Bahçeşehir Üniversitesi'ne bu sene Yazılım Mühendisliği bölümüne %50 Burslu yerleştim. Okulumuz hakkında soru ve görüşlerimizi bu platformda devam ettirebiliriz.
Ayrıca;
Bahçeşehir Üniversitesi 2013 Girişliler adı altında bir Facebook ve bir de /bau2013girisli adı altında Twitter hesabı mevcuttur. Tekrar merhabalar herkese :)
Bahçeşehir Üniversitesi'ne bu sene Yazılım Mühendisliği bölümüne %50 Burslu yerleştim. Okulumuz hakkında soru ve görüşlerimizi bu platformda devam ettirebiliriz.
Ayrıca;
Bahçeşehir Üniversitesi 2013 Girişliler adı altında bir Facebook ve bir de /bau2013girisli adı altında Twitter hesabı mevcuttur. Tekrar merhabalar herkese :)
merhabalar bende bahçeşehir yazılım müh. istiyorum. Bu sene ygs lys ye giricem . Benim için olursa tamburslu kontenjanı olur. Okulun sosyal durumunu merak ediyorum. Özel üniversite olduğundan ortamı biraz daha farklı olur ancak burslu olmanın bi eksisi var mıdır merak ediyorum
Özelden cevaplıyorum kardeşim
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme