Şimdi Ara

Bahçeşehir üniversitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu üniversitede yazılım mühendisliği okumayı hedefliyorum.özellikle üniversiteye giden arkadaşlara sorumu sormak istiyorum:

-Üniversiteyi objektif gözle bakarsanız artıları ve eksileri nedir?,neden burayı tercih etmeliyim?,özellikle yazılım mühendisliği için bu üniversite elverişlimidir?

Hem beni hem de burayı hedefleyen diğer arkadaşlarımız için bizi bilgilendirirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Bilgisayar ve yazılım açısından baya iyi diyorlar açıkçası. Kendini de geliştirirsen bağlantıları olan bir okul iyi yerlere gelebilirsin.

Eksi tarafı öğrenci kitlesi. Zengin züppe çok dolu. Gerek bulunduğu konum gerek de puanından dolayı çok iğrenç tiplere sahip. Yabancı öğrenci çok fazla var diyorlar. Ve tam bir ticarethane

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teyfik Sikret

Bilgisayar ve yazılım açısından baya iyi diyorlar açıkçası. Kendini de geliştirirsen bağlantıları olan bir okul iyi yerlere gelebilirsin.

Eksi tarafı öğrenci kitlesi. Zengin züppe çok dolu. Gerek bulunduğu konum gerek de puanından dolayı çok iğrenç tiplere sahip. Yabancı öğrenci çok fazla var diyorlar. Ve tam bir ticarethane
    öncelikle cevapladığın için çok teşekkür ederim.

işin açığı çok güzel ve önem verdiğim bir konu üzerinde yazı yazmışssın.Arkadaş kavramı Üniversitede çok önemli diye düşünüyorum.Tekrar çok saol fikir sahibi oldum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghOstzx -- 10 Eylül 2018; 15:28:1 >
  • Coop olayi ile daha okulda okurken farkli yerlerde deneyim elde edebiliyorsun bu cok buyuk arti. Konumu guzel elbette deniz vs de hos ama merkezi olmasi, her yere ulasimi olmasi arti. Yazilim ve muhendislik alaninda baya basarililar gördüğüm kadariyla o bölümlerde okumuyorum cok bir sey diyemeyeceğim. Elbette her ozel unide olduğu gibi zengin tipler var ama kendi cevreni sen sececeksin sonucta, takilmadigin surece rahatsız olmazsin ki zaten kimin burslu kimin burssuz oldugunu sormadigin surece bilmiyorsun. Eksileri cok buyuk bir okul degil yani kampus ortami cimlerde yatayim vs yok

• Her ozel unide zengin zuppe tipler var.Oyle tipler istemiyorsan devlete git ama devlette yazilim muh. yok.Onun disinda egitimi iyi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İstanbul Üniversitesi Ekonometri
    10 yıl önce açıldı
    Kırıkkale Üniversitesi
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.