Şimdi Ara

Bahar Fırsatı 3GB (750 Dakika + 1000 SMS + 3 GB Internet) 19 TL (Yeni Gelene) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
395
Cevap
5
Favori
108.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kepenk
    Yardımlarınız için çok teşekkürler. 3 günlük data paketlerini hangi tarifeler alabiliyor sorabilir misiniz? Bahar fırsatı alsaydı bugün yarın geçecektim.

Şimdi net bilgi öğrendim.

1 Haziran 2016'dan itibaren geçerli olmak üzere 7 TL'ye ek 2 GB Paketinden faturasız hattalardan faydalanabilmek için son 30 gün içinde numara taşıma yapmış olma şartı getirmişler. Ayrıca numaranızı Büyük Fırsat 1GB Plus Paketine, Büyük Fırsat 2GB Plus Paketine, Kolay 2GB Plus Paketine, Süper Fırsat Plus Paketine, Yeni Yıl 2GB Plus Paketine veya Yeni Yıl 4GB Plus Paketine taşıma şartı getirmişler. Normal tarifelerdeki İnternet datasını arttırıp Plus paketler oluşturmuşlar ve artık 7 TL'ye ek 2 GB paketini faturasızlarda sadece Plus paket kullanıcılarına vereceklermiş.

Faturalı'da ise sınır yokmuş. 12 ay taahhüt veren her faturalı hat kullanıcısı mevcutta 1 GB ve üzeri paket barındıran bir tarife kullanıyorsa + 2 GB ek paketini alabiliyormuş.

10 TL olan pakette de aynısı yapılmış.

Hat taşıyacaklarının dikkatine: 1 Haziran 2016'dan itibaren Faturasızda sadece aşağıdaki paketler ile birlikte ek +2 GB paketi alınabiliyor.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/buyuk-firsat-1gb-plus-paketi.aspx
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/buyuk-firsat-2gb-plus-paketi.aspx
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/kolay-2gb-plus-paketi.aspx
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/super-firsat-plus-paketi.aspx
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/yeni-yil-2gb-2gb-plus-paketi.aspx
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/yeni-yil-4gb-plus-paketi.aspx

kepenk, sizin alabileceğiniz paketleri paylaşıyorum.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/internet/Sayfalar/haftalik-gunluk-internet-paketleri.aspx

• Bu kadar karisik is yapmak,abuk subuk sartlar getirmek nedir yahu? zaten hiz garanti etmeden satiyorsunuz bu interneti,uretilen bir sey degil ahim sahim bir gideri de yok. hala daha esek kadar sirketler 1-2 gb in hesabini yapiyor. Ayiptir be kardesim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suicide

Bu kadar karisik is yapmak,abuk subuk sartlar getirmek nedir yahu? zaten hiz garanti etmeden satiyorsunuz bu interneti,uretilen bir sey degil ahim sahim bir gideri de yok. hala daha esek kadar sirketler 1-2 gb in hesabini yapiyor. Ayiptir be kardesim.

Çok haklısınız.

Kısaca Türk Telekom ayda 19 liraya her yöne 750 dakika + 1000 sms + 3 GB internet veriyorum bununla yetinin demek istiyor. Haziran ayı ile birlikte ek paketlere birçok şart getirmişler ve ucuz faturasız paketlerle alımlarını engellemişler. Eğer ucuza ek paket almak istiyorsanız faturalı kullanın ve 12 ay faturalıda kalma sözü vermenizi istiyorlar.

Aslında Türk Telekom tarife içindeki 750 dakikayı ve 1000 sms'i kısıp daha fazla internet hakkı verebilir. Her yöne 750 dakika ve her yöne 1000 sms sadece rakip operatörler yönüne kullanılırsa Türk Telekom bundan zarar ediyor. Dakikayı 400, sms'i 500 yapsa ve internet paketini 5 GB yapsa hem kendisi zarar görmez hemde kullanıcı daha çok memnun olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: LTE

Sonsuzartıbir, müşteri hizmetleri klasik cevap vermiş. Ek 100 MB, 3 günlük gibi paketler gibi paketleri vermiyor olabilir ancak +2 GB'ı vermesi gerekiyor. Kral tarifeye hat taşıtıp bahar paketini önerdiğim kişilerden ek 2 GB paketini alanlar oldu. Ayrıca müşteri hizmetlerinin gönderdiği listede yeni yıl tarifeleri de bulunmuyor. Oysa ki ek 2 GB paketleri özellikle yeni yıl tarifesi için çıkarıldı ve herkes bu şekilde kullandı.

Ben hala kullandığınız tarife kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Durumu aktif çalışan arkadaşıma araştırması için ileteceğim.

Foruma genel olarak da sorayım. Tarifesi Kral tarife olup Bahar paketlerini veya Yeni yıl paketlerini seçip ek 2 GB paketini alamayanlar oldu mu?

Hocam ben geçen ay dolu paketini kullanıyordum. Yeni avea ya geldiğimde 1 ay geçmediği için. Bahar paketini yaptım.(aveaya geldiğimden 29 gün falan geçmişti) 25 tl ye bahar paketi yaptım. Şimdi 7 tl ye 2GB ek paket almak istiyorum. Ama olmuyor. Ben ilk başta bu 2GB ek paketi tüm WOOPSlular için zannetmiştim ama şimdi şartları okudum. Bahar paketin de olmuyormuş. Yardımcı olabilecek misiniz???

• Türk Telekom ek paket alınamayacağını açık olarak belirtse kimse birşey demez. Fakat açık bir bilgi olmadan hatta alınabiliyor gibi bir açıklama yazıp, (müşteri hizmetleri bile almanız lazım diyor.) geçişten sonra ek paket alamıyorsun derse müşteriyi resmem kandırmış olur.

Ek paketlerden yaralansak herhalde Telekom batmaz, aksine parada kazanır. Tamam bunları alamıyoruz ozaman mantıklı paketler öner.

Maalesef tüm operatörler günü kurtarmaya çalışıyor.

• Şu avea ne zaman Türk Telekom oldu artık abuk subuk saçma sapan şeyler Yapmaya çalıştı. Kardeşim sen Türk Telekomsun Türk Telekom müşteriyi düşüneceksin.Senin zaten elinde az abonen var. Bize kolaylık sağla ki bizde sana müşteri getirelim. Annemin hattını Vodafoneden getirecektim ama bakıyorum hemen farklı birşeyler Yapmış. Ben hattı getirene kadar daha farklı şeyler de yapar. Kalsın o zaman. Herkese farklı şartlar sürmek nedir? Ben WOOPSluysam 2 GB interneti alırım. Ne diye bana farklı başkasına farklı davranıyorsun??? Bu kadar paket saçmalığıni yapacağına. Tek bir paket yap herkes rahatlasın. Aynı paketlerden kaç Tane Var hepsi de farklı farklı...

• Neyse ben bunları bir ara şikayetvara yazacam bakalım bir daha müşteriyi kandıracaklar mi??? Yarına kalır ama yanlarına kalmaz. Ayrıca Köyde dayımin Tarlasinin içinde Türk Telekom istasyonu var. Dayıma şikayet edeyimde kaldırtsinlar

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver
    Hocam ben geçen ay dolu paketini kullanıyordum. Yeni avea ya geldiğimde 1 ay geçmediği için. Bahar paketini yaptım.(aveaya geldiğimden 29 gün falan geçmişti) 25 tl ye bahar paketi yaptım. Şimdi 7 tl ye 2GB ek paket almak istiyorum. Ama olmuyor. Ben ilk başta bu 2GB ek paketi tüm WOOPSlular için zannetmiştim ama şimdi şartları okudum. Bahar paketin de olmuyormuş. Yardımcı olabilecek misiniz???

İlk önce Türk Telekom'a geldikten sonra en fazla 30 gün geçmiş olması gerekiyor. 30 gün geçtikten sonra 7 TL olan 2 GB ek paketini yapma imkanı yok. Ayrıca Türk Telekom 1 haziran 2016'dan itibaren 7 TL olan ek 2 GB paketini sadece sonunda Plus yazan tarifelere vermeye başlamış. İki durumda size uymadığı için paketi alma şansı yok.

Konu hakkında yardımcı olma gibi bir durumum da yok çünkü Türk Telekom personeli değilim. Ayrıca tarife kıstaslarını Türk Telekom personeli bile değiştiremez. Keşke yardımcı olabilsem ama böyle bir imkan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sonsuzartıbir

Türk Telekom ek paket alınamayacağını açık olarak belirtse kimse birşey demez. Fakat açık bir bilgi olmadan hatta alınabiliyor gibi bir açıklama yazıp, (müşteri hizmetleri bile almanız lazım diyor.) geçişten sonra ek paket alamıyorsun derse müşteriyi resmem kandırmış olur.

Ek paketlerden yaralansak herhalde Telekom batmaz, aksine parada kazanır. Tamam bunları alamıyoruz ozaman mantıklı paketler öner.

Maalesef tüm operatörler günü kurtarmaya çalışıyor.

Çok haklısınız. Sayfasına 1 haziran 2016'dan sonra 2 GB ek paketinden sadece Plus tarifelerindeki faturasız müşteriler yararlanabilir diye bir ibare koyması lazım. Bunu arkadaşa ilettim ve sadece Plus tarifesinde olanların yararlanabileceği şeklinde düzeltilmesi gerektiğini önerdim.

Telekom ek paketleri verse batmaz ama onlarda kendilerince şöyle düşünmüşlerdir. Ek paketleri tarife kısıtı olmadan faturalı hatlara verelim, 12 ayda kalma sözü alırız ve müşteriyi kaçırmayız. Şu an tüm paketler tüm faturalı müşterilere açık. Bu mantıkla düşünüp tarife kıstası koymuşlardır.

Bende ilk çıkan Yeni Yıl 4 GB tarifesindeyim ve bana da artık ek paketi vermiyor. Paketten yararlanman için daha fazla öde ve Yeni Yıl 4 GB Plus tarifesine geç diyor. Bu durum benimde hoşuma gitmedi.

• Müşteri hizmetlerini aradığımda şöyle birşey oldu.

Müşteri temsilcisi ek paket almanız lazım dedi, uğraşırken hatayla 1 GB yükledi fakat bu 19 TL olanmış, neyse paketi geri alamam ama para iadesi yapayım dedi ve para iadesi yaptı sonra yine bir ek paket yüklemeye çalışırken bu sefer de haftalık 1 GB yükledi. Oldu işte dedi. İki dakika sonra geri aradı yanlış yüklemişim dedi, haftalık 1GB ama 9 TL olanı yüklemiş bu ek paketlerde 5 TL dedi fazladan aldığı parayı yine iade etti.

Sonrada telefon 4.5 G uyumlu değil, ondan olmuyor dedi. Sonuçta 2 GB yi 4 TL ye aldım hatayla da olsa.

O kadar garip şartlar koymuşlar ki kendi personeli bile anlamıyor.

Dediğiniz gibi faturalara özel 12 ay taahhüt istiyorlarsa. Bu paketleri faturasızlarda şu fiyattan alabilir, deseler sorun kalmayacaktır.

Bence bahar fırsatına geçen oldukça fazla kişi vardır. İnsanlar benim gibi sorunlar yaşadıkça yeni ve faturasızlara özel ek internet paketleri çıkartırlar.

• Müşteri hizmetleri bu konuda bir şey yapamaz. Hatayla başka paketlerden vermiş olabilir.

Tüm tarifeler, paketler ve ek paketler BTK onayı ile hizmete sunulur. Mayıs ayında durum farklıydı ancak haziran ayında durum değişti. BTK belki de rekabeti olumsuz etkiliyorsun diyerek şartların değiştirilmesini istemişte olabilir. BTK bunu yapabilir mi diye merak edenler için yazayım evet yapabilir. Turkcell'in uygun fiyatlı paket çıkartmasına yıllardır BTK engel oluyor.

750 dakika + 1000 sms + 2 GB internet Turkcell'de 22 TL ise,
    750 dakika + 1000 sms + 2 GB internet Vodafone'da 19 TL olabiliyor.
    750 dakika + 1000 sms + 3 GB internet Türk Telekom'da 19 TL olabiliyor.

Turkcell bende 19 TL yaptım diyemiyor, Vodafone bende 19 TL ama bende Türk Telekom gibi 2 GB yerine 3 GB vereyim diyemiyor. Türk Telekom 3 GB az oldu bende 5 GB vereyim o zaman diyemiyor. Eğer 5 GB verecekse Turkcell'inde bunu arttırması ve kısır döngü şeklinde Vodafone'unda arttırması gerekiyor.

Bu piyasa garip ve değişik bir piyasa. Dev gibi operatörler var ama kendi istedikleri gibi tarife yapamıyorlar, her yaptıkları BTK'nın onayından geçmek zorunda.

Muhtemelen pakette zaten 3 GB var ve 19 TL, 7 TL ek koyunca fiyat 26 TL ve pakette 5 GB oluyor.

Turkcell'in aynı 5 GB paketi 35 TL. Arada 9 TL fark oluyor, Turkcell bu durumda itiraz eder ve BTK buna izin vermez. Taahhütsüz paketlerde arada genelde en fazla 4-5 TL oynuyor. Taahhüt verildiğinde aradaki fark eğrisi biraz daha genişliyor.

http://www.turkcell.com.tr/kampanyalar/yeni-turkcell-musterisi/yildiz-5-gb-paketi

• Haklısınız, BTK nın müdahalesi olabilir. Dediğim gibi ben ümitliyim, yeni faturasız yeni ek internet paketleri çıkabilir.

En azından, ek internet paketi alırım diye numarasını taşıyacak arkadaşlar bilgi sahibi oldular.

Şu anda en avantajlı paket bahar fırsatı. İnterneti de biraz kontrollü kullanırsak sıkıntı yaşanmaz.

Türk Telekomda bana göre 2 yıl önceye göre bayağı geliştirmiş kendini (bölgeye göre değişiklik gösterebilir.)

Sonuç olarak ek internet paketi alınmasa bile tercih edilebilir.

• Arkadaşlar merhaba, 19 Tl lik linke tıklayınca 25 Tl yazıyor artık. Nuşara taşıma ile 19 falan yazmıyor.

Süresi mi bitti acaba

Edit: Detaylarda yazıyormuş numara taşıma ile gelenlere 19 tl diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atesoku -- 10 Haziran 2016; 8:24:28 >
  • bence 4.5G için en az 4GB'lık bir internet kotası şart. 2-3 GB az gelir.
  • Cevap için teşekkürler hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: wolf silver

Cevap için teşekkürler hocam

Rica ederim.
  • Daha hızlı cevap geleceği için buraya yazıyorum konuyla alakasız kusura bakmayın, avea ve turkcell hat sahibiyim ve ikisinde de 3g paketleri var 4.5g çıkmadan geçilmiş tarifeler. Merak ettiğim ben 4.5g kullanırsam bu 3g paketlerimimi kullanacağım? Yani 6gb 3g paketimdenmi düşecek internet kullanımım.Yoksa 4.5g için ek paketmi almak lazım?

Teşekkürler.

• syphonfilter kullanıcısına yanıt
    Mevcut internet paketini kullanabilirsiniz.

• gecisi tamamlayip 3gb bahar firsatini aldik. bakalim 100kb ucretlendirmeden dolayi verimsiz olacak mi internet.

• suicide kullanıcısına yanıt
    Bence 100 kB çok fazla etkisi olacak bir durum değil, sadece interneti aç kapa yapınca 100 kB ye tamamlıyor.

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.