Şimdi Ara

Bahçeli: DEM Parti ile İmralı görüşmesinin sağlanmasında fayda var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
152
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ekonomim
    Bahçeli: DEM Parti ile İmralı görüşmesinin sağlanmasında fayda var
    https://www.ekonomim.com/gundem/bahceli-dem-parti-ile-imrali-gorusmesinin-saglanmasinda-fayda-var-haberi-787881

• "Oğluna gemi alacak kadar paran var,
    asacak kadar ip mi bulamıyorsun?
    Al bu ipi; ben veriyorum, al as..."
  • Bu zat ile ilgili forumda konu açmıyoruz.

• Demliler giderken Özo ve eko ikilisinide alsınlar yanlarına hatta Demirtaş içinde tele konferans ile bağlantı sağlandı mı tam olur...

• Adam koymuş kafaya çıkaracak
    Ellikiler güzellemeye bekleniyorsunuz
  • Why Shy kullanıcısına yanıt

Allah'tan açmıyonuz :D

Aynı konuyu 33 oldu açıyorlar.

Kimsenin bir şey dediği veya Bahçeliyi eleştirdiğide yok buna muhalif siyasetçilerde dahil. Ama burada aynı 2-3 sözde muhalif hesap bir şeyler deniyor işte... Aynı konuları sürekli açarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 21 Aralık 2024; 1:51:53 >
  • Özkan sende gidersin görüşürsün ne var Ak parti için yapmıcağın şey yok arsız çocuk seni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 21 Aralık 2024; 14:24:19 >
  • Naruto45 N kullanıcısına yanıt

özkan o yövmiyeyi alabilmek için öcalana peçete falan koparıp "buyrun efendim" der

• 0zkanK. kullanıcısına yanıt
    türkiye gazetesi
    Özgür Özel'in Devlet Bahçeli'ye seslenişi gündem oldu: El yükseltiyorum Devlet Bey
    https://www.turkiyegazetesi.com.tr/gundem/ozgur-ozelin-devlet-bahceliye-seslenisi-gundem-oldu-el-yukseltiyorum-devlet-bey-1069935

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, MHP lideri Devlet Bahçeli'ye Abdullah Öcalan hakkındaki sözlerinin ardından TBMM kürsüsünden seslendi. CHP'li Özel yaptığı açıklamada, "Kürtlere bir devlet teklif ediyorum." dedi.

• Bahceli, mhp nin gorebilecegi en kotu lider oldu, en ok dusman belledigi iki kesime yanladi. Daha otesi var mi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.