Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene)
    https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/1310915/2bc23d94-4d46-484b-9ec4-9010104a09db.png

Evet arkadaşlar demek bizde yahudi değilmişiz :) Sağolsunlar 1 ay geçerli 1 gb geldi. Sizlere de geldi mi?

• Bahar Fırsatı ile Bol ve Hızlı paketleri arasında ne fark var ?
  • Bahar fırsatında ek internet paketlerini alamıyorsunuz. Bol ve hızlı paketlerinde ek internet paketlerini alabiliyorsunuz.
    (https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/ek-internet-paketleri.aspx)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonsuzartıbir S kullanıcısına yanıt
    15tllik yaz fırsatı paketiyle alınabiliyor mu peki? Bilginiz var mı?

• kepenk K kullanıcısına yanıt
    Yeni yıl ve bol ve hızlı dışında alınmıyor diye biliyorum, ama kullanan arkadaşlar varsa daha net bilgi verebilirler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Logic_Man

Telekom'un bu tarifeleri karşısında Turkcell geride kalıyor. Vodafone'u hiç saymıyorum bile. Zamanında altyapıya fiber getirmede ikiside çok gecikti. Turkcell çalışmalara bu ara hız verdi, özellikle superonline fiber altyapıyı yeni yerlerde yaygınlaştırmaya çalışıyorlar. Vodafone'da uzatmalar bitmeden yarışa dahil olma gayretinde, bunu başaramazsa diskalifiye olacak.

Tşkr T.Tkom

• Arkadaşlar 17 ağustos itibariyle yeni abone alınmicakmış bi yolu var mıdır buna geçiş yapmanın?
  • millenium11 kullanıcısına yanıt
    hattı son 30 gün içinde taşımışsan denemende fayda var bir ara ben alıma kapalı olduğu halde 15 TL ye 500 dk 1000 sms 2 gb net olan yaz fırsatına kayıt yaptırmıştım. olmazsa vodafonede var buna benzer 600 dk 1000 sms 3 gb 19 TL alternatif olarak düşünülebilir.

• RID_ONE_54 R kullanıcısına yanıt
    hocam son 1 sene önce geçtim türk telekoma 2 gün sonra bitiyor taahhüt
  • Size Vodafone uygun görünüyor bu paket hem kapalı hem de taşınayana

• Hocam hala geçerlimi bu 19tl lik olan 5 gün oldu geçeli 15 yyllyk turkcell hatta her paketten sokmaya çaly?tyklary için yeni geçtim
  • blackdread kullanıcısına yanıt
    1 saat once gectim vodafonea, paket hala aktif.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ttdeki bahar fırsatı için olanı diyordum geçtim 19₺ ye devam ediyor

• blackdread kullanıcısına yanıt
    Hatlar karisti hocam ozur dilerim ayni tarife vodafonedada var

• Ben 19 Ağustos da geçiş yaptım.
    17 Ağustos da bahar fırsatı kampanyası bittiği için Bol ve Hızlı 3GB Paket aldım 25 TL idi.
    Şimdi sms atıyorum;
    Degerli musterimiz, hattinizda yeterli TL bulunmadigi icin BAHAR FIRSATI 3GB Paketi tanimlanamadi. 29 gun icinde hattinizda en az 19 TL bulundugunda paketiniz otomatik olarak tanimlanacaktir. Iptal etmek icin IPTAL BAHAR3GB yazip 5555'e gonderin.

Madem abone alımı devam ediyor neden durduruldu diyor? deli oldum şimdi.
  • Bende dün gece geçtim

• Geçen gün turk telekom faturali taahhütümün bitmesi üzerine faturasiza gectim bugün sms attim 19 tl ye tanımlandı

• Ne kadar daha 19 TL'ye paketi alabiliriz
    Ben bir kere aldım
    Ikinci defa olur mu acaba

• Bahar Fırsatı artık tanımlanmıyor. Türk Telekom'a 17 Ağustos 2016 ve öncesinde hat taşımış ve hat taşımasının üstünden 30 gün geçmemiş aboneler kampanyadan faydalanmaya devam ediyor ama artık numara taşıyanlar bu paketten yararlanamıyor.
  • Ağustos demiş ama hala devam ediyor bu 25 liraya
    Bu arada paket Türk Telekom da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2380D2E6A -- 7 Kasım 2016; 14:04:14 >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.