Şimdi Ara

Bahçelievler'de oturanlar..! - İstanbulspor'lular...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
916
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bahçelievler metrosundan indikten sonra bahçelievler stadına nasıl gidebilirim.Şimdiden sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKO' -- 15 Ekim 2008; 22:48:02 >

• Bahçelievler stadı
  • sen bahçelievler spor külübünü diyosun galiba? bayağı ters yerde kalıyo. kestirmesi var aslında ama kaybolma ihtimalin yüksek. ordan bahsediyosan tarif etmeye çalışıym.
  • Valla kardeş şimdi İstanbul'un maçlarını oynadığı stad işte.İl özel idaresi felan deniyo?
  • Bahsettiğim stad bu.

• giresun yazıyor burada benim bildiğim istanbulspor güngören belediye stadında oynuyor
  • hakan sanada helal olsun 2.lig maçı kaçırmıyosun karagümrük maçına gttinmi geçen hafta ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gittim.Yendik 3-2 çıkışta kavga oldu ama Otobüsü taşladılar bizde onları kovaladık
  • tamam şimdi oldu. metrodan çıktıktan sonra yukarı doğru yürü medical parkı felan geç ordan sora sora (başka türlü tarif etsemde karıştırırsın.) yayla ışıkları bul. yayla ışıklardan sağa dön az yürüyünce orda otobüs durağında bekleyen minibüse bin. ona güngören stadında inmek istediğini söyle seni indirir. metronun önündende güngörene araba kalkıyo ama onlar köyiçine gidiyo direk bildiğim güngören stadından geçmiyo. anlattığım yol en garanti.
  • cidik çok sağol bulurum artık her türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: hakan50cent

cidik çok sağol bulurum artık her türlü

uçak arabasına bindiğinde (önündeki tebelaları laciverttir dikkat et) bulmak çok kolay önünden geçiyor direk. bu hafta maçmı var orda?
  • Tamam olmazsa metrodan binerim orda gösterirler bana zaten.Bu hafta maç yok 26sında galiba tam bilmiyorum.
  • ARkdadaşım belki inanmıycaksınız ama eniştem saffet sancaklı takımın eski sahibi 2 sene fln önce hep vipden maçları seyrediyoduk ama geçen yıl eniştem takımı devretti takım ilk haftalarda düşünce zaten birileri istiyomuş o da devretmiş sanırım ekonomik durumları da kötüydü...
  • Bayrampaşadamı izliyodunuz.Kardeşim neden 2 yıl önce çıkmadın karşımıza
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.