Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teşekkürler, o zaman 4.5 g kullanmaya başlayabilirim
  • Ogrenciyim bu turktelekom digerlerine gore ucuz ancak 3g si nasil? 3gde herhangi bir bbaglanti problemi yoksa turktelekoma gecicem

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    banada bugün 1gb hediye geldi 1 hafta diye benmikide mobıl ogrencı paketi şimid vergi oykmyu 6 aay kadar ?
  • İnternet hızı ve çekim gücü bölgeye göre farklılıklar gösterir. Türk Telekom eskiye göre daha iyi. Denemesi bedava taşı numaranı beğenmezsen başka operatöre taşırsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar daha önce hiç numaramı taşımadım da o yüzden bir sorum var. bu tarifeye geçmek için numara taşıması sırasında bu tarifeye geçmek istediğimi bayiye söylemem mi gerekiyor yoksa sadece numaramı taşımak istiyorum deyip taşıma işlemi bittikten sonra kendim sms göndererek katılabilir miyim ? cevaplarsanız sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bmabibou

arkadaşlar daha önce hiç numaramı taşımadım da o yüzden bir sorum var. bu tarifeye geçmek için numara taşıması sırasında bu tarifeye geçmek istediğimi bayiye söylemem mi gerekiyor yoksa sadece numaramı taşımak istiyorum deyip taşıma işlemi bittikten sonra kendim sms göndererek katılabilir miyim ? cevaplarsanız sevinirim.

Ben söylemedim, beni mobil ögrenci tarifesine gecirmişler.

Geciş işlemi olunca ilk mesajda ki yazilanlari uyguladim, oldu bitti.

• Kef14 kullanıcısına yanıt
    teşekkür ederim.

• quote:

arkadaşlar daha önce hiç numaramı taşımadım da o yüzden bir sorum var. bu tarifeye geçmek için numara taşıması sırasında bu tarifeye geçmek istediğimi bayiye söylemem mi gerekiyor yoksa sadece numaramı taşımak istiyorum deyip taşıma işlemi bittikten sonra kendim sms göndererek katılabilir miyim ? cevaplarsanız sevinirim.

Hattınızı faturasız kral tarifeye geçirebilirsiniz. Numara taşıma sırasında faturasız kral tarifeye hat taşımak istediğinizi söyleyin, taşıma işlemi sonunda hattınıza 20 TL yükleyin ve sonra ilk mesajdaki kodu SMS ile gönderin.
  • teşekkür ederim

• quote:

teşekkür ederim

Rica ederim. Sorun yaşarsanız konuya yazabilirsiniz.
  • Pakete ek internet paketlerini bol ve hızlı paketleri ve yeni yıl paketleri kullanabiliyormuş. (Müşteri hizmetleri söyledi.)

• Şu dakikaları 1000 dk ya tamamlasalardı çok güzel olurdu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Pakete ek internet paketlerini bol ve hızlı paketleri ve yeni yıl paketleri kullanabiliyormuş. (Müşteri hizmetleri söyledi.)

Yine uydurmuşlar. Yeni yıl paketleri ile bahar paketlerinin kodu aynı seri. Ek paketleri faturasızlarda sadece Plus tarifeler kullanıyor, zaten benim arkadaşı uyarmam neticesinde bu bilgi siteye eklendi. Yeni yıl paketleri de artık ek 2 GB paketi alamıyor. Sadece yeni tarifeler olan Plus paketleri alabiliyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/sayfalar/7-tl-ye-2gb-ek-internet-kampanyasi.aspx

Kampanya Kapsamı ve Geçerlilik Detayları (Buna tıklayın)

Faturasız Paketler:

Büyük Fırsat 1GB Plus Paketi >>https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/buyuk-firsat-1gb-plus-paketi.aspx
    Büyük Fırsat 2GB Plus Paketi >>https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/sayfalar/buyuk-firsat-2gb-plus-paketi.aspx
    Kolay 2GB Plus Paketi >>https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/kolay-2gb-plus-paketi.aspx
    Süper Fırsat Plus Paketi >>https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/super-firsat-plus-paketi.aspx
    Yeni Yıl 2GB Plus Paketi >>https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/yeni-yil-2gb-2gb-plus-paketi.aspx
    Yeni Yıl 4GB Plus Paketi >>https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/yeni-yil-4gb-plus-paketi.aspx

Orada sadece Plus paketleri göreceksiniz. Daha önceki mesajlarımda zaten bunu yazmıştım.

• Herhangi bir aorun yada yardima ihtiyacim oldumu ilk sizi bulacagim musteri hizmetlerinden daha bilgilisiniz vallaha vodafonede sorun oldugunu soylememe ragmen sorun gorunmuyor diyen bos adamlar caliaiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Herhangi bir aorun yada yardima ihtiyacim oldumu ilk sizi bulacagim musteri hizmetlerinden daha bilgilisiniz vallaha vodafonede sorun oldugunu soylememe ragmen sorun gorunmuyor diyen bos adamlar caliaiyor

Her zaman elimden gelen yardımı yapmaya çalışırım. Müşteri hizmetlerini mazur görün, birçoğu asgari ücretle çalışan ve temel eğitime sahip kişilerden oluşuyor. Karşınızda bir telekomünikasyon mühendisi, bilgisayar mühendisi, insan kaynakları uzmanı yok. Ekranlarında ne yazıyorsa onları söylemeye çalışıyorlar ve ekstrem bir soru gelince doğal olarak cevaplayamıyorlar veya yanlış cevaplıyorlar.

Vodafone sistemlerine hakim değilim bu sebeple sitelerinde ne diyorsa ancak o kadar yardımcı olabilirim. Turkcell ve Türk Telekom konusunda ekstrem bir konuda yardım gerekirse her zaman forumdan veya PM ile sorabilirsiniz.

• Saolun evet mhdekiler oyle ama neden bukadar bilgisiz olamaz bi insan superonlinede turkcell tv 4kcihaz istiyoruz cihazdan haberi yok zar zor genel mudurluge baglanip oyle alabildik ya operatorler bu konuda gerekli bilgiyi vermiyor yada calisanlar bilgiyi almak istemiyorlar

• Sağolsun LTE bize her konuda yardımcı oluyor. Müşteri hizmetlerinden çok daha bilgili. Bir ara bol hızlı 3 gb olana geçmeyi düşündüm, ek internet lazım olursa diye. Uyardığın için teşekkürler.

Ben yine de bahar fırsatı içinde ek paket çıkartmaları için online işlemlerden mesaj atıyorum düzenli bir şekilde.

Sonuçta ek paket alınamadığı için hattını taşımaktan vazgeçerler oldu.

Şimdilik buna devam o zaman. Bir iki aya bahar fırsatı için uygun ek internet paketi çıkartmazsalar ozaman duruma göre tarife değişikliği veya hat taşıma yaparım.

• quote:

Orijinalden alıntı: cronaldo2

Saolun evet mhdekiler oyle ama neden bukadar bilgisiz olamaz bi insan superonlinede turkcell tv 4kcihaz istiyoruz cihazdan haberi yok zar zor genel mudurluge baglanip oyle alabildik ya operatorler bu konuda gerekli bilgiyi vermiyor yada calisanlar bilgiyi almak istemiyorlar

Tarafsız bakarsak 3 operatöründe kurum içi eğitimleri yetersiz ancak siz öğrenmek isterseniz öğrenebilirsiniz. Gönüllü olarak katılabilen birçok eğitim programları oluyor, Turkcell bu konuda çok daha geniş imkanlar sunuyor ama çalışanları genelde yaptıkları işleri sevmediği için öğrenmek istemiyor.

Türk Telekom'da yükselme aşamaları biraz daha karışık ama Turkcell'e eğer kendinizi iyi yetiştirirseniz maaş da aynı oranda artıyor kademede aynı oranda artıyor. İyi müşteri temsilcisi platinum müşteri hizmetlerine terfi eder ve genelde 100-150 arası platinum müşteri ile ilgilenir. Maaşı da 3000 liranın altına düşmez. Yani iş tamamen kişide bitiyor. Yine şimdi operatör çalışanı arkadaşlar kızacak ama müşteri hizmetlerine bağlanmaya çalıştığınızda da hattınızın durumuna göre bağlanacağınız temsilciler değişir. Faturasızlar ayrı, faturalılar ayrı, platinum olanlar ayrı temsilcilere bağlanır. Eğer hattınız faturasız hat ise fazla da bir şey beklememek gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Sağolsun LTE bize her konuda yardımcı oluyor. Müşteri hizmetlerinden çok daha bilgili. Bir ara bol hızlı 3 gb olana geçmeyi düşündüm, ek internet lazım olursa diye. Uyardığın için teşekkürler.

Ben yine de bahar fırsatı içinde ek paket çıkartmaları için online işlemlerden mesaj atıyorum düzenli bir şekilde.

Sonuçta ek paket alınamadığı için hattını taşımaktan vazgeçerler oldu.

Şimdilik buna devam o zaman. Bir iki aya bahar fırsatı için uygun ek internet paketi çıkartmazsalar ozaman duruma göre tarife değişikliği veya hat taşıma yaparım.

Rica ederim.

Bundan bende şikayetçiyim. Şu anda yeni yıl 4 GB kullanıyorum ancak bende ek paket alamıyorum. Faturasızları faturalı yapmak için bu işlere giriyorlar. Faturasızdan faturalıya geçene 19 liraya 4 GB, 1000 dakika, 1000 sms veriyorlar.

Faturasız hatlar genelde pek insan yerine koyulmuyor. Faturalıya geçip birde taahhüt aldılarsa o zaman o müşteri değerli oluyor. Ayrıca faturalı hatların faturasız hatlara göre numara taşıma oranı %50 daha az. Genelde bu müşteriler telsiz kullanım ücreti ödememek için her sene oradan oraya taşınan müşterilerden olmuyorlar ve operatöre daha bağlı oluyorlar. Faturasızlarda taahhüt olmadığı için neresi ucuzsa oraya kaçıyorlar, her sene ayda 1.5 lira ödememek için operatör değiştiriyorlar, 1 sene içinde bile 3-4 kez git gel yapıyorlar. Operatörler bu tip aboneler sevmediği için genelde faturasızlar üvey evlat muamelesi görüyor.

Bende konuyu ayrıntılı ile açıklar şekilde bir metin hazırlayıp gönderdim. İnşallah dikkate alırlar.

• Tarife iyiyebenziyor yarın bi hattım telekoma taşıyıyım

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.