Şimdi Ara

bahçeşehir ceng vs yeditepe ceng vs galatasaray ceng

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
1
Favori
897
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Universiteler hakkında bilgisi olan var mı ?

Cok kararsız kaldım ve arastırmalarımda yeterli bilgiye ulasamadım.

y-say: 4.7k

• Hacettepe yazın zaten bu sene 6-7k kapatılacağı öngörülüyor. Siz mezun olana kadar sizin sıralamayı geçer zaten özellerden uzak durun
  • Bahçeşehir'i eleyin hocam. Çok isterseniz detalarıyla yazarım bir ara ama yazık edersiniz sıralamanıza.

Bence Galatasaray birkaç tık önde Yeditepe'ye göre. Yeri çok güzel, kampüsü de küçük. Rahat bir okul hayatı geçirirsiniz ulaşım vesaire açısından. Fransızca mevzusu kişiden kişiye değişiyor ancak ben ekstra bir dil olarak görüyorum külfet olarak görmektense. İngilizce zaten öğrenmiş oluyorsunuz okurken.

Mezunları okulun Fransa bağlantıları sebebiyle Fransa'da eğitim veya iş hayatlarına devam edebiliyorlar rahatlıkla benim gördüğüm kadarıyla.

Yeditepe de iyidir. Akademik kadrosu, kampüsü falan fena değil. Sizin sıralamanız için güzel avantajları olabilir konaklama ve maddi bakımdan. Araştırmakta fayda var.
  • Hocam yeditepe 2018 16k ve 2019 da 8k bu yuksek sıralamalarda bu kadar fazla yukselıs kafamı karıstırıyor ayrıca akademik kadroyu incelerken yuksek lisans ve doktorası yurtdısında yapan bir öğretim uyesi bulamadım ama maddi ve konaklama acıdan universite buyuk olcude yardım ediyor

bahceşehir için seneler boyunca 15kdan 2k 3k yukselerek su anki sıralamasında olması daha mantıklı geliyor ve yurtdısı imkanları ayrıca laboratuvarlar acısından turkiyenin en iyi universitelerinden diye bahcesehir bilgisayar universite bolum tercihi özelinde iyi oldugu soyleniyor ama para yuvası diyenlerin sayısı da cokca fazla kontenjanını 5 kişi artırmıs bu sene bolum ayrıca

galatasaray universitesinde derslerin fransızca olması beni korkutuyor lisemden gidip universite değiştirenler oldu
  • Bence Yeditepe hocam, neden bilmiyorum, beni daha çok çekiyordu bu üçü arasında. :D Hem bedava yurt verilecek, hem kampüs imkanları çok, hem aylık 750 TL burs alacaksınız, üstüne eğitiminin de hiç fena olmadığını duymuştum, ne kadar doğrudur bilemem. Çok araştırmadım, tek akademik kadrosuna bakmıştım, iyi sayılırdı.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bahçeşehir üniversiteler arasında açık ara önde olan balon, yeditepe tercih edilebilir kampüsü çok güzeldir eğitimi de iyi diyebilirim ama o puana yazılacak okul değil, galatasaray da bayağı iyi fransızca diye tercih edilmiyor ama okunabilir eğer istersen. Ben o sıralamaya hacettepe yazardım

• greasyh1 G kullanıcısına yanıt
    Hocam bu özel okulların tam burslu kontenjanları olduğu için sıralamaları sizleri yanıltmasın. Devlet üniversiteleri 100-105 öğrenci alırken bunlar 8-10 tane alıyor. Yani konu özelse sıralamaları pek önemsemeyin. Değişken olacaktır.

Yeditepe'nin akademik kadrosuna baktım. Sanırım yanlış yerden bakmışsınız. Linki atayım. Gayet kaliteli bence
    eng.yeditepe.edu.tr
    Akademik Kadro | Mühendislik Fakültesi
    https://eng.yeditepe.edu.tr/tr/bilgisayar-muhendisligi-bolumu/akademik-kadro

Bahçeşehir tamamen reklam. Düşünmeyin bile. Eğer ciddi olarak düşünüyorsanız size detaylı bilgi verebilirim müsait olduğum zaman. Ama lütfen aklınızdan silin.

GSÜ hakkında dediğiniz doğru olabilir fakat fransızcası olmayan kaç tane öğrenci alıyorlar. Demek ki hazırlıkları iyi ve bu kadar insan okuyor. 1 yılda bir dil çok iyi öğrenilmese de bence dersi anlayacak kadar öğrenilebilir. Çünkü teknik ingilizce günlük ingilizceden çok daha kolaydır. Bence bir düşünün ve mezun/okuyanlarla konuşun. Bana en cazip seçenek gsü gibi gözüküyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6EC589E64 -- 31 Temmuz 2020; 15:57:17 >

• Diğerlerini bilmiyorum ama Yeditepe iyidir

• Bahçeşehir bildiğiniz dershane binası. Eğitim kadrosu felan çok kötü. Eğer fransızcanız varsa yada öğrenebilceğinize inanıyorsanız Gs ama ben olsam Yeditepeyi tercih ederdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 742617000027 7 kullanıcısına yanıt
    Bahçeşehir hakkında dediğiniz cümlenin altına imzamı atarım .
  • Net bir şekilde Galatasaray, detay için pm atabilirsin

• Galatasaray'ı tercih ederim, devlet oldugundan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuco-00 -- 1 Ağustos 2021; 19:46:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6EC589E64

Hocam bu özel okulların tam burslu kontenjanları olduğu için sıralamaları sizleri yanıltmasın. Devlet üniversiteleri 100-105 öğrenci alırken bunlar 8-10 tane alıyor. Yani konu özelse sıralamaları pek önemsemeyin. Değişken olacaktır.

Yeditepe'nin akademik kadrosuna baktım. Sanırım yanlış yerden bakmışsınız. Linki atayım. Gayet kaliteli bencehttps://eng.yeditepe.edu.tr/tr/bilgisayar-muhendisligi-bolumu/akademik-kadro

Bahçeşehir tamamen reklam. Düşünmeyin bile. Eğer ciddi olarak düşünüyorsanız size detaylı bilgi verebilirim müsait olduğum zaman. Ama lütfen aklınızdan silin.

GSÜ hakkında dediğiniz doğru olabilir fakat fransızcası olmayan kaç tane öğrenci alıyorlar. Demek ki hazırlıkları iyi ve bu kadar insan okuyor. 1 yılda bir dil çok iyi öğrenilmese de bence dersi anlayacak kadar öğrenilebilir. Çünkü teknik ingilizce günlük ingilizceden çok daha kolaydır. Bence bir düşünün ve mezun/okuyanlarla konuşun. Bana en cazip seçenek gsü gibi gözüküyor.
    Hocam iyi günler geçen sene yazdıgınız mesajı gördüm de onunla ilgili bi sorum olucaktı.ben bu sene 8560 sıralama yaptım da geçen sene 7 bin le kapatan yeditepe ceng in gelme ihtimali var mıdır ? Bayağı aklıma yattı o yüzden istiyorum.ilginiz için teşekkür ederim şimdiden

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Gsü

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.