Şimdi Ara

Bahçe Salıncağı And And3108 Salıncak 3 Kişilik evimister de 200 TL -yüzde 20 kuponla-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
0
Favori
4.486
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • uzun zamandır salıncak arıyorum, daha ziyade 500 tl civarında gezinen erinöz marka olanlara bakıyorum ama onlar bile gerçekten pek iyi değil...kumaşı süngeri falan. bu salıncaklarla ilgilenen bayağı kişi vardı.. yazlığa geçiyorum artık ben ve bekleyemeyeceğim daha. tavsiye istiyorum.
    http://www.evimister.com/And-And3108-Salincak-3-Kisilik-26764.html

• evimister mi, tövbeler tövbesi
    2 Mayıstaki siparişimi halen teslim etmediler.
  • Uzun yıllardır kullanıyoruz bu tarz bir şey, öncelikle daha ucuzuna kaçmak yerine uzun yıllar kullanacağınız, içinize sinen bir şeyi almanızı tavsiye ederim.
    Bizimki 10 yıl oldu hala ilk günkü gibi, sadece süngerleri, örtüsü vs bu yıl daha yeni değiştirildi, arkamızda vardı karşımızda vardı daha alıp da
    atılanı görmedim.Bana biraz bunun demirleri ince gibi geldi ama et kalınlığı yazmıyor ilanda, süngerli bir şey alırsanız daha rahat edersiniz,
    kitap okuma vs için sade bir şey çok ağrı verir.
  • %20 indirim olayı bitmedi mi ? yeni bir şy mi çıktı biz kaçırdık yoksa ?
  • pisliğe taş atarsan üstüne sıçrar, taş atmayın bence vaktiniz azsa
  • yüzde 20 facebook tekfenbank mı nedir onu denedim çalışıyor bende.
    bu adamlardan ben de çektim. hatta seninle aynı tava olayımız vardı tuvnera 1.5 ay sonra iptal ettim aptal gibi.
    fakat bu alet nette 200 liraya bulunmuyor.
    @isviçreli dostum doğru ama yapı marketlerde falan dahi böyle alüminyum iskeletli sınırlı model var. dediğim gibi erinöz denen markanın modelleri bile öyle kalite hissi uyandırmıyor. böyle 1000 tl üstüne çıkınca iyi bişeyler bulabiliyosunuz. onlar da daha çok rattan denen türden.
    bu and nin de gayet tabii ahım şahım bişey olmadığı açık. fakat olmadı dışardan şezlong minderi, kırlent gibi şeyler uydurabilirim diye yöneldim buna biraz.
    yoksa tam da dediğiniz gibi yatıp on saat kitap okuyacam bunun üstünde. sizinki demir iskeletli mi nasıl bişey. kumaş vs. derken kendiniz mi diktiniz?
    bir de benim gözümden kaçan başka marka model vs.. buraya yazarsanız faydalananlar olur başta ben olmak üzere..

• tavayı zorla iptal ettiler arayıp, inş bundan sonra sorun yaşamazsınız. Dediğim gibi vakti olanlar için hava hoş herşey güzel, ama plan yapıp şu gün diye düşünüp hüsrana da uğrama ihtimali var.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

evimister mi, tövbeler tövbesi
    2 Mayıstaki siparişimi halen teslim etmediler.
    bende 30 nisandaki siparişimi bekliyorum hala..
  • evimisterde baaazarland gibi çıktı desenize . biraz önce bu konuyu okumadan bir masa siparişi verdim. yazık oldu yine bizim sinirlere anlaşılan.
  • 8 Nisan siparişim 2 Mayısta iptal edilmiş, bana bildirilmemiş ve hatta iade sürecinde olmasına rağmen tutar iade edilmemiş.

N'aber ?
  • evimister le baazarland dan kimse alışveriş yapmasın o zaman dikkatli olun. özellikle bazaarland bizi mahvetti .
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadiryildiz84

evimister le baazarland dan kimse alışveriş yapmasın o zaman dikkatli olun. özellikle bazaarland bizi mahvetti .

mesela ne yaptı? ürünleri mi gönderedi? paranın üzerine mi yattı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci

quote:

evimister le baazarland dan kimse alışveriş yapmasın o zaman dikkatli olun. özellikle bazaarland bizi mahvetti .

aynen ürünleri göndermedi 25 nisan sipariş tarihi ve tek degilim donanımhaber konu açılmasını yasakladıgı için facede grup açıldı yaklaşık 200 kişiyiz.
  • quote:

quote:

quote:

aynen ürünleri göndermedi 25 nisan sipariş tarihi ve tek degilim donanımhaber konu açılmasını yasakladıgı için facede grup açıldı yaklaşık 200 kişiyiz.

22 nisan tarihli siparişim halen gönderilmedi. neredeyse bir ay olacak. firmayı arıyoruz sürekli şu tarihte gönderilecek diye oyalıyorlar. hayır sipariş iphone filan da değil piyasadan 50 TL uyguna aldığım neo ve. temin edemiyoruz deseler iptal edip vatan'dan alıcam 713 TL'ye. yok onu da yapmıyorlar ama.

• malum site denilen demek buymuş neredeyse süpürge alacaktım
  • Bende 31 Mart siparişinin iptalini bekliyormum.
    Allahtan 17TL bişey.
  • SALINCAK ben de arıyorum ya tavsiyesi olan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linkin_park20

quote:

quote:

quote:

22 nisan tarihli siparişim halen gönderilmedi. neredeyse bir ay olacak. firmayı arıyoruz sürekli şu tarihte gönderilecek diye oyalıyorlar. hayır sipariş iphone filan da değil piyasadan 50 TL uyguna aldığım neo ve. temin edemiyoruz deseler iptal edip vatan'dan alıcam 713 TL'ye. yok onu da yapmıyorlar ama.

Ben, ASUS laptop aldım ve kredı kartı kamopanyasından yararlanmak ıcın ıptal edın dedıgımde aynı anda ıptal ettıler ve sıtelerınde gordum.Sonrada ertesı hafta ıptal ıslemı oldu. Sonra tekrar sıparıs verdım ve 8 iş gününde urunu teslım aldım.Demekkı iş şansa kalmış bırazcık.Aslında sıteyle daha onceden de cok sıparısım olmustu. Demekkı kampanyaları hayata geçirmekte sıkıntı çekıyorlar.

• yahu şu sansür işi de ne sıkıcı kardeşim, 200 kişinin sıkıntısı oluyor ama kimsenin haberi olamıyor...
  • olay salıncaktan çıkmış hemen söz konusu evimister olunca.
    bu sipariş iptallerinin birçoğunun zararına satıştan olduğu kanaatindeyim.. nitekim ben 35 tl altına bulunamayan tavayı 17 tl ye almıştım gençturkcell zımbırtısıyla ve arkadaşın dediği gibi zorla iptal ettiler halbuki canım uğraşmak istese adamlarla hakem heyetinden karar çıkartabilirdim lehimde.
    şu salıncak olayına tavsiyede bulunacak yok mu... icabında 400-500 veririm ama değsin..

bir de geçen sene sözde 400 den yaz sonu 200 e düşmüş bir model vardı.. o sanki and den daha iyi bişeye benziyordu. marka modelini falan hatırlayan var mı onun.. belki bulabiliriz..

bir etken de carrefourlardan kipalardan falan nakliye ücretli ve ort. 50 tl gibi para istiyorlar-ağırlık,boyut sebebiyle- ben yalova ya 35 km mesafede kasabaya gönderecem ve uygun bi arabam yok.. bunu gözden kaçırmayalım...
    bugün yarın alacağım bunu yoksa..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi id850520 -- 15 Mayıs 2012; 13:46:34 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.