Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Vodafonedede durum bu red abonelerine iyi temsilciler cikiyor bizimki faturasiz kullananlarda sirunlariyla kaliyor cevap icin saolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vodafona gecsem 1 hafta sonra tekrar telekoma gecsem bu tarife olurmu acaba yoksa 3 ay kalsakmi gerek

• cimbom0476 C kullanıcısına yanıt
    Paketten yararlanacak numara eğer daha önce Türk Telekom mobil numarası ise, numaranın tekrar Türk Telekom mobil tarifelerin taşındığı tarih ile numaranın Türk Telekom mobil tarifelerinden taşınmış olduğu tarih arasında en az 90 gün geçmiş olmalıdır.

Türk Telekom sitesinden alıntıdır.

• 90 gun sonra bu tarife belki abone alimina kapanabilir de

• Öteki operatördeyken 2GB internet rahat rahat yeterken, Bunda 3GB yetmedi
  • Kef14 kullanıcısına yanıt
    10 gundur kullaniyorum, telefonun kayitlari ile kalan internet miktari birbirini birebir tutuyor. 100kb olayindan bende tirsiyordum fakat bir sorun olusturmuyormus, nasil olsa fazla diye acildiniz herhalde ya da farkinda olmadiginiz bir guncelleme vs. calisti arkada.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

10 gundur kullaniyorum, telefonun kayitlari ile kalan internet miktari birbirini birebir tutuyor. 100kb olayindan bende tirsiyordum fakat bir sorun olusturmuyormus, nasil olsa fazla diye acildiniz herhalde ya da farkinda olmadiginiz bir guncelleme vs. calisti arkada.

100kb olayı nedir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    ucretlendirme periyodu bu tarifelerde 100kb.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

ucretlendirme periyodu bu tarifelerde 100kb.

Önce ki operatör'deki ücretlendirme periyodanuna baktım,

Paketler kapsamında ve paket aşımında yapacağınız yurt içi görüşmeleriniz 6 saniyede bir ücretlendirilir, internet paketinin ücretlendirme periyodu ise 1 kbps'dır.

1kb olmasi bizim acimizdan daha iyi diye dusunuyor insan dogal olarak. fakat kendi deneyimime gore kullandigimizdan fazlasini dusmuyor avea. Belkide 100kb olmasini bekleyip hepsini bir dusuyorlardir.

• Bu kampanya 2016'nın sonuna kadar devam edecek, yılbaşıyla birlikte daha katılamayacağız. Zaten o zamana kadar daha iyileri çıkar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbell -- 20 Haziran 2016; 16:32:02 >
  • linkte 25 lira görünüyor ben mi yanlış baktım acaba?
  • Haklısınız, bilgi için teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün başvurdum hocam. Hat sahibi babam, hattı kendi üzerime almak için Avea ya geçmem gerekiyormuş önce, bu nedenle geçtim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LTE

quote:

Orijinalden alıntı: asdfg112

Bugün başvurdum hocam. Hat sahibi babam, hattı kendi üzerime almak için Avea ya geçmem gerekiyormuş önce, bu nedenle geçtim.

Hayırlı olsun. Numara Türk Telekom numarası ise Türk Telekom'da kolayca hat devri yapabilirsiniz. Diğer operatörlerde de artık devir yapılabiliyor ama operatörler uğraşmak istemiyor.

sağolun. numara türk telekom markası evet, sanıyorum 60-70 lira civarı bir ücreti varmış hat devrinin, vergiler vs.
  • Akşam yatarken telefonda avea yazıyordu. Sabah kalktım Turk Telekom yazmaya başlamış. Kapatip acma falan yapmadim.

• Bu mesaj size de geldi mi bilmiyom ama Türk Telekomdan güzel hareketler;

Turk Telekom'dan surpriz ramazan hediyesi! Bir hafta boyunca gecerli 2GB cepten internet hattiniza ucretsiz olarak tanimlanmistir. Iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.

• quote:

Orijinalden alıntı: @koray.tekler

Bu mesaj size de geldi mi bilmiyom ama Türk Telekomdan güzel hareketler;

Turk Telekom'dan surpriz ramazan hediyesi! Bir hafta boyunca gecerli 2GB cepten internet hattiniza ucretsiz olarak tanimlanmistir. Iyi gunlerde kullanmanizi dileriz.

Bana gelmedi.. Herhangi bir sms falan gönderdiniz mi?
  • erhanvb kullanıcısına yanıt
    Yok mesaj göndermedim
    Ama benim internet paketim 1 gün önce tükenmişti,bu sebeple kıyak mı gectiler dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Ramazan hediye paketleri herkese gelmiyor.

Niye biz Yahudi miyiz?
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.