Şimdi Ara

Bahçe çardağı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.069
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aşagıdaki urunu 5 ay once aldim bahce cardagi olarak satiliyor satici plajda da kullanabilirsiniz dedi iplerle taşa baglayarak lakin suphelerim var sizce kullanilir mi daha once deneyen oldu mu ? Son dakika golu yemek istemiyorum fikiri olan daha once kullananlar yorum yapabilir mi?

Edit urun 9metrekare
    Bahçe çardağı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi askndnz -- 30 Haziran 2019; 15:7:53 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam biz bunu bağa aldık bağda kullanıyoz aynı bunun mavilisi. Güneşli zamanlar için oldukça güzel gölge sağlıyor ancak taşa bağlamak demişken ufak bi “kayaya” lazım çünkü hafif rüzgarda bile çok elverişli uçmaya.

Edit: Boyutunu bilmiyorum da biz sofra kurup altında yiyoruz 5 kişi. Büyük yani bizimki. Eğer sizin baktığınız küçük bir şeyse bilemem. Yine de uçar tabii de hani daha yerinde duran bir şey olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 30 Haziran 2019; 14:49:9 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Hocam biz bunu bağa aldık bağda kullanıyoz aynı bunun mavilisi. Güneşli zamanlar için oldukça güzel gölge sağlıyor ancak taşa bağlamak demişken ufak bi “kayaya” lazım çünkü hafif rüzgarda bile çok elverişli uçmaya.

Edit: Boyutunu bilmiyorum da biz sofra kurup altında yiyoruz 5 kişi. Büyük yani bizimki. Eğer sizin baktığınız küçük bir şeyse bilemem. Yine de uçar tabii de hani daha yerinde duran bir şey olabilir.
    3x3 m yani 9metrekare peki sokup takmasi kolay oluyor mu hergun sokup takmak insani biktirir mi ?

• sahile bağlı

çanakkalede kurarsanız simbatın sihirli halısına dönüşür
  • Bu videoda incelemesini yapmış bir dayı.
    Demirören Haber Ajansıyoutube
    Osmaniye'de şemsiye ile 'Uçan Adam'
    https://m.youtube.com/watch?v=jwACg_8XpLk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

sahile bağlı

çanakkalede kurarsanız simbatın sihirli halısına dönüşür
    Edirne enezde kuracagiz yani canakkalenin karsisi ruzgardan dolayimi boyle dediniz?

• 07kubi07 kullanıcısına yanıt
    Benim urunumle bu urunun alakasi yok..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: askndnz

Edirne enezde kuracagiz yani canakkalenin karsisi ruzgardan dolayimi boyle dediniz?

Alıntıları Göster
    oranın rüzgar seviyesini bilmiyorum hocam rüzgara dikkat edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: askndnz

3x3 m yani 9metrekare peki sokup takmasi kolay oluyor mu hergun sokup takmak insani biktirir mi ?

Alıntıları Göster
    Yaklaşık 20 parça borudan oluşuyor ve söküp takması biraz meşakkatli hocam. Beni bıktırmıştı haftalık bağa gidip çadırı kurdukça.

Edit: Hocam çok moral bozmuş olmayayım ama rüzgarlı yerde iş görmez bana kalırsa başka pratik ürünlere bakın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Milfka -- 30 Haziran 2019; 21:41:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Milfka

Yaklaşık 20 parça borudan oluşuyor ve söküp takması biraz meşakkatli hocam. Beni bıktırmıştı haftalık bağa gidip çadırı kurdukça.

Edit: Hocam çok moral bozmuş olmayayım ama rüzgarlı yerde iş görmez bana kalırsa başka pratik ürünlere bakın.

Alıntıları Göster
    Tahmini kac dakika suruyordu kurmaniz

• Ne kadara almıştınız?
  • WaxKitten kullanıcısına yanıt
    230 tl ye almistim

• askndnz A kullanıcısına yanıt
    Yıllar önce Carrefour ya da kipada 40-50 arasındaydı. Iki bez parçasının fiyatının bu kadar artması saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WaxKitten -- 1 Temmuz 2019; 0:22:21 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar en alt demirlerin birazini kuma soksam ve 4 taraftan sabitlesem ruzgarda uçmaz diye dusunuyorum varmi yorumu fikri olan ?

• Upupupup

• Sen zaten kafana koymuşsun git bir dene, olursa bize de söyle.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.