Komşumuzun kedilerinin gelmemesi için dikenli tel ile bölgemizi koruma altına aldık. Komşumuz ise; " Bu tele bütün hayvanlar takılıyor zarar görüyor. Hayvan Haklarına aykırıdır." dedi. Kendi bölgemizi koruma ve güvence altına almak " Anayasal Hakkımız " değil mi ? |
Bahçemdeki kedileri nasıl kovarım? (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: laruzKomşumuzun kedilerinin gelmemesi için dikenli tel ile bölgemizi koruma altına aldık.
Komşumuz ise; " Bu tele bütün hayvanlar takılıyor zarar görüyor. Hayvan Haklarına aykırıdır." dedi.
Kendi bölgemizi koruma ve güvence altına almak " Anayasal Hakkımız " değil mi ?
Hocam istediğiniz şekilde tel çekebilirsiniz, diğer insanları rahatsız etmediğiniz müddetçe bir sorun olmaz diye düşünüyorum. "Hayvan hakları"na aykırı diye bir şey yok.
-
Kediler dikenli tele takılınca acı çekiyorlarmış
-
quote:
Orijinalden alıntı: laruzKediler dikenli tele takılınca acı çekiyorlarmış
Bırak delirmiştir. Zaten bahçesinde bir sürü kedi tutanlar kafadan sakat oluyor. Ev benim istediğim gibi tel çekerim de gitsin. Böyleleri insandan çok hayvanı önde tutar çoktan sana düşman olmuştur. Çevremde de var tartışmaya değmez.
-
Bence hayvanlara zarar vermeyecek bi yöntem ile engelleseniz daha güzel olur. Sonuçta onlar hayvan ve o tellere takılıp yaralanabilirler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bunun için herkes için zararsız bir çözüm buldum. Kediler kesinlikle geçemiyor.
-
-
Arkadaşlar zararsız % 100 etkili bir çözüm üretildi. ama henüz Ülkemizde satıcısı yok. ama çok basit kendiniz de yapabilirsiniz. Kedileri Evinizden Uzak Tutacak Sistem Üretildi - Haberler
-
nıhayet sayenızde bır cozum buldum . buraya yazmakla ne ıyı yapmıssınız .sıze tanımasam da mınnettarım .komsu kedıler bahcesıne gırıyor dıye cıldırıyor ektıgı domates fıdelerının dıbıne tuvaletlerını yapıyor dıye ıkı bahce arasına cırkın cırkın engeller koyarak goya engel olacagını sanıyor. sadece cırkınlık yapıyor oysa. konusmadıgım hayvan derneklerı kalmadı .hayvan polısıne bıle gıttım . yok kedı kovucu cıhazlar yok spreyler yok jıletlı teller kımı zararlı kımı etkısız . turkıyede yoksa acaba sız kendınız yapabıldınız mı ? yapabıldıysenız ıletısıme gecek ısterdım
-
Binanın girişini tuvalet bellediler. Temizliyorum ertesi gün pisliyor...Artık illallah dedim, Yaparken görsem acımayacagım artık.. Bugün tekrar temizleyeceğiz ve sirke dökeceğim, ertesi gün naftalin, sonra da karabiber... Hangisi etkili olursa artık...
Aynı dertten bizde de var evin etrafını her hafta 15 e yakın kedi pisliği temizliyorum. Hayvan bildiği betona yapıyor, kum toprak vs aramıyorlar. Arabanın motoruna giren mi dersin yani artık bıktık. Yemek vs verilmiyor, zaten vermeye gerek yok, her yer kedi köpek maması dolu. Kovucu sensör aldım oda işe yaramıyor.
Ülkede dehşet boyutta cehalet var. Kedi ve köpeğin ormanda yaşayan hayvanlar olduğunu ve bizim ormana beton döküp onlara yaşam alanı bırakmadığımızı zanneden bir sürü var. İnsan bile diyemiyorum bunlara. Kedileri besleyip kuş neslini yok ediyorlar ama onlar için kedi ve köpek dışındakiler ölsün sorun yok zaten. Bir de kendilerini merhametli falan sanıyorlar.
Neyse, kediler evin balkonuna musallat oldu, iğrenç kokuyor. Balkondaki koltukların üstü çamur, pislik içinde kalıyor. Narenciye kokuları falan bıraktım ama bir süre sonra yine geliyorlar. Önce bir taneydi, yazıktır deyip yiyecek de verdim, şu an 3-4 tane oldular. Dışarı çıkınca miyav miyav diye gözümün içine bakıp yiyecek istiyorlar. Araştırdım, günde birkaç kuş öldürüyorlarmış. Şimdi ben merhamet deyip bunları beslemeye devam etsem kendi elimle binlerce kuş katletmiş olacağım. Ayrıca şimdi 3 tane olan kedilerin sayısı 2 yılda 50 olacak. Çoğu hastalanıp ölecek. Benim yüzümden sokaklarda acı çeken bir sürü kedi olacak.
Ben de zarar vermeden uzaklaştırmanın yollarını arıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratkaya -- 15 Aralık 2024; 8:25:43 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Cihaz var bildiğim kadarıyla
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X