini kullanıyor olmaları gerekmektedir. Şartından belirtilen paketleri anlamamız gerekiyormuş...

Özetlersek, Bahar fırsatından yararlananlar ek internet paketlerinden yararlanamıyormuş.

• Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    Haber verdiniginiz icin tesekkurler. Ben bu pakete gecip ek paketlerden yararlanacaktim ama vazgectim simdi. Bahar firsatinin ek paket alamamasi cok sacma. Hic mantikli degil, baska ek paket almayi deneyen oldu mu?

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Zaten açıklamaları okuyunca alınabiliyor olarak anlaşılır. Ama almaya çalışınca olmuyor. Bende bu yüzden geçmiştim.

• Sonsuzartıbir, müşteri hizmetleri klasik cevap vermiş. Ek 100 MB, 3 günlük gibi paketler gibi paketleri vermiyor olabilir ancak +2 GB'ı vermesi gerekiyor. Kral tarifeye hat taşıtıp bahar paketini önerdiğim kişilerden ek 2 GB paketini alanlar oldu. Ayrıca müşteri hizmetlerinin gönderdiği listede yeni yıl tarifeleri de bulunmuyor. Oysa ki ek 2 GB paketleri özellikle yeni yıl tarifesi için çıkarıldı ve herkes bu şekilde kullandı.

Ben hala kullandığınız tarife kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Durumu aktif çalışan arkadaşıma araştırması için ileteceğim.

Foruma genel olarak da sorayım. Tarifesi Kral tarife olup Bahar paketlerini veya Yeni yıl paketlerini seçip ek 2 GB paketini alamayanlar oldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Sonsuzartıbir, müşteri hizmetleri klasik cevap vermiş. Ek 100 MB, 3 günlük gibi paketler gibi paketleri vermiyor olabilir ancak +2 GB'ı vermesi gerekiyor. Kral tarifeye hat taşıtıp bahar paketini önerdiğim kişilerden ek 2 GB paketini alanlar oldu. Ayrıca müşteri hizmetlerinin gönderdiği listede yeni yıl tarifeleri de bulunmuyor. Oysa ki ek 2 GB paketleri özellikle yeni yıl tarifesi için çıkarıldı ve herkes bu şekilde kullandı.

Ben hala kullandığınız tarife kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Durumu aktif çalışan arkadaşıma araştırması için ileteceğim.

Foruma genel olarak da sorayım. Tarifesi Kral tarife olup Bahar paketlerini veya Yeni yıl paketlerini seçip ek 2 GB paketini alamayanlar oldu mu?

Yardımlarınız için çok teşekkürler. 3 günlük data paketlerini hangi tarifeler alabiliyor sorabilir misiniz? Bahar fırsatı alsaydı bugün yarın geçecektim.

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.